רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך נתב תומך בl2tp. דרך אגב יש את הנתב של edimax br6104k שעולה בסיביבות ה250 אבל תומך בpptp ואני לא רוצה להתחבר מהשיטה העקומה, אבל ראיתי שרשום באיזה מקום שהוא תומך. אבל באתר היצרן לא רשום שהוא תומך!!! מישהו יודע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט, לשתיהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם USB ומודם רשת. אני רוצה לשתף את האינטרנט ב2 המחשבים, את המודם רשת (ECI 312) שדרגתי לנתב וחיברתי לסויץ' והכל עובד, יש אינטרנט אבל הרבה בעיות בגלל ה FIREWALL, ולא הצלחתי לפתוח פורטים בצורה יעילה וחוצמזה אין דרך לנתב כמה כל מחשב מקבל, נניח שאני רוצה שיהיה מחשב שיקבל 70% מהאינטרנט והשני שיקבל רק 30. אבל אם אני מחבר את המודם USB ועושה רשת פנימית עם שיתוף אינטרנט אני חושב שיהיו לי פחות בעיות. מה אתם אומרים?? נקודה נוספת היא שעוד כחודש יתווסף עוד מחשב שגם הוא יחובר לאינטרנט ואז אני לא חושב שאפשר לחבר אותו לרשת הפנימית עם המודם USB.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אם יש לי שתי מודמים וקו אחד של אינטרנט אני יכול לחבר את שתי המחשבים לקו הזה?עם המודם ולא עם רשת ביתית? ואם לא..אז אשמח לדעת איך לחבר את שתי המחשבים ברשת ביתית כי ניסיתי פעם אחת ולא ממש הצלחתי.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להביא לארץ מוצר תקשורתי חדש והייתי מעוניין לדעת מי הן החברות הטובות / מקצועיות בתחום התקשורת והרשתות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקום העבודה אין לי בעיה להגדיר חשבונות דואר POP3 ולקבל את האימיילים ל Outlook 2003, הבעיה היא רק בקינפוג חשבון Gmail (כמובן שאיפשרתי את ה POP3 ב Options של Gmail, ובכלל - במחשב בבית זה עובד :-)) חשבתי אולי זה מכיוון שהפורטים של POP3 ו SMTP (הפורטים הם 995 ו 465 בהתאמה, וגם יש לסמן את ה SSL) אינם הפורטים הסטנדרטים, והם פשוט חסומים ב FW אצלנו בעבודה, או שהם פשוט לא מוגדרים לתעבורה. 1. האם זו אכן נשמעת הסיבה ? כיצד אוכל לוודא שזו אכן הסיבה ? (מבלי לשאול את האנשים הטכניים :-)) 2. האם יש לי דרך לעקוף את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז מקסימו תעבירו.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048411,00.html
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי כל הספקיות עוברת לזה במקום ipv4 ל ipv6 .. שמעתי שהיום אפשר גם לעשות את זה לבד.. יש למישהו מוגש איך?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. מאז שהגדרתי פיירוול בנתב שלי, תוכנת האקסים לא עובדת לי (אין תוצאות לחיפושים וברשימת הקבצים בחדשים). תוכנות אחרות עבדו בסדר אחחרי שפתחתי להן את הפורטים, ורציתי לדעת איזה פורטים יש לפתוח עבור Exeem. יש איזו תוכנה שמראה דרך איזה פורטים תוכנה אחרת מנסה להתחבר? או דרך אחרת לברר מה הפורטים שעליי לפתוח? כי באתר הרשמי לא מצאתי שום דבר. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי אחרי חודש ומשהו שלא הייתי מחובר אני חוזר בנתיים אני גולש דרך בזקנט במהירות מדהימה של 19.2KBPS מהיר אהה חחח טוב אז ככה ביום שני אני אמור לקבל 2MB של בזק אני ינסה חודשיים כאילו ואז יוריד למגה וחצי מה דעתכם? כי חודשיים ראשונים זה חינם!! והמחיר של זה אחרי חודשיים זה 80 ש"ח ופלוס לספק הטוב שלי שאני מחובר דרכו כבר 5 שנים!! אולי יותר קווי זהב 012 !! מת אליהם והם נותנים לי את ה-2MB במחיר 49 ש"ח אולי אפילו נוציא מהם את זה ב-39 ש"ח קיצר מה דעתכם?? בבקשה לא להעביר אני גולש בבזקנט וזה איטי ואם אחד המנהלים מעביר בבקשה תשלח לי בפרטי הודעה שאני לא יחפש חצי שעה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-