עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by max_shifrin,

שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by איליה,

שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. Started by barash,

יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. למרות שרב המודמים עןושים פחות או יותר את העבודה ולא ממש משנה מה לוקחים בכל זאת אני מחפש משהו טוב ואיכותי שישרת אותי לכמה שנים טובות (עובד הרבה עם פקסים דרך המחשב) מוכן להשקיע עד 150-200 ש"ח

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by alias,

יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by imac,

אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לכולם.. אממ קודם כל פרטים. יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת. סוג נתב b-focus router 270pr סוג האב ST Lab יציאות 100\10. ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות? וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Mighty,

ואיך שאומרים הגיעו מים עד נפש! ... האימיול על Low ID , לא יכול לקבל קבצים באיי.סי.קיו, לא יכול לקבל שיחות ב Skype וכנ"ל ב נטמיטינג!!!! ואף לא הצלחתי לפתוח פורטים בכלל!! אז ככה יש לי רשת בבית עם 5 מחשבים - 1.5mg ADSL המודם פרוץ מחובר לסוויץ - יש לי מודם ECI telecom B-FOCuS Router 270 pr גרסה: 20030611 יש כל מיני מדריכים... אני מעונין בגרסה כמו שלי בבקשה...שלא יהיה מדריך מסורבל...:] תודה.. אני מאוד אשמח לקבל את המדריך

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by רוני1,

אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה

13. אני משחק על אותם שרתים של המשחק COD כבר שנה וחצי (אם לא יותר). השרתים פועלים מאנגליה. תמיד יש לי בממוצע פינג של 100-120 על השרתים האלה. אבל בחודשים האחרונים, כל כמה ימים בשבוע הפינגים על השרתים האלה פתאום נהיים ממש גבוהים, ומגיעים עד 400. ואין לי מושג למה. הגלישה וההורדה באינטרנט גם כן נהיים איטיים. התקשרתי לאינטרנט זהב ולכבלים ושניהם זיינו לי את השכל בטענה שיש לי תוכנות ריגול במחשב ושהבעיה היא לא מאצלם. אבל כבר התקנתי את ווינדאוס כמה פעמים מחדש, והבעיה בכל זאת לא נפתרה. בכל זאת, רציתי לשאול איזה צעדים אני צריך לעשות כדי להבטיח שבאמת אין לי תוכנות ריגול שמאטות לי את האינטרנט? עד עכשיו עשיתי סריקה למחשב בעזרת התוכנות: AD-AWARE/SPYBOOT S&D. ובדיקת ווירוסים עם AVAST. עשי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. האם יש מישהו יכול לשפוך אור על נושא רשת ביתית על פני קווי החשמל?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by רוני1,

השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by -Arcanide,

בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...

23. אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים