רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית ביתית של 2 מחשבים. אני המחשב המשני ויש לי xp pro ונורטון 2003, במחשב הראשי יש 98' ו Mcafee. לפני שהיה מקאפי במחשב הראשי, ראיתי את המחשב הראשון ממני והיה שיתוף. מאז מקאפי יש בעיות. אישרתי במחשב הראשי, בתוך מקאפי, את הכתובת ip של המחשב המשני. (confirmed ip) אבל בכל זאת אין שיתוף. יש לציין שהמחשב הראשי רואה את המשני. התקשרתי לתמיכה של מקפאי (שעכשיו אין לי כבר) ואמרו לי לעשות disable לפיירוול של מקאפי, ואז unable. זה הסתדר והיה שיתוף, אבל אחרי זמן קצר שוב "נחסמתי". עכשיו שעושים את ה disable ו unable זה כבר לא עובד. מה עושים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי שקע של הרשת ומחשב במרחק של 11 מטר ממנו (פחות או יותר)... נסיתי להשיג כבל רשת של 11 מטר אבל אין יש רק 8 מטר. האם קיים כבל רשת ארוך מ-8 מטר (עם ראשים כמובן) ואיפה אפשר למצוא אותו (אזור חיפה)? לחלופין האם יש פיתרון אחר כמו למשל לחבר שני כבלי רשת (אם זה אפשרי)? או להצמיד ראשים לכבל בלי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי סיבה לחשוד שמישהו מסויים איכשהוא קיבלת הרשאה להיכנס למחשב שלי דרך האינרטנט. כמו בעזרת התוכנות האלה, שדרכם אפשר לשלוט במחשב של סבא/סבתא מרחוק ולסדר דברים. בדקתי את כל מה שמותקן אצלי במחשב, לא מצאתי שום תוכנה חשודה. יכול להיות שלא עשו את זה דרך תוכנה, אלא דרך הגדרות רשת בווינדאוס עצמו? (שהכל קיבל הרשאה דרך המחשב שלי, מישהו שיחק בהגדרות... אולי)..
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ערב טוב רציתי לדעת מהו "רעש", איך הוא נוצר וכיצד הוא משפיע על רשתות אלחוטיות. *כמו כן אשמח לקבל הסבר על dbm . (תלות הקליטה בdbm ומהו dbm- ידוע לי שזאת רמת הקליטה, אבל אני עדיין מבולבל בקשר ליחידת המידה הזאת). -הנה תמונה מכ. הרשת שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר וכרטיס PCMCIA (נייד) אלחוטיים של EDIMAX (ראוטר 6114Wg וכרטיס EW-7108PCg). רציתי לדעת אם אפשר לשנות את האות של שני המכשירים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע רשת בין שני מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב, כולל שיתוף אינטרנט. עכשיו הינה הבעיה. רב הזמן המחשב השני שמחובר ע"י כבל רשת למחשב השני כבוי ברגע שאני מדליק אותו אז יש לו שיתוף אינטרנט, אבל במחשב ה"שרת" אני לא יכול לפתוח את שיתוף הקבצים לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב שרת אז הוא מוצא את השיתוף קבצים. מה אפשר לעשות כדי שהוא ימצא את שיתוף הקבצים מיד? תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי תמחשב שלי שאני כותב ממנו עכשיו שהוא מחובר לאינטרנט דרך USB עכשיו אחי קנה מחשב נייד והוא רוצה להתחבר לאינטרנט גם אבל שהיאנטנרט יעבוד גם אם המחשב שלי מכובה.. השאלה איזה חלקים אני צריך לקנות סווית ראוטר כרטיסי רשת וכו..? יש לי מודם אפור עומד ... אני בספק 012
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
למישו יש מושג למה שכשאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק לי אחרי כמה זמן ורק שאני מוציא את הראוטר מהתקע הכל עובד חלק? האם יש לשנות משהו בקונפיגורציה של הראוטר? :s05:
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מאוד מקווה לקבל עזרה בתופעה שמטרידה את מנוחתי בימים האחרונים. אז ככה, יש ברשותי שלושה מחשבים. לצורך העניין, אני אגדיר אותם כמחשב A , מחשב B ומחשב C. מחשבים A ו- B הם העקריים ומחשב C אינו דומיננתי ומשמש לאחסון קבצים בלבד. על כל שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP SP2 כולל כל העדכונים האחרונים מ Windows update . במחשבים A ו- B מותקן Zone Alarm suite שזה פיירוול + אנטיוירוס. במחשב C מותקן קרספסקי אנטיוירוס ופיירוול מובנה של SP2 . שלושת המחשבים מחוברים ברשת באמצעות נתב + פיירוול מובנה בנתב. יש בניהם אינטרנט משותף + שיתוף קבצים. המערכות הפעלה מותקנות לפחות 8 חודשים על גבי המחשבים. את הנתב התקנתי לפני 2-3 חודשים. מאז שהתקנתי את הנתב, לא ניתקל…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול - יש לי Low Id. אמרו לי שהבעיה היא שיש לי פיירוול, גם מובנה של windows וגם בראוטר , או אולי בגלל שיש לי רשת. פרטים על המחשב שלי: יש לי winodws xp ו norton 2003 . יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, אני המחשב המשני. אני מחובר לראוטר והוא למודם. בקיצור, אמרו לי שאני צריך לנתב פורטים של אימיול בראוטר וככה תיפתר הבעיה של ה low id. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה מסוכן לנתב פורטים, האם זה פותח את המחשב לפורצים? 2) אם התשובה ל 1 היא לא, אז איך מנתבים את הפורטים מהראוטר? נ.ב. אין לי את הדיסק של הראוטר, הטכנאי שלי התקין לי את הראוטר ואם הדיסק נחוץ או משהו אני לא חושב שיש מצב שאני משיג אותו כי הטכנאי לא חזר אלי מלא זמן. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
תגידו, אם יש לי שני מחשבים מחוברים לראוטר והם משתפים אינטרנט אז כשבמחשב אחד אני מוריד באימיול, במחשב השני ירגישו שאני מוריד או שזה יהיה כאילו ערוץ אחר וזה יהיה נקי? תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-