עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dolev16,

שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אורח קוסטה

שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  4. אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by TippEx,

שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]

8. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  9. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

10. Started by Guy950,

אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. כאמור בכותרת - יש לי כמה שאלות. 1.מהו השוני הגדול בין ה27 ל 28? 2.האם זה רק במודול האלחוטי? 3.האם קים עדיין תחזוק לנתבים (עדכון קושחות, תמיכה וכו.. ? ) 4. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הUSB שלו והיכולת להרים עליו שרת. מה ההבדל בין שני הנתבים בתחום הזה? קראתי ממש ברפרוף וקים קוצר בזמן ככה שאשמח לקבל חוות דעת, פירוטים שונים וכו... תודה והמשך גלישה מהנה בפורום. *נ.ב , לא לדאוג, ה WRT54GL הוא עדיין הבחירה הראשונה שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aaronbelkar,

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.

14. Started by iakovl,

אני מעונין לעבור ספק, וצריך הצעות. כבלים 750/96 כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Red Sparowes,

נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים. 2 בעיות: 1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.) 2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1. [המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה) זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by Vaz,

איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?

20. Started by Life_is_Good,

שלום לכל הקהילה... אני צריך עזרה לחיבור לאינטרנט האלחוטי . אז אלו הפרטים: אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ניסיתי להגדיר את הראוטר לעבוד בתצורת אלחוטית, כמובן זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר מחשב לרשת אלחוטית. אבל כל מה שהצלחתי לעשות זה שהמחשב יעבוד בחיבור RJ-45 דרך אייפי דינאמי כמו שהוא עבד עם המודם. הוינדוס שלי הוא Windows XP S2 עברית, והוא לא מזהה לי רשתות אלחוטיות והמחשב ממש מול הראוטר... השמח לעזרה בנושא. בתודה מראש יבגני

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DoR TnT,

קניתי ראוטר של 3COM: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 די מזמן ועכשיו עברתי לרשת אלחוטית בגלל מעבר דירה אז קניתי את הכרטיס רשת הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 עכשיו יש לי בעיה המחשב שאצלו נמצא הכרטיס רשת מותקן בו ויסטה ובדיסק שקיבלתי אין תמיכה בויסטה אז הורדתי מהאתר של החברה ועדיין לא עובד כי מהאתר יש תמיכה לויסטה 32 ובמחשב מותקנת ויסטא 64 ולכן התוכנה של הכרטיס לא עובדת ועושה בעיות. מה לעשות חוץ מפירמוט? ד"א יש לי עוד שאלה יש איזה משהו שאני אוכל להפוך את המדפסת שלי לאלחוטית? יענו לשים אותה בארון כי יש לי שם חשמל ולחבר לה משהו עם USB אלחוטי שיתחבר גם למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. שלום. יש לי נייד שמתחבר לאינטרנט בחיבור סלולרי. אל הנייד חיברתי עד היום את המחשב הנייח שלי בבית, ושיתפתי ביניהם את החיבור לאינטרנט. עכשיו שידרגתי ל-Windows 7 בנייד (בנייח נשאר XP), ועל אף שהבטיחו לי שהגדרות הרשת הולכות להיות הרבה יותר קלות - זה עושה לי בעיות... ב-XP מה שעשיתי היה קודם כל לחבר את הנייד לאינטרנט. אחרי זה להריץ את האשף של מיקרוסופט בשני המחשבים (כמובן שבנייד זה היה "מחשב זה מתחבר לאינטרנט ישירות" ובנייח הפוך), וזהו. לנייד היה בחיבור האלחוטי IP קבוע (192.168.0.1 אני חושב) והוא חילק כתובות לשאר ב-DHCP, ולכולם היה רשת ואינטנט. ב-7, להכל אני מגיע בסוף בהגדרות ידניות. האם יש אשף שאני מפספס? קודם כל, הגדרתי לחיבור לאינטרנט שייתן לשתף אותו דרך הכרטיס האלחוטי. זה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. Started by infer73,

היום התקנתי לפטופ חדש עם Windows 7 32Bit אצלי בבית. הלפטופ נמצא באותו Workgroup כמו כל שאר המחשבים בבית והוא מצליח להתחבר לכוננים המשותפים בכל המחשבים האחרים כמו כן, אני מצליח להשתלט באמצעות הלפטופ הזה על שאר המחשבים בבית (באמצעות remote desktop) וגם מהמחשבים האחרים אני מצליח להשתלט עליו (שוב, באמצעות remote desktop) הבעיה היחידה שיש לי זה שמחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים על הלפטופ הזה. הגדרתי את השיתוף בדיוק באותה צורה כמו שמוגדר במחשבים האחרים עד כמה שאני מכיר וגם לפי מה שחיפשתי בגוגל, וזה עדיין לא עובד. שוב, כמו שאמרתי, הלפטופ מצליח לגשת לכוננים משותפים של מחשבים אחרים אבל מחשבים אחרים לא מצליחים לגשת לכוננים המשותפים של הלפטופ... למישהו יש מושג מה יכול ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.