רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
החלפתי ספק תשתית לאחרונה לבזק - 1.5 מגה עם ספק אינטרנט נטוויז'ין. התחושה שלי היא שהחיבור איטי מאוד והחלטתי לעשות כמה בדיקות לבדוק זאת. כל הבדיקות נלקחו מתוך מאמר שניתן בווינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n למי שמעניין אותו הינה התוצאות (לפעמים הצגה בביט לפעמים בבייט, לא אמור לבלבל): בדיקה 1: הורדת קבצי ניסיון מאתר נטוויז'ין ומאתר בזק קיבלתי מהירות הורדה ממוצעת מעל 200kb/sec. מהירות דומה התקבלה מ- ברק, בזק בינלאומי (tucows, bezeqint, microsoft, hot), קווי זהב 012. באינטרנט זהב קובץ הבדיקה שלהם נתן לי מהירות של 10kb/sec בלבד! (לינק - http://tucows.inter.net.il/files/VSC601AD.exe) בדיקה 2: העלאת קבצי ניסיון מאתר נטוויזין לא הצלחתי להעלות דבר, לדעת…
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עד היום אני עושה שימוש ברשת ביתית עם מודם USB שקיבלתי מספק האינטרנט-בזק, ו-HUB. כעת אני רוצה לשדרג. בזק דורשים 130 ש"ח כדי להחליך לי את המודם למודם רשת, וחשבתי לרכוש ראוטר Edimax BR-6104K שמחירו 269 ש"ח. אך כעת אני מתלבט, האם כדאי להצמד לתוכנית זו, שעלותה 399 ש"ח, או אולי עדיף לרכוש ראוטר הכולל מודם. למשל AR6024 Edimax שמחירו 350 ש"ח. אשמח לקבל התייחסויות - האם יש הבדל באיכות שאני מקבל? קישור למאפייני הראוטר: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40222&sog=C-Router תודה יואל
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ההגדרה של WAN ע"פי המורה, שאני די מסכים עם זה אני חושב זה כך: רשת תקשורת המתפרשת על פני שטח גיאורפי רחב. ההגדרה של LAN זה שזה לא על שטח גיאוגרפי רחב... קיצר, אז בשיעור אמרתי לה שקשה לי להבדיל בין WAN ל-LAN, ושאני יודע למשל שהרשת שלי בבית זה LAN והאינטרנט זה WAN... אבל איפה בדיוק עובר ההבדל? אז היא אמרה לי שזה בעיקרון ברגע שהרשת יוצאת מבניין אחד אז היא WAN, וזה נראה לי כל כך מטומטם כאילו... אז אני שואל אותה כזה: רגע, אם אני מעביר לשכן שלי כבל רשת דרך החלון ואנחנו עושים רשת אז זה WAN? כאילו איזה מין הגדרה מטומטמת זאת? אז שיקראו לזה רשת חד-בניינית במקום מקומית. בקיצור האם מישהו יכול לומר לי מה בדיוק ההבדל? זאת אומרת איפה מבדילים בין WAN ל-LAN, איפה עובר הגבול...? אבא שלי חוש…
-
- 10 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! מעונין לדעת אם יש למישהו את השירות הנ"ל?והאם זה עובד בלי בעיות (ניתוקים, דיליי בשיחה..) בתודה מראש שי
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את ה- B-focus 312+ כנתב. הורדתי את קובץ ההסברים מאתר היצרן ECI ופעלתי אחד לאחד על פיו. אני אנסה להבהיר כמה שניתן באילו בעיות אני נתקל: מקרה 1: לאחר ביצוע כל התהליך אני רואה תחת network connection ב- Lan or High speed internet שה- local area connection מחובר אבל נורית ה- internet link בנתב עצמו לא נדלקת ובפועל אני לא מחובר ולא יכול לגלוש. באותו מסך תחת broadband חיבור ה- adsl wan miniport (PPPOE) דרכו הייתי מחובר כל הזמן בתצורת מודם לא עובד. מקרה 2: בפעם הראשונה שביצעתי את התהליך כשלא שמתי לב בכלל לחיבור\ לא חיבור של ה- local area connection ראיתי שנורית ה-internet link בנתב עצמו דולקת אבל שוב לא יכולתי להתחבר. מקרה 2 נשמע מוזר קצת אני יודע אבל בכל זאת חשבת…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-