עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dog_foot,

אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by SHAHAHS,

יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by coold,

היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Shay08,

אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Liran -,

שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by nonster,

שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

11. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Armageddon26,

יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  13. אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by wok2000,

היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Morph0,

לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Gil3,

שלום רציתי לדעת קצת על הקשוחה הזאת. 1) האם אפשר להיכנס לראוטר דרך הדפדפן? 2) האם אני יכול להשתמש בקבצים האלה: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 בשביל לחזור לקשוחה המקורית(כל מה שצריך זה לשלוח את הקובץ לראוטר דרך חלון העדכון שלו)? 3)ראיתי שאין אפשרות להתחבר ב L2TP . זה נכון?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amr_2000,

1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. אני מחפש דרך כל שהי לגלוש באתר מסוים ממחשב אחד דרך שתי כתובות איפי כאילו לגלוש באתר מכתובות של שני מחשבים אבל ממחשב אחד יש איזה תוכנה שמדמה איפי או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  23. הבן שלי מחובר על תשתית בזק ו+ אקספון. חבילת 100MB. נתב DLINK של בזק. לפני מספר שבועות התחילו תופעות של ניתוקים ספורדיים מהאינטרנט. במחשב המחובר קווית זה מתבטא בדפים לא נטענים וחיווי של "אין חיבור אינטרנט" על האייקון של הרשת בסרגל. בטלפונים ובטאבלט אין גישה לאינטרנט למרות שחיווי הWIFI תקין. הדרך היחידה לאושש את החיבור האלחוטי היא כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר הנייד. התמיכה של בזק שלחו אותו להחליף ראוטר אבל זה לא פתר את הבעייה. עשו גם נסיון של הגבלת רוחב הפס ל40MB בתשתית ואצל הספק וזה לא שיפר את המצב. מה צריך לעשות כדי לאבחן את סיבת הניתוקים? איך יודעים אם זה ברמת התשתית או ברמת הספק?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by rjjb7,

האם ישנה אפשרות באימייל של וואלה! לצליל התראה כאשר מתקבל אימייל??

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.