עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.

3. Started by KoDkOd,

שלום התקנתי היום מחשב חדש עם WIN 7,המחשב מתחבר לרשת עם ראוטר של בזק TNN-SIMENS SL2-141 המחשב השני שמחובר לרשת הוא XP ,לפני ההחלפה של המחשב האינטרנט עבד בסדר גמור,עכשיו הוא איטי,אני צריך להגדיר משהו ? פשוט חיברתי אותו עם הכבל רשת וזהו..תודה מראש! (צאו מנקודת הנחה שאין לי מושג ברשתות)[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:31:30 עשיתי באתר של בזק בידקת מהירות וזאת התוצאה[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:36:50ממה שאני מבין גם בבדיקה באתר דפידטסט שהבעיה היא בהורדה ,ההעלה בסדר ,מה שחכתי להגדיר ?[attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by menymu,

לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום. לחבר שלי יש 2760U של בזק, שמשמש כמודם-ראוטר-AP אלחוטי יש לו הרבה מאוד בעיות של ניתוקים ותקיעות אז הוא רוצה לקנות נתב חדש. איך אני מגדיר את ה-2760U להיות מודם פשוט? משום מה לא הצלחתי להגיע לממשק הוובי של הראוטר (אין לי נסיון עם הראוטר הזה, רק עם TNN 600E או 7850U) דרך 10.0.0.138 וניסיתי גם 192.168.1.1 בתקווה שאולי זה יעבוד.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  6. היי יש לי את ה510, ואני מעוניין לפתוח פורטים ואני מבין שאי אפשר חיפשתי ברשת , ומצאתי את המשפט הזה : "מאחר שזה המצב ושאי אפשר לפתוח במודם משודרג פורט דינמי, מה שכן אפשר לעשות הוא ליזום את ההתקשרות מבפנים שאז המודם פותח אוטומטית את הפורט המדובר" אוקיי אז איך יכול אני ליזום התקשרות כדי שהמודם יפתח את הפורט(ואם צריך בכלל לעשות את זה מהמחשב הראשי , או מהמחשב שזקוק לפורט)? מצטער אם אני לא ברור , אני מקווה שזה מספיק מובן תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. היי, אני צריך נתב אלחוטי כדי שהלפטופ יוכל לגלוש ממנו. הקאץ' הוא שהוא ימוקם בממד. חיברתי את הנתב wrt54gl לבינתים והסינגל בסלון עומד באזור ה 60% עם מהירות הורדה אופטמאלית מהאינטרנט (1.5 מגהביט) כמו שכבר אמרתי, הנתב ישמש לגלישה באינטרנט נטו. הביצועים של wrt54gl מספקים - רק שהוא מבוזבז לשימוש הזה. השאלה היא אם נתב זול יותר יוכל לספק סינגלים כמו הלינקסיס דבר נוסף, היציבות של הנתב היא דבר חשוב. כך שנתב שקורס על יומיים לא בא בחשבון. תקציב- כמה שיותר זול העיקר שיענה על הצרכים. תודה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  8. שלום לכולם, הייתי מחובר דרך בזק במהירות 2M ושילמתי 55ש"ח לחודש. נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ופתאום אני משלם 90ש"ח לחודש. אחרי ויכוחים רבים הציעו לי מחיר של 69ש"ח לחודש, ואחרי עוד ויכוחים (תאמינו לי, צריך להתמקח איתם כמו בשוק) יש לי שתי אפשרויות: להתחייב לעוד שנה באותו מחיר - 55ש"ח לחודש. לא להתחייב ולשלם מחיר שערורייתי של 90ש"ח לחודש. לפני שאני מסכים ל-55ש"ח, אם הצלחתי לרדת מ-90ש"ח במיקוח אולי אפשר עוד. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשלם פחות, כדי שאני אנסה להוריד עוד קצת את המחיר. ועוד הערה, אין לי אפשרות להתחבר לכבלים למקרה שמישהו מתכנן להציע לי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Murmur,

אני מרכיב שרת Free NAS בבית, ומעוניין להתחבר אליו מרחוק לצורך העברת קבצים (קטנים וגדולים): גיבוי, העברת קבצי וידאו, המוסיקה שלי, תמונות ועוד. האם יש בעיית אבטחת מידע בשימוש ב- Free NAS מרחוק (למשל מהעבודה)? האם יש פתרון טוב להתמודד עם בעיית האבטחה ולהצליח לשמור על פרטיות הקבצים על הכונן?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kalda01,

איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Jack_g,

היי, חברה תמליצו לי אל מקום כלשהו שאפשר לארח שם אתר בחינם. מה שאני מחפש זה 20 מגה שטח בערך גם 15 יספיקו ושיהיה אפשר לעלות אליו קבצים דרך ftp session. כמובן שעדיף בלי פרסומות או כמה שפחות, ושם נחמד לא משהו ארוך מדי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Revolver,

יש לי DLINK 2650U של בזק ומספר שאלות לגביו ולגבי הרשת בכלל: 1. במספר מקומות (כולל המדריך למשתמש שלו) יש בתפריטים תפריט של Quick Config, אצלי הוא לא מופיע. לדעתי בעבר היה אבל נעלם מתישהו. מישהו מכיר תופעה כזו? 2. כאשר התחברתי אמרו לי אצל הספק (בזק בינלאומי) שמומלץ לבטל את ה FIREWALL ולשים במקום על המחשב. אז ביטלנו אותו לכל מיני בדיקות (כי בהתחלה היו בעיות) ולא החזרתי אותו. איך אני יכול לבדוק אם הוע עובד או לא דרך הנתב? האם באמת יש סיבה לבטל אותו? 3. אני משתמש ב FIREWALL NOD32 על המחשב. מידי פעם קופץ לי חלון שמזהיר אותי מתעבורה נכנסת למחשב (ושואל אם לאפשר או לא). אם אני מאחורי הנתב, ב NAT מן הסתם, והמחשב שלי לא מוגדר כאילו הוא ב DMZ, אז איך תקשורת נכנסת יזומה מבחוץ בכלל מגי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by אחלה,

שלום. יש לי ראוטאר ASUS 604g אני רוצה לקלות איתו רשתות כדי להתחבר לאינטרנט ? איך עושים את זה תודה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by g1zey,

אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. אהלן, הקמתי רשת בייתית ובה 5 מחשבים (אחד חוטי, 4 אלחוטיים) אני רוצה לחלק לכל מחשב 20% מרוחב הפס בצורה קבועה... (תשתית של 2.5 ז"א 64K לכל אחד) מה האופציה שצריכה להיות קיימת בראוטר כדי שתתאפשר חלוקה שכזאת?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Tchr0,

שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

19. Started by Shal,

מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by barrrrrrrrrr10,

הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Haflo,

אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי שתי מחשבים באחד 2 כרטיסי רשת ובשני אחד ואני רוצה לחבר בין שני המחשבים ושאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by jackhammer,

שלום לכולם. ככל הנראה ישנה מתקפה על אתרים ישראלים. אני נתקלתי עד עכשיו באתר אמגזית http://www.amgazit.co.il/ מישהו נתקל בעוד אתרים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.