רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי זמן רב התיקנו לי אינטרנט בכבלים של תבל דרך אינטרנט זהב קיבלתי מודם של אמביט, ואחרי 3 שעות אני מרוצה.....מהיר סוס ובלי שום בעיות.... החבילה שלי היא 1.5 והנה תמונה של מהירות של הורדה שהורדתי (icq מהאתר download.com ) תגידו מה דעתכם על המהירות..... וד"א בקאזה הוא מגיעה לי ל150 ואפילו 160 ונשאר ככה....
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנוי באינטרנט של 014 במסלול לסטודנטים, משלם ל 5 מגה 12.9 שקל בחודש, ב ADSL. האינטרנט בחודש חודשיים האחרונים חל איטיות מחרידההה...ביצעתי בדיקות באתר "ספיד-טסט" חוץ מישראל כל שרת עם פינגים גבוהים והורדה הכי גבוהה הייתה לי פחות מ 2 מגה תוצאות בדיקה. בכל נסיון להתקשר ל014 הם אמרו לי שהם לא מקבלים את הבדיקות של האתר "ספיד-טסט" אלה רק שלהם, וברור שהוא מהיר, 5M. עשיתי טסט השבוע, לקחתי חשבונות של חברים ומשפחה והתחברתי עם היוזר שלהם ובבדיקת מהירות קיבלתי בדיוק 5 מגה, ושחזרתי ליוזר שלי זה הוריד לאט. התקשרתי ל014 והודעתי להם את מה שעשיתי ואני רוצה לקבל גם מהירות כמו משתמשים אחרים, 5מגה, הנציג אמר לי באיזה יוזר עשיתי בדיקות לדוגמא (היו של נטויזין ועוד של 014 גם במהירות של 5 מגה, …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, לאור המצב, חשבנו בביניין להתקין גישה לאינטרנט במיקלט. הפיתרון שנראה לנו היעיל והזול הוא מתאמי רשת על גבי חוטי חשמל, כשמתאם אחד נמצא באחת הדירות (כנראה בקומה ראשונה) והמתאם השני במיקלט, אליו יחובר נתב אלחוטי. ניסיתי לקרא קצת על מתאמים כאלה והבנתי כי תתכן בעיה אם יש הפרדה של שעון חשמל בין המיקלט לדירה אליה מחובר המתאם הראשון. האם זה נכון? אם אכן קונפיגורציה כזו לא תעבוד, אילו פיתרונות אחרים את ממליצים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי נתב אלחוטי WRT54GL של לינקסיס. שאלתי היא אחת יש לי 3 מחשבים ( 1 נייד (אלחוט)..... ו2 רגילים (לכל אחד כבל ממנו לנתב) ) אני עושה תהתקנה מהדיסק של לינקסיס מהמחשב שלי. האם לאחר מכן צריך לעשות גם התקנה מהדיסק במחשב השני בבית? כדי שהוא יתחיל לקבל בכבל שלו נתונים ולהתחיל לגלוש דרך הנתב.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-