רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי לכם. עשו לי לא ממזמן רשת בבית בין כמה מחשבים עם ראוטר ומאז שהתקינו אותה כל תוכנות השיתוף (קאזה, סולסיק, אימיול) לא מאפשרות לי להוריד דברים יותר, בקאזה זה כותב לי שאין מספקים סורסז בסולסיק זה מתחבר למשתמשים אחרי שעות ואם זה מוריד אז המהירות הכי גבוהה היא בערך 0.9 בייט והאימיול יותר איטי מאיך שהוא היה ליפני זה (אם זה אפשרי) ניסיתי לבטל את הפיירוול שיש בסרביס פאק2 עם הווינדוס אבל זה לא עזר וזה גם לא השפיע לפני אז לא נראה לי שזה קשור. התקשרתי לטכנאי שהתקין לי את הרשת והוא אמר שהוא לא מתמצא בתוכנות שיתוף אבל הוא יודע שהיום הרבה אנשים משתמשים בראוטר וכנראה אני לא היחיד שנתקל בבעיה ככה שללכת לשאול בפורומים שקשורים לנושא, אז.. עזרה..?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: יש לי 2 מחשבים וחיברתי רשת לפי כל המדריכים הרלוונטים פה וגם ב נטגורו וכרגע המצב הוא שיש אינטרנט במחשב הלקוח וגם בראשי כמובן אבל אני לא מצליח לשטף תקיות וקבצים המחשב הראשי בכלל לא רואה את הלקוח במיקומי הרשת המחשב לקוח רואה את הראשי במיקומי הרשת אבל לא נותן גישה עליו יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תראו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות כמו שרשום בסטיקי ולחלק את פס הרוחב של האינטרנט כאלו נגיד מחשב אחד מקבל 750 וגם השני נקבל 750(יש לי 1.5 למי שעדען לא הבין) יש מצבלעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי נתב אלחוט + pci אלחוט של חברת edimax דגם br-6114wg . ברשותי 2 מודמים: alcatel home / eci312 אשר לא עברו שום שדרוג. המטרה: חיבור מחשב קרוב ישירות לנתב ע"י כבל רשת + חיבור מחשב מרוחק ע"י pci אלחוטי. אני מנסה לחבר את המחשב הקרוב לאינטרנט דרך הנתב בצורה הבאה: קו טלפון adsl מתחבר למודם---כבל רשת לא מוצלב מתחבר מהמודם ליציאת wan בנתב----כבל רשת מוצלב מתחבר מיציאה מס' 1 של הנתב לכרטיס הרשת במחשב. נכנסתי להגדרות הנתב לפי הכתובת, הגדרתי ל- alcatel home שיטת - pptp , יוזר, ססמא ו- dns שקיבלתי מבזק בינלאומי ולא הצליח להתחבר. כנ"ל לגבי esi בהגדרות pppoe וללא שום הצלחה. ולהפך ומכל הצדדים. האם מישהו יכול לכוון אותי, דרך החיבור לא נכון, ההגדרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי את ה +614 לאלקטל 510, האלקטל ביצע את הניתוב (ה DHCP ב 614 היה כבוי), וה 614 שימוש בעצם רק כ AP. כעת עלי להיפטר מה 510, והשתמש רק ב 614. ניתקתי את ה 510 לגמרי, ושמתי באוטו :-) נכנסתי ל 614, הפעלתי את ה DHCP, ראיתי שהמחשבים אכן מקבלים כתובת IP מה 614. כעת חיברתי את חוט הטלפון לכניסת ה WAV של ה 614, נכנסתי ללשונית WAV בממשק ה WEB שלו, בחרתי PPPoE, הכנסתי myusername@014 ואז הסיסמא פעמיים. לחצתי APPLY, ה 614 עשה ריסט, וחזר. אבל אין לי חיבור לרשת ! תחת לשונית סטטוס אני יכול ללחוץ CONNECT, אבל הוא עדיין לא מתחבר (וגם לא כותב למה, רק תחת לשונית LOG אפשר לראות : PPPoE try to re-connect automaticly PPPoE Retry Fail) בקיצור, הוא א מצליח להתחבר לספק האינטרנט. (למרות ש…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם היתה לי רשת ביתית פשוטה בבית, מחשב ראשי שאליו מחובר המודם (עם כרטיס רשת) ומחשב אורח, בשני המחשבים מותקן ווינדוס אקס פי. הכל ברשת היה עובד, כולל שיתוף האינטרנט, רק שלפתע במחשב האורח נהיתה איזשהי תקלה והאינטרנט בו לא עובד יותר. ניסיתי הכל, ממש הכל ולא עזר. הפעלתי במחשב הראשי את הnetwork setup wizard ועובר שלב שלב, בסופו של דבר הוא כותב לי an error occurred during configuration of the network on this computer you can configure your network manually, or you can run the wizard again with different settings וגם כשאני משנה את ההגדרות בצורה ידנית (מגדיר איי פי בכרטיסי הרשת שמחברים את הרשת עצמה) זה עדיין לא עובד. מחקתי אפילו את שלושת כרטיסי הרשת (שניים במחשב הראשי, ואחד…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי רשת ביתית דרך הכבלים... הבעיה שלי היא כזו: אני מקבל מזהה נמוך באימיול לא יכול לשלוח קבצים באייסי וגם אני גולש במהירות מאוד איטית {לא חושב שזה מהראווטר} בכל אופן חקרתי את העניין ושמעתי שאני אמור לפתוח פורטים בראווטר בכדי שכל זה הסתדר.. גם שיהיה לי מזהה גבוה באימיול וגם שאני יוכל לקבל ולשלוח קבצים ועוד כמה בעיות שהראוטר יצר... סוג הראווטר שלי הוא: BroudBand Router אני לא חושב שהסוג משנה אלא השיטה בפתיחת הפורטים...אני מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק אינטנרט מהיר מומלץ ? (מדובר בחבילת 750K, ממש לא מעוניין ביותר, ADSL, חובה אפשרות ללא חייגן (זה מוציא את נטויזן מהרשימה ?), אין לי צורך ממשי בתמיכה טכנית. הגדולות : 012 013 בזק בינלאומי נטויזן אינטרנט זהב הקטנות יחסית: אקטקום אינטרל אקוואנט 1. קראתי את הכתבה ב NRG, אבל אשמח לשמוע דעתכם, מי מומלץ ? 2. מישהו מהנ"ל מציע איזה פינוי נחמד ? (לא מכונית ספורט, אבל משהו שווה ? :-)) תודה !
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסתבר ש"משהו" התיישב לי עמוק במחשב ומנתב את המחשב שלי לכתובת www.oldgames.se בכל פעם שאני פותח חלון של explorer. ניסיתי כמה וכמה תוכנות להסרת spyware, ללא הועיל, כלומר לא זיהו את הגורם. אודה לכל מי שיוכל לייעץ לי כיצד לטפל בעניין. יואב
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי ראוטר RTA300W של חברת אסקי. הייתי רוצה לדעת אם הראוטר מפריע למשחקי רשת??? האם צריך לפתוח פורטים בשביל משחק רשת??? ואם הפורטים פתוחים (כולם) אז יש איזהשהי בעיה עם משחקי רשת??? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נאבד לי הדיסק של הלוח אם של GA- K8NS ובתוכו היה תדריבר ליצאית רשת , בלי זה אני לא יכול לעשות רשת.... מישו יכול להביא לי ?? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תודה לעוזרים ואנשים זה באמת דחוף...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי רואטר של 2wire דגם sw1000 ויש בו פיירוול פנימי למישהוא יש מושג איך מבטלים אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי ראוטר מה אני צריך לעשות כדי שבמחשב השני יהיה אינטרנט??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח אימיילים דרך תוכנת הדואר (חשבון ב Hotmail.com), אינני מצליח, אני מקבל הודאה שגיאה : Server reply : Forbidden. (לשלוח אימיילים מהאתר hotmail.com עצמו אפשר). מחקתי את החשבון מתוכנת הדואר, הגדרתי מחדש, לא עוזר. לקבל אימיילים אני מצליח, לשלוח לא. לפני יומיים קיבלתי אימייל מ MSN שטוען שע"מ להתגבר על מפיצי דואר זבל, הם מאמתים את זהות המשתמש מפעם לפעם, וצירפו לינק (שלא עובד) כדי שאזין כמה פרטים ואז החשבון שלי לא יהיה מוגבל (ממש כמו בבנק :-)) על פניו האימייל נראה מוזר, מעין Fishing, (מה גם שהלינק לא עבד, ולא מצאתי באתר MSN אופציה להזדהות ולשחרר חשבון מהגבלה כלשהי). אבל באמת יש בעיה בחשבון (גם ממחשבים אחרים אי אפשר לשלוח אימיילים ממנו, אלא רק לקבל). (סרקתי ספייוו…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-