רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק את זה ? והמחשב הנייד שלי מתחבר ל 2 ראוטרים הוא שהוא מתחבר לראוטר הראשי והראוטר המשני רק עוזר לו ומגביר את האות ? זה הראוטר שאני רוצה שיהיה משני TNN - Aztech DSL Router 600EW Wireless פה יש את כל הפרטים - http://www.aztech.com/prod_adsl_dsl600ew.html אני קונה ראוטר חדש (אני עובר לכבלים וזה תומך רק ב DSL) ורציתי להשתמש בזה בתור רפיטר. תודה.
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני חייב שההמלצה תבוא מהאתר הבא: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=142 ראוטר שלא יעבור 400 (חריגות קטנות מתקבלות). תמליצו לי על אחד שיעשה את העבודה ולא יהיה יקר. כרטיס רשת גג 150, כמה שיותר טוב. נ.ב. הרשת האלחוטית אמורה לעבור ב-3-4 קירות גבס...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי שי אינטרנט בכבלים והיא משתמשת בלינוקס יש לנו הרבה בעיות ניתוקים כנראה כתוצאה מהחייגן של נטויז'ן בכל אופן רציתי לדעת אם לכבלים יש איזשהו מודם שהוא גם נתב או שאפשר להפוך אותו לכזה.. תודה לעוזרים.:]
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כאמור בכותרת - יש לי כמה שאלות. 1.מהו השוני הגדול בין ה27 ל 28? 2.האם זה רק במודול האלחוטי? 3.האם קים עדיין תחזוק לנתבים (עדכון קושחות, תמיכה וכו.. ? ) 4. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הUSB שלו והיכולת להרים עליו שרת. מה ההבדל בין שני הנתבים בתחום הזה? קראתי ממש ברפרוף וקים קוצר בזמן ככה שאשמח לקבל חוות דעת, פירוטים שונים וכו... תודה והמשך גלישה מהנה בפורום. *נ.ב , לא לדאוג, ה WRT54GL הוא עדיין הבחירה הראשונה שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ספק, וצריך הצעות. כבלים 750/96 כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לאחר פרמוט המחשב הנייח המחובר בצורה חוטית לרשת אל חוטית . אני לא מסגל להתחבר לאינטרנת (בנייח בלבד ) ספק smile 012 נתב tp link מודם arris תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-