עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by blueman1,

שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט. האחד נייח ומחובר לאינטרנט דרך כבל בינו לבין הראוטר והשני נייד ומתחבר לראוטר בWIFI. במחשב הנייח יש אינטרנט, אבל במחשב הנייד אין אינטרנט(אי אפשר לגלוש), הוא מזוהה כ- unidentified network והaccess מוגדר כ- Local only. קבלו תמונה: ועוד תמונה: אין לי מושג מה לעשות, כבר כיביתי והדלקתי מחדש את המחשבים את הראוטר את המודם, ניתקתי את כל הכבלים והחזרתי שוב, אבל זה לא עזר, כבר ניסיתי להכניס מחדש את הסיסמא ולהתחבר שוב אבל זה לא עזר(הסיסמא לא הבעיה), ניסיתי להעזר ב-diagnose and repair של VISTA אבל אף אחת מהאפשרויות שמה לא פעלה ותיקנה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Anitz,

תקשיבו יש לי ראוטר זה בטח לא משנה הדגם אבל זה ל2 מחשבים ואצלי נמצא הראוטר כלומר שאצלי אמור להיות יותר מהירות באינטרנט אבל אצל עכשיו שלי זהיותר מהר ונכנס יותר מהר לשרתי משחק והמהירות שלנו זה 2.5 איך זה יכול להיות שהוא יותר מהיר ממני באינטרנט איך אני בודק קיצר איך האינטרנט מתחלק בשווה בשווה או בכלל איך לשנות את הכמות לכול מחשב..ב2.5 מגה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by Tall-Guy,

שלום לכולם :-) לפני חודש עברתי דירה והשאירה את המודם הישן של בזק בבית של ההורים. עשיתי בזק בדירה וקיבלתי מודם בשם D-Link 2500U. בנוסף, יש לי ראוטר שחבר נתן לי בשם Edimax בשם BR-6574N. את הראוטר קינפגטי בלי הרבה בעיות ופתחתי את הפורטים הרצוים. אומנם, בדיקה ב http://www.canyouseeme.org/ מראה שעדין אין תקשורת לפורטים. אני מניח שהייתי צריך גם לפתוח את אותם הפורטים במודם של בזק? התחברתי לממשק שלו ולא מצאתי בשום פינה אפשרות לפתוח פורטים. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון? תודה על העזרה :-)

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. שלום לכולם, בזמן האחרון (יותר מחודשיים) עברנו לתשתית של הוט + ספק של הוטנט. לפני המעבר היינו בבזק + בינלאומי במהירות של 20Mbps. מאז המעבר אני מרגיש איטיות בכל מה שקשור לפתיחת אתרי אינטרנט, הורדה של קבצים (קיצר כל download). בכללי כל הממשק של האינטרנט נהפך לאיטי יותר. עדיין לא ניסתי להעביר קצבים ברשת הביתית.. מה שכן יש שיפור משמעותי ברשת האלחוטית דרך הפלאפון.. אני מחובר דרך HOTBOX וללא SWITCH או כל רכיב תקשורת אחרת. הדבר נבדק ב-3 מחשבים עם 3 מערכות הפעלה שונות (שכמובן מחוברים באופן חוטי). אשמח לכל כיוון והצעה. חשוב לציין שניסתי את ההצעות שלכם באשכול הדומים, אך ללא יעיל. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Sygnus,

שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?

8. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. http://thecom.co.il/article.php?id=14717

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! משהוא שמאוד מסקרן אותי, אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר הוא D LINK 2650U , והשני עם כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK , המחשב שמתחבר באמצעות כרטיס הרשת האלחוטי נימצא במרחק של 6 מטר וץמיד סבלתי שם עם בעיות קליטה תמיד זה זז בין 2-4 קווים וליפעמים 5 קווים( שזה הכי הרבה) היום אחרי שהעברתי תמחשב חדר אז שמתי תמחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי במ"מד המרחק עלה ל 14 מטר ופיתאום הקליטה על 4-5 קווים O-0 איך זה??? הראוטר תקן G פשוט ואיך זה שהמרחק גדל+ חדר ממד הקליטה עלתה. איפו ההיגיון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by adlanm,

איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by RJB,

שלום לכולם, לפני כמעט שבוע הגיע אלי (סוף סוף) הראוטר החדש של Xiaomi, חייב לומר שבחירת ייבוא המשלוח דרך "דואר ישראל" ולא דרך חברת משלוחים פרטית כזאת או אחרת הייתה מקרית לחלוטין. המוצר הוזמן דרך GearBest ויאמר לזכותם שקיבלתי את החבילה בזמן שהובטח לי. כפי שודאי רובכם יודע, הנתב הזה עובד בתדר 5Ghz והוא נתמך בכ-40 ערוצי תקשורת, דבר אשר מפוקח ע"י רגולטורים של משרד התקשורת (שלא היה לי מושג שקיים גוף כזה, לפני כן) והוא נאסר לשימוש בארץ, הגיע עם מכתב אזהרה "הודעת דחייה לייבוא ציוד" אך מה שחשוב הוא שהמוצר אצלי בסופו של דבר, למרות הכל. כעת אשמח לברר ולהתייעץ כיצד להתקין אותו, שבוע הבא אני עובר דירה ואני מחליף את Partner ל-בזק (מבחינת ספק). …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם כבר פתחתי נושא לפני יותר מחודש וחצי..אך קצת פחות מפורט והיה לי קצת פחות ניסיון מה שיכול לעזור לכם שתעזרו לי :\ (ניסוח גרוע). - יש ברשותי כרגע רשת קווית בין 2 מחשבים בלבד. - מהירות החיבור לאינטרנט: 2MB, הספק: Netvision. -- הבעייה: פינגים גבוהים בזמן ששניי המחשבים "משחקים" (אח שלי ואני) באותו משחק הרשת וגם כאשר מחשב אחד בסה"כ גולש באינטרנט. - הפיתרון: מחכה למושיע. - איור של התשתית אצלי בבית: http://img383.imageshack.us/img383/1821/sirtut8ft.jpg (* כדיי שיהיה מספיק ברור - תדמיינו את הכבל הירוק המקווקוו מאחורי מחשב א' (הוא לא עובד דרכו). הכבל הירוק שמתחבר מהמודם לשקע ב' הוא כבל ADSL). **** אני יודע שהבעייה היא לא בראוט…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. היה לי אינטרנט 5MB דרך ADSL שהיה מחובר דרך מודם וראוטר של 3COM. לאחרונה עברתי לאינטרנט בכבלים ואז מהירות האינטרנט שלי ירדה מאוד, הבנתי שזה בגלל הגדרות שהיו לא מתאימות בראוטר. הראוטר שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות ראוטר חדש. יש לי שתי שאלות 1)האם זה משנה איזה ראוטר אני קונה בהתאם לאיזה מהירות אני רוצה שהוא יחזיק? 2)איזה ראוטר מומלץ חשוב: * יש לי בבית רשת של שני מחשבים נייחים אבל אני רוצה לשמור את האופציה האלחוטית למידה ואני יקנה מחשב נייד * הראוטר וכל המחשבים נמצאים בחדרים רגילים ולא בממ"ד

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  16. Started by NuXeR,

היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  17. Started by XMB,

אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by ORBIT,

לאחרונה לפעמים מופיע בשורת הכתובות https בצבע אדום עם קו אלכסוני שחוצה אותו (כמו מחיקה). זה גם מופיע באתרים הנחשבים בטוחים כמו אתרי חדשות ואתרים בהם אני רשום כחבר וכו... עד כמה שידוע לי זו אחת הדרכים לעקוף מגבלת חסימה לאתרים שנבחרו מראש. יש לציין על אף שאיני מוצא קשר בין הדברים, יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי, המחשב הראשי (שלי) מחובר לראוטר בחיבור קווי/חוטי, קרי, כבל ישיר מהמחשב שלי ישירות לראוטר, המחשב השני מחובר בחיבור אלחוטי מאובטח וחסום ע"י 'רימון' (חברה המספקת אפשרויות סינון אתרים ברמות שונות) באמצעות חיבור VPN. לא מוצא כל קשר הגיוני בין החיבורים, המחשב שלי לא מוגבל בשום צורה ואינו קשור בשום צורה ל'רימון'. האם יתכן, ברוח אזהרות מיקרוסופט, שגורם זדוני …

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי את הראוטר כחודש ונתקלתי בתופעה מוזרה שנראה לי התחילה השבוע מדי בוקר כאשר אני קם אני רואה בחיבור הWIFI שלי במחשב שאין גישה לאינטרנט, אותו דבר קורה גם בחיבור אלחוטי מסמארטפון ואפילו בחיבור קווי. כל זאת ועוד, במצב הזה גם אין גישה כלל לממשק של הראוטר והפתרון היחידי הוא לכבות ולהדליק אותו - והכל נהיה בסדר. עדכנתי גרסאת FIRMWARE לאחרונה אך עושה רושם שזה לא שינה דבר. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by trojan,

כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום לי ולחבר שלי יש שני מחשבים ניידים של DELL שתומכים ב B וG אנחנו כרגע ביצענו חיבור לכבלים וכרגע מעוניינים ליצור רשת אלחוטית לצורך חיבור קל מכול מקום בבית. אשמח אםתוכלו להמליץ לי על ראוטרים לשימוש ביתי בעלי עוצמת שידור חזקה. כמו כן אשמח גם להמלצות על מדפסות אלחוטיות. תודה מראש

25. Started by essam,

שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.