רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בניתי אתר בערך 8 מגה ואני צריך מקום אחסון חינמי.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תראו אני רוצה למצוא שרת או מששהו כדי שאני יוכל להעלות אליו תמונות ואז אנשים אחרים יוכלו להכנס ולאות תדבריםם יש לכם אולי כמה טובים ???ובחינם???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר נתב + רכזת (4 פורטים) + מודם adsl טוב? שאפשר להגדיר לו איזה פורטים לאינטרנט לפתוח, ושעובד מהר. יש לי אחד כזה של Dynamode והוא ממש ממש זבל.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך נתב שישדר לכ30 מטר דרך 4 קירות יש הצעות?? ואם אפשר שהמחיר יהיה בגבול הנורמל
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה יומיים אני שובר את הראש ולא מצליח להתקין Repeater כמו שצריך ברשת שלי. הנתב שיש לי הוא TPLINK TL-WR841N ה AP שיש לי הוא Edimax EW-7206APg ניסיתי בכל הצורות ואפשרויות, WDS, AP ומה לא.. הבעיה שלכל אורך הנסיונות, ה AP מופיע כרשת נפרדת ולא "מבין" שהוא שלוחה של הראוטר. חפרתי בפורום, קראתי מדריכים, שיניתי CHANELL ו SSID והכל. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי ולהנחות אותי צעד צעד ולמצוא מה אני עושה לא נכון. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני כרגע בבזק או ברק במהירות 1.5 משלם 50 שקל לחודש ובעוד מספר ימים תיגמר ההתחייבות... יש לכם איזו ספקית שבסיבות המחיר הזה תספק את אותה מהירות או גדולה יותר? אם כן תשתפו אותי בבקשה תודה רבה מראש לכולם, גיל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי רשת ביתית קווית עם 4 נקודות ברחבי הבית (אחת מהן משמשת ACCESS POINT אלחוטי, כלומר ראוטר אלחוטי שהפכתי ל-AP), אבל עכשיו עשיתי YES VOD, והם צריכים עוד כניסת LAN בראוטר הראשי... בראוטר הראשי עצמו (החדש של בזק - NETGEAR) יש 4 כניסות LAN בלבד. מה כדאי לעשות? חשבתי על 2 אפשרויות: א. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לכניסת LAN של ה-AP. זה אפשרי בכלל, לדעתכם? ב. לבקש מ-YES לחבר את ה-VOD לרשת האלחוטית, אבל זה ממש יאט את קצב השידור של ה-VOD. אני מניח שאני מפספס משהו - האם אפשר לחבר "הרחבה" של הכניסות לראוטר (כמו מפצל)? זה מה שנקרא SWITCH? תודה רבה! רן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל העסק הזה אבל הקליטה שלי ממש טוב יש לי דירה עם 6 חדרים שהקומה האחרונה היא הגג ואני רוצה למתג ולחבר את כולם ברשת חוטית ואל חוטית אם אפשר לקבל עזרה בנושא כגון מאמרים כולל תמונות והסברים אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת את העזרה הזו אני מדגיש שוב דגש על רשת חוטית ל6 מחשבים עם אפשרות לאל חוטית בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בבית 2 מחשבים ... בהתחלה חיברתי אותם ישירות עם כבל מיוחד ששכחתי מה השם שלו. אני משתמש בתוכנה מסוימת כדי לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. הבעיה הייתה שהעברת קבצים בין המחשבים הייתה איטית מאוד. עברתי להאב וזה עדיין קיים. כדי להעביר קובץ 700מגה לוקח 20 דקות. מה אני עושה כדי לשפר את המהירות בין שני המחשבים ? איך אני משתף את המחשב השני במדפסת שבמחשב הראשון ? המחשב הראשון שהוא הסרבר הוא 2.0 סלרון והשני איי אם די 1.9. עוד בעיה היא שאם אני פותח למשל קובץ ראר במחשב הראשון הוא מעביר קבצים במחשב אז זה מעט את כל המחשב וגם את הגלישה ? איך אני מסדר את הסי פי יו רסורסרס ? ככה שזה לא ישתמש בהכל וישאיר קצת ליישומים אחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני עובד במשרד שיש בו אינטרנט אלחוטי אבל לצערי הנתב נמצא דיי רחוק ואין לי גישה אליו (אין לי אשרות להתקין עליו אנטנה חזקה יותר). האות שאני מקבל ממנו הוא חלש, כ - 11 mbs. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אנטנה שאפשר לחבר לשקע חשמלי והיא מגבירה את האות של הנתב או כל דבר בסגנון שלא מצריך התעסקות אם הנתב. תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הבעיה התחילה בכך שeMule התחבר רק בLowID, לאחר הרבה נסיונות שונים וכושלים הגעתי למסקנה (בעזרת תוכנה לבדיקת פורטים פשוטה) שללא קשר לאימיול ניסיון גישה למחשב דרך כל פורט בTCP נכשל ודרך UDP נצליח... אז קצת פרטים - זה מחשב נייד של Dell עם Windows Vista Home. הפיירוול של וינדוס מבוטל, בנתב אני מוגדר כDMZ. מתחבר ברשת אלחוטית עם המחשב אין לי פיירוול, משתמש בAvast בתור anti-virus. ניסיונות עד עכשיו: ביטול antivirus ביטול DMZ והעברת פורטים (יש לציין שאותה תופעה חוזרת על עצמה בשתי רשתות שונות, עם נתבים שונים וספקיות שונות - בשתיהם הייתי מוגדר DMZ וניסיתי גם לבטל ולהעביר פורטים). ביטול הProtected Mode בהגדרות של IE (מצאתי את זה באיזה פורום באינטרט). הפעלה של הפיירוול של וינדוס …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב ששימוש בתוכנת יוטורנט גורם לנפילת האינטרנט יש לי מהירות 30 מגה עם תשתית בזק ראוטר dlinl 6740 אחרי כמה דקות של הפעלת יוטורנט אני מנסה להעלות דף אינטרנט ואני מקבל הודעה שלא ניתן להציג דף זה מה שמוזר הוא שבראוטר הנורה של ה-dsl וה- ethernt עדיין דולקות רק כיבוי והדלקה של הראוטר מחדש מחזירים את האינטרנט בדקתי שאם היוטורנט לא פועל אין נפילות של הקו אז אני כמעט בטוח שזה היוטורנט מספר מקס' של חיבורים ביוטורנט- 200 מס' מקסימלי של ע\עמיתים מחוברים- 50 גרסת יוטורנט 2.0 האם יש פתרון למצב הזה? כי זה החל בימים האחרונים אודה לעזרתכם
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת עם כבל רשת מוצלב שני המחשבים עובדים על Windows XP כרטיס רשת אחד הוא מובנה על הלוח אם שלי Epox 8RDA+ הכרטיס השני הוא של IBM 10/100 לא זוכר בדיוק את הדגם במנהל ההתקנים רשום ששני הכרטיסים מותקנים כמו שצריך בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה הזאת a network cable is unplugged הודעה שפעם עם כרטיסי רשת אחרים לא הופיעה מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות חוץ מזה הכבל לא תקין
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי, מחובר אלחוטית ע"י כרטיס PCI 7728 Edimax לראוטר 6504 Edimax. מע' הפעלה XP SP3 בשני המחשבים. קושחה ודרייברים מעודכנים בשני המחשבים לגרסאות האחרונות. בשניהם קיימת בעיה חמורה בגלישה באינטרנט, הגלישה איטית בצורה ממש זוועתית, את הדף הנוכחי למשל לקח כ 3-4 דקות לטעון. זה בא והולך, לפעמים טעינת אתרים אפשרית במהירות סבירה, בימים האחרונים זה נדיר למדי ורוב הזמן המהירות ממש על הפנים. העניין הוא שלמיטב הבנתי אין בעית קליטה, עוצמת האות נעה תמיד בין "Very Good" - "Excellent" ובסביבות 90% עפ"י התוכנה של אדימקס. בנוסף, כרגע למשל אני מוריד בתוכנת טורנט על מהירות גבוהה יחסית ~350KB/S הבעייה היא רק בגלישה ובטעינת אתרים והיא קיימת בשני המחשבים - זה שמחובר אלחוטית וזה שמחובר פיזית לראוטר…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-