רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי , רציתי בבקשה עזרה לגבי הצעות לפתרון לדבר הבא: בבית יש לי 2 מחשבים שמחוברים ביניהם בתקשורת חוטית (הראוטר חוטי) - מסיבות שונות לא ניתן להחליף את התקשורת לאלחוטית (ראוטר אלחוטי). אני מעוניין ליצור "נקודה חמה" של WIFI על מנת שאוכל להתחבר אליה מהפלאפון שלי. מה הפתרונות ?? סליחה על הבורות בנושא. כל הקטע של ה WIFI והתקשורת האלחוטית לא ברורה לי. תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הראוטר CISCO 857W עכשיו אני צריך להגדיר אותו לעבוד עם בזק בינלאומי מה שהבנתי מהם צריך להגדיר אותו עם מודם כיצד ניתן לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
1.מישהו יכול להסביר לי מאוד בכלליות על התכנה הזאת (מה היא עושה , איך ת וכו'...) כי אני בערך יודע 2.האם יש דרישה מינימלית על המודם שהיא תפעל איתו? או שאני יכול להשתמש ב 14000 מסריח? ואיך זה ישפיע על המהירות? תודה. נ.ב. - למנהלים אם אתם חושבים שזה מתאים יותר לפורום תכנה אז תעבירו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היי חברים, השאלה שלי היא כזאת:יש לי כרגע מודם\נתב של רוטל דגם 1025W שנמצא בממ"ד ומחובר חוטית למחשב.אני משתמש הרבה בסמרטפון שלי בגלישה אלחוטית מכמה מקומות בבית.הבעיה היא שהקליטה בחדרים אחרים על הפנים (אני בדרך כלל סוגר דלתות השאלה אם זה משנה?) איך ניתן להגדיל את איכות הקליטה. האם יש צורך להחליף לראוטר N האם זה ישפר את הקליטה? או שאולי לדבר עם בזק ולבקש שיחליפו לי ראוטר כי בגדול בזמן האחרון אני צריך הרבה פעמים לכבות ולהדליק את הראוטר כי הוא מתנתק לי מהאינטרנט.תכלס יכול להיות שיחליפו לי לאותו דגם ואז לא עשיתי כלום בזה. בכל מקרה גם אם אתם תמליצו לי להחליף ראוטר הוא צריך להיות משולב עם מודם ביחד ובתקציב של עד 300 ש"ח גג גג.פשוט לא רוצה להתעסק גם עם מודם בנפרד וגם עם ראוטר.מה…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: 802.11 b/g/n זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-