רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בעליו של ראוטר מסוג d-link 614+ בתקופה האחרונה אני מנסה לפתוח את הפורטים 6881-6885 בראוטר שלי. עקבתי אחרי ההוראות האתר של החברה http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1200&question=DI-604%20/%20DI-614+%20/%20DI-624%20/%20DI-754%20/%20DI-764%20/%20DI-774%20/%20DI-604_revE%20/%20%20DI-614+_revB%20/%20DI-624_revC%20/%20DI-614+_revB%20/%20DI-784[/url ] עכשיו משום מה הממשק מודיע שהוא שומר את ההגדרות והוא לא שומר את ההגדרות באמת כי כאשר אני יוצא מהממשק וחוזר חזר הכלל בכלל לא קיים. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
תראו, הגעתי לפורום הזה בערך לפני המממ חודשיים. מאז נתקלתי בכל מיני הודעות, בהן אנשים מדברים על מהירויות הורדה של 200-300... הקטע הכי אבסרוד היה שנתקלתי בהודעה משנת 2002 בא אנשים דיברו על מהירויות של 200 k כדבר של יום יום. עכשיו אני בשוק למה אני אישית ובעצם כל האנשים סביבי לא מכירים מהירויות כאלה. יש לי 1.5 מגה ואני מוריד איתו במהירות של 185k אלא אם כן זה מסרברים בארץ ואז בלחץ זה מגיע ל 200. אבל מה נסגר עם ה 300?!?! מזה החיבורים האלה? כולם עשירים פה? אז מה שבעצם אני מבקש, זה שכל מי שיש לו חיבור מעל 1.5 מגה אנא לכתוב פה מה סוג החיבור, מה מהירויות ההורדה (Upload+Download). ואם לא מפריע לכם גם כמה אתם משלמים, אולי אני פשוט חי בעולם משלי ובעצם זה לא יקר לקחת חיבור של 3 מגה..
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
חש לי שאלה, יש לי את הנתב DI-624+ בתוצרת D-LINK וכל פעם שאני מתחבר לEMULE, הוא כל הזמן מתנתק לגמרי (הנתב משבית לגמרי את האנyרנט, לא רק את האי-מיול). יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע המודם שלי מסוג MOTOROLA SB4200 מחובר פשוט דרך USB ונכון להיום אין להם דרייברים לווינדוס 64ביט.. אמרו לי שאפשר לנסות לחבר אותו דרך הכרטיס רשת ואולי זה יעבוד.. מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ואיך עושים את זה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מנסה לשתף חיבור ADSL בין 3 מחשבים אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות: 1. איזה כבל צריך בין הנתב למודם? (מוצלב או רגיל) 2. כיצד מגדירים את הנתב לסוג המודם שלי (speed touch home - מודם רשת שחור)? אלו הגדרות צריך לבצע? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אח שלי ברשת כך שיהיה שיתוף אינטרנט, ושניתן יהיה לגשת ממחשב אחד לשני. איזה תקנים אני צריך שהראוטר יתמוך לצורך כך? החיבור שלי הוא ב-ADSL, הספק הוא ברק במידה וזה משנה. כמו כן, האם יש המלצות על דגמים לא יקרים מדיי שתומכים ברשת אלחוטית במהירות 54Mbps, הקנייה היא מחו"ל, אז נגיד משהו עד ה-50 דולר +/-. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני בונה אתר לפרוייקט במחשבים ואני צריך לעבוד עם השרת שעל המחשב אבל מישום מה הוא לא עובד, הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח את הדף שגיאה פנימית של השרת משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לעניין 3 היבטים עיקריים- 1. בריאותי - האם זה בריא שהנתב משדר בכל הבית אותות? (אשמח שירחיבו בנושא הזה -- אולי גלי הRF אינם מסוכנים?) 2. אבטחתי - יותר סיכוי לכניסה אל הרשת כאשר הנתב דלוק כל הזמן ופתוח לנסיונות פריצה, רחרוח וגילוי פרטים. 3. חיי הנתב - האם זה פוגע באורך חייו של הנתב או פוגע בנתב באיזושהי דרך? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-