עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by buuhaa,

שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…

2. Started by t d,

שלום! ברשותי אינטרנט מהיר במהירות 1.5MB, אשר מחובר בעזרת מודם למחשב שלי שהוא: pentium 4 1.7GHz 512DDR , ודרך כבל רשת מחובר למחשב ישירות לכרטיס רשת מחשב שני בבית pentium 3 766, משמע האינטרנט מתחבר למחשב החזק והמחשב החלש מתחבר לחזק דרך רשת ומקבל כך חיבור אינטרנט, המודם שנאי מתמש בו הוא: B-FOCUS ROUTER 270PR. הבעיה שכל פעם שאני מכבה או עושה RESTART במחשב החזק אז המחשב השני מאבד חיבור לאינטרנט מין הסתם. רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המודם שברשותי לROUTER בכדי שהאינטרנט יהיה מחובר גם כשהמחשב החזק כבוי... האם זה יאט לי את החיבור? מישהו כבר עשה את זה ויודע איך? או אם אפשר בכלל? תודה מראש! t d

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  3. ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי בבית ברשת אלחוטית כדי שבשניהם תהיה גישה לאינטרנט.... אז אני צריך לדעת מה אני צריך לקנות כדי לעשות את זה... והאם העובדה ששני המחשבים בקומה אחרת בבית יכולה לגרום לבעיה במהירות....(זה מרחק של 10 מטר בערך)

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by CyberSpider,

תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HumanFly,

שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  10. שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by רוני1,

עשיתי בין המחשב שלי לשל אחותי שיתוף קבצים בעזרת האשף של ה XP . השאלה נראית טיפשית אני יודע אבל אני אם אני רוצה לבטל את השיתוף קבצים איך אני עושה את זה"??

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  12. שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by eranx,

יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by darkman,

יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  16. גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה גיליתי מן מילה מוזרה באיי פי שלי שאף פעם לא נתקלתי בה וזה ממש מוזר כי אין סיבה שדבר כזה יהיה: תראו: 122.RED.BEZEQINT.NET מאיפה באה המילה RED?!?! למישהו יש הסבר לזה? אם תרצו תמונה תגידו אבל אני מעדיף לא לחשוף את כל הפרטים של האייפי... תודה מראש לעוזרים, יש לציין שמאז שהמילה הזאת התווספה יש לי בעיות בחיבור זה לפעמים מתנתק לי והגלישה איטית למרות שהסרתי SPY'S AD-WAREZ ועוד עם מלא תוכנות. ***עריכה: עוד בעייה שגיליתי היא שאחרי שאני מתחבר עם החייגן שלי, אחרי 5-6 שניות החייגן מתנתק ואני לא יכול לגלוש ועד שאני יכול להתחבר שוב לוקח איזה דקה או שתיים, איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת!? ברור שזה איזשהו וירוס אבל אני לא מוצא כלום!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by A.S computers,

איזה סוגי רשתות יש ומה ההבדלים בינהם

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  19. ברשותי מוזילה פיירפוקס, התקנתי תוסף "adblock" ואני מחפש קובץ טקסט שמכיל רשימה של באנרים ופרסומות שאפשר לעשות בעזרתו import אל מנגנון "סינון" הבאנרים. אני יודע שבפורום "Windows" קיימת רשימה מצוינת של באנרים, אך זה מאוד בעייתי להכניס באופן ידני מאות אתרים ואני רוצה רק לקחת קובץ טקסט ולעשות לו import. כן, ניסיתי להעתיק את הרשימה מהפורום הנ"ל אל notepad אבל לא הצלחתי לכתוב את זה באופן שיאפשר לעשות import.. אם אתם מכירים אתר שיש בו רשימה שכזו או יכולים לשלוח לי רשימה שלכם אני אשמח מאוד Vega

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by ysar,

לאחר התקנה מחדש של WIN XP , אני כבר לא מצליח להתחבר לאינטרנט. החיבור הוא דרך רשת (של הקיבוץ). השוויתי עם מישהו אחר בקיבוץ והכנסתי נתונים כמו שלו:ip add, subnet mask,default gateway ,dns server. הנתונים הם manually configured (אצלו ועכשיו גם אצלי). לאחר השינוי הנ"ל החיבור מודיע שהוא תקין, בניגוד למצב לאחר ההתקנה. אבל האינטרנט לא מתחבר! ה- nternet connection properties בסדר, אבל זה לא מתחבר. הרצתי את הבדיקה של הווינדוס, הוא אומר שהאי-פי בסדר, אבל ה-dns לא, והdefault gateway לא תקין.השאלה היא כזאת: למיטב הבנתי אני צריך default gateway אחר משלו. איך אני מברר איזה gateway פנוי יש? (בלי לפנות לאחראי על הרשת בשלב זה...) תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  22. Started by רוני15,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

הייתי בכמה מסיבות-רשת גדולות, ותמיד נתנו שם כתובת ip של מחשב כלשהו מתוך הרשת, וכאשר הקלדתי את הכתובת בדפדפן אז הגעתי למיני אתר שיש בו מידע על כל מיני שטויות שקשורות ללאן. אם הבנתם למה אני מתכוון, אז אפשר בבקשה מדריך לאיך לעשות את זה? (אם זה עוזר, הרשת שאני מתכנן לעשות בה את זה היא רשת של בערך 20 מחשבים שעל כולם רץ win-xp) אגב, שרת iis כבר מותקן על המחשב שהתכוונתי לעשות את זה בו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by MaoR_KilleR,

שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  25. יש לי ראוטר של edimax ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך פותרים את בעיית הlowid שיש לי איתו באימיול אני ממש ממש מיואש חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.