עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idan-levi,

יש לי בעיה בחיבור האקס בוקס לאינטרנט עשיתי את הפעולות הבאות חיברתי את הכבל למודם ואל המכשיר מילאתי את הפרטים ב- Network Settings וב- Edit Settings. בבדיקה זה נותן לי שגיאה ב- IP ADDRESS ד"א יש לי מודם אלחוטי דגם ROTAL - RTA 1025W ממה יכול להיות הבעיה ? ומה יכול להיות החסרתי כדי להתחבר אל האינטרנט באקס בוקס יכול להיות שצריך לבטל את הפיירוואל של המחשב ? או הפיירוואל של האינטרנט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה. יש לי רשת ביתית אלחוטית. הראוטר מחובר למחשב נייח. ומחשב נייד מתחבר מכל מקום בבית. הבעיה היא במחשב הנייח - שכשהנייד גם מחובר לראוטר המחשב הנייח מקבל LowID במיול. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? תודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. Started by asdasdasd,

היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by טוסטר,

הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by amr_2000,

1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אם אני משתמש במתגים של 1000 שקל בערך, של HP או 3com , ואני מחבר אותם בצורת משולש. כלומר השרתים מחוברים למתג אחד, שני המתגים הנוספים מחוברים למתג הראשון, של השרתים. השאלה היא כזו: אם קבוצת מחשבים א' מעבירה ברשת נפחים גדולים ברגע זה, בינה לבין עצמה, ללא גישה לקבוצה השניה או לשרתים. האם העומס הזה, ישפיע על התעבורה בין השרתים לקבוצה ב', או בקבוצה ב' בינה לבין עצמה? אם אני מבין כי המתגים האלו אינם תומכים ב VLAN והם L2 . אם הבנתי נכון, אלו שתומכים ב VLAN הם יקרים בהרבה. האם באמצעות החלוקה המשולשת הזו, אוכל להשיג תועלת בהקטנת העומס, למקרה המתואר. או לא?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. היי חברים, השאלה שלי היא כזאת:יש לי כרגע מודם\נתב של רוטל דגם 1025W שנמצא בממ"ד ומחובר חוטית למחשב.אני משתמש הרבה בסמרטפון שלי בגלישה אלחוטית מכמה מקומות בבית.הבעיה היא שהקליטה בחדרים אחרים על הפנים (אני בדרך כלל סוגר דלתות השאלה אם זה משנה?) איך ניתן להגדיל את איכות הקליטה. האם יש צורך להחליף לראוטר N האם זה ישפר את הקליטה? או שאולי לדבר עם בזק ולבקש שיחליפו לי ראוטר כי בגדול בזמן האחרון אני צריך הרבה פעמים לכבות ולהדליק את הראוטר כי הוא מתנתק לי מהאינטרנט.תכלס יכול להיות שיחליפו לי לאותו דגם ואז לא עשיתי כלום בזה. בכל מקרה גם אם אתם תמליצו לי להחליף ראוטר הוא צריך להיות משולב עם מודם ביחד ובתקציב של עד 300 ש"ח גג גג.פשוט לא רוצה להתעסק גם עם מודם בנפרד וגם עם ראוטר.מה…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by רוני1,

אני רוצה לשחק עם חבר פרו אבולושין ברשת אבל הראוטר שלו כנראה מפריע לענין כי אנחחנו לא מצליחים. אני יודע שצריך בעיקרון לפתוח פורטים לתוכנות אבל מה עושים בקשר למשחקים ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by yair0009,

המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: ‎802.11 b/g/n‎ זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by הסולידי,

היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by Shlompy,

אהלן אנשים. תראו, אני כבר כמה שנים טובות בהתחייבות ב 012 בגבלים, מאוד מרוצה מבחינת האינטרנט שלהם מבחינם חוסר תקלות ומהירויות.( חבילה של 2.5 מגה). עכשיו, אני משלם 45 ש"ח בחודש עבור החבילה, ואני עוד מעט מסיים את התחייבות, הם לא מוכנים להוריד לי בשקל (זה כבר המון זמן המחיר הזה), ואמרו שגם כשאני אסיים את התחייבות אז הם לא יכולים להוריד, רק מציעים לי חבילות יותר גדולות באותו מחיר כאילו אני טמבל. בכל מקרה, נטויזן מציעים לי את אותה חבילה ב 25 ש"ח לחודש.. עכשיו צץ לי בזכרון שהייתה תקופה שהיו עליהם הרבה תלונות? פינגים לחו"ל, הגבלות מהירויות, חסימת פורטים ועוד משהו שאםעוברים 5 GB בחודש אז הם גובים תשלום נוסף? חיפשתי בפורומים לגבי הדברים הללו, אבל הפוסטים היו די ישנים, משנת 2005-200…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. Started by gal663,

ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by erezo,

אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

20. Started by nadavk14,

שלום. רכשתי היום את הנתב WR1043.. הוא עובד מעולה והכל אבל אני לא מצליח לפתוח פורטים... אני פועל ע"פ מדריכים, עושה בדיוק כמו שעשיתי עם D-LINK שלי והפורטים פשוט לא נפתחים.. מה הסיבה ? אני מנסה לפתוח פורטים ל CSGO

• 39 תגובות
    • 9.3k צפיות
  21. Started by scheinerman,

הוא טוב? יש לי אפשרות לקנות אותו בזול תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. Started by kroiz,

שלומלום קיבלתי נתב חדש מבזק, DSL-2760U/E1, ואני רוצה שגם הוא (כמו קודמו בתפקיד) יהיה כנתב הראשי ברשת WDS . הנתב השני שלי הוא TP-LINK TL-WR641G ביצעתי את ההוראת שבמדריך. האם לאחר ביצוע המדריך, כאשר אני מחפש ממחשב כלשהו רשת, אני עדין אמור לראות את ה-SSID של הנתב המשני ? אל איזה SSID אני אמור להתחבר? האם אני אמור להיות יכול להתחבר לממשק הניהול של הנתב המשני (אל כתובת ה-IP החדשה שנתתי לו)? בנתב ה-DSL-2760U הגדרתי את ה-WDS אל הנתב השני כמו בתמונה המצורפת. האם עשיתי חלק זה נכון? או שב-AP Mode אני צריך לבחור Wireless Bridge?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Tranquility,

לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Lmagus,

זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.