עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Y.k,

שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1896048 אני צריך כבל של USB שיתחבר מערוץ אחד של הרכזת אל המחשב כדי שהרכזת תפעל? כי נכתב של צריך צריך ספק כוח... נ.ב. מה דעתכם על המוצר? מבחינת עלות\תועלת? במחשב שלי יש רק שני חיבורים של USB 1.1 ואני צריך להרחיב את זה..

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by Vladgi,

יש לי מן איטיות מוזרה כשאני מתחבר לאינטרנט והכל בכלל איטי זה מוריד לי על 40 ויש לי מגה וחצי ורק היום בבוקר זה הוריד לי על 190 מישהו עוד חווה את הדבר את הבעיה הזו?התקשרתי אליהם והם אמרו שזו בעיה בתשתית באשדוד ואשקלון ומטפלים בזה ...אני לא שם לב לשיפור :s05: מישהו עוד מרגיש את זה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ZenMaster,

קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by sos,

שלום! זה לא ממש קשור לפורום אך לא ידעתי עוד איפה לשאול. בכל מקרה קיבלתי מטלה בבית הספר לכתוב מאמר ובו מדבור על יתרונותיו וחסרונותיו של האינטרנט. לכן אני צריך שתכתבו פה את היתרונות והחסרונות של האינטרנט (לא במובן הטכני אלה בכלליות) לדוגמה: יתרון הוא הרחבת התקשורת העולמית חסרון הוא הפרטיות וההורדות הלא חוקיות אם למישהו יש כתבה בעניין אני הודה לו מאוד וגם לכל אחד שמגיב פה כמובן. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by x-dude,

רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by The_Maestro,

יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....

8. אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום, בעוד מספר ימים אמור להגיע אלי הנייד שהזמנתי דרך האינטרנט ואני רוצה לעשות שתהיה לי רשת עם הנייח שמחובר לאינטרנט אמרו לי שאפשר לעשות זאת בעזרת כבל רשת מוצלב אבל כשאמרתי שהמרחק הוא בערך 20 מטר אז אמרו לי שזה יכול להוות בעיה. אז אני צריך את העזרה שלכם, מה לעשות? מה שנאמר נכון? או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שהנייד בעל כרטיס 802.11B תודה לכל העוזרים

10. אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בביתי יש 3 מחשבים המחוברים ברשת חוטית. ישנו מחשב ראשי המתחבר למודם ומחשב אחד מתחבר למחשב הראשי. למחשב השני מחובר סוויץ' שמחבר את המחשב השלישי. שני המחשבים תלויים במחשב הראשי. (כשהמחשב הראשי כבוי אין חיבור באף מחשב). הדבר נעשה למטרד כיוון שאני עובד על המחשב הראשי (חיצונית - מארז) ואני יכול לעשות את זה רק בשעות הלילה כשהבית יושן. אז אני מעוניין ליצור מצב שבו לא יהיה צורך שהמחשב הראשי יעבוד על מנת שיהיה חיבור. אלא שיהיה חיבור כל הזמן. אני חשבתי לקנות ראוטר אבל אני לא מתמצא בדברים האלה אז החלטתי להעזר בכם. מה אתם ממליצים לי לעשות? ואם תוכלו גם תפרטו על התשובות שלכם. תודה רבה. נ.ב המודם שלי הוא ALE130 של WOW בחיבור USB והספקית היא נט`ויזיון (1.5 מ"ב. ADSL) עריכה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by roei88,

1.מה אני צריך בדיוק כדי לעשות אלחוטית בין 2 מחשבים? חייב נתב או שמספיק לחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב? 2.ירגישו הבדל בין 802.11b ל-802.11g? או שזה לא ממש משנה? 3.אם יש לי פיירוול בכל מחשב זה יספק מספיק הגנה? 4.יהיה אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב במהירות סבירה? 5.מחשב אחד נמצא בממ"ד זה בעיה? סליחה על כל השאלות אני לא ממש מבין בזה, ותודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ybdltd,

אז ככה א. האם מישהו יודע או נתקל בדרך להפוך את המודם MOTOROLA דגם : SB5100 של חברת הכבלים לראוטר אם כן איך עושים את זה (יש לי נסיון קלוש בלבד לגבי ראוטרים ואודה לכל מי שיסייע בנידון ) ב. ברשותי שני מחשבים אחד נמצא ליד נקודת חיבור לאינטרנט ( עתידית, אחרי התשובה ל(א) אדע אם בזק או כבלים...) והשני בקומה התחתונה מהי הדרך הזולה והיעילה ביותר לחבר ביניהם לשיתוף אינטרנט ללא חוטים האם אני צריך שהמודם יתפקד כראוטר (כנראה) והאם אני צריך SWITCH ואיך מחברים יציאה אלחוטית לSWITCH רגיל ואם אפשר המלצות ממי שכבר התנסה בזה - מה טוב... ג.חשבתי אגב על רשת אלחוטית אבל אני רוצה שתהיה התפצלות מSWITCH שמחובר לראוטר לשני המחשבים אחד באמצעות כבל רשת רגיל ואחד באמצעות אינטרנט אלחוטי האם זה אפשרי …

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. כל אחד אומר משהו שונה... אחד אומר בקילובייטים אחר אומר בביטים.... מה היא היחידה האמיתית של האינטרנט??????

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, בדיקת אבטחה שהרצתי לפני מספר דקות (באתר http://www.auditmypc.com) גילתה לי שהיא יכולה להשיג את ה-IP הפנימי שלי. אני מאחורי נתב, והגדרתי לו את הפיירוול, ככה שפורטים פתוחים לא התגלו - מלבד אחד: פורט 53 של UDP (שהתגלה אגב רק ע"י בדיקת אבטחה אחרת - באתר שציינתי מקודם וגם בבבדיקת האבטחה "Sheilds Up!!" ב- http://www.grc.com , שנחשבת טובה מאוד, לא התגלו אצלי פורטים פתוחים כלל - כולם מוסתרים לגמרי). עברתי על הגדרות הנתב וניסיתי כל מיני דברים, אולם שומדבר לא סגר את הפורט הזה (שוב, זה רק ב-UDP משום מה), ותמיד הבדיקה הצליחה לעלות לי על ה-IP הפנימי. יש קשר בין הדברים? רציתי לדעת כיצד אוכל להסתיר אותו, וגם כיצד לסגור את הפורט הזה (אם יש בכך צורך), מכיוון שאני מודע לכך שמדובר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. שלום לכולם...אני קניתי לא ממזמן נתב של LEVEL 1.....54 MBP ...ואני זקוק לעזרה בהתקנתו......ניסית הרבה זמן....ואני עדיין לא מצליח לקבל אות מה המחשב השני אם הכרטיס רשת העל-חוטי....לא יודע מה לעשות...אז אם מישהו יכול להסביר לי פה איך להתקין את הנתב.....זה יעזור לי מאוד!!!!!!!!! תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. Started by CyberSpider,

אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב איך או עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה??

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.

23. Started by CASIOMAN,

ברשותי נתב אדימקס 9104 ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש ב Upnp ועם אילו תוכנות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The-Devil,

שלום אני רוצה להיתחבר ממקום מרוחק (העבודה) למחשב שלי בבית בבית יש לי ראוטר של Edimax ניסיתי להישתמש בתוכנה של הוינדוס Remote Desktop פתחתי את הפורט שאמרו לי לפתוח (3389) ובמחשב שלי הגדרתי שאני אוכל להיתחבר (עם שם משתמש וסיסמא, וסימנתי את כול הV שצריך) אבל הוא לא מתחבר אני חושב שהפורט שפתחתי הוא לא נכון, אז אולי מישהו יודע מה הפורט הנכון? או שלא טעיתי בזה, ואז אני אצטרך להישתמש בתוכנה אחרת מישהו ממליץ על משהו מעניין? ואם אפשר גם אז איזה פורט צריך לפתוח בשבילה? תודה דקל

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

דיונים חדשים בפורומים