עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן וערב טוב בעוד שבוע אני עובר להתגורר ביחידת דיור שבא יש אינטרנט מבעל הבית , הרשת היא רשת אלחוטית. עכשיו העניין, יש דברים שאני צריך לדעת מעבר ללהתחבר עם הססמא שהוא נותן לי , אני עובד על שני מחשבים, שותף שלי גם על מחשב , יש סוני 3 וסטרימר בסלון, מעבר לזה המחשב שלי ושל השות, והסטרימר יהיו מחוברים ברשת פנימית קוית , יש דרך להגביר את האות של האלחוטי? סוויץ או משהו כזה ? אשמח לשמוע להצעות , הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ואנחנו נתגורר בקומה השניה ככה שיש רצפה בין לבין . בכל אופן כל דבר יעזור . תדוה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, קיבלתי סטרימר לסלון וברצוני לצפות בו בשידורי HD דרך הXBMC מהאינטרנט. הבעיה מתחילה שהראוטר שלי (קופסא מ013, מודם משולב ראוטר, תשתית בזק 100MB) נמצא בחדר מרוחק יחסית והסטרימר לא קולט בכלל.. ולהעביר כבל נראה כברירה אחרונה אז אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים.. נ.ב: יש לי נקודת אינטרנט במטבח בנוסף.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by Idannn,

שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מודם נתב משולב של בזק D-Link 6740U. רק נקודה אחת בבית (חיבור לפילטר) נותנת לי איכות קו טובה של 74K ב-Attainable Rate כאשר אני מחובר למהירות 30 מגה ביט. (נקודות גישה אחרים נותנים לי 54K ומטה שמגיע למצב שאני מאבד סנכרון...) הסיפור הוא כזה, יש לי 2 קומות בבית ובחדר שלי (בקומה למעלה - נקודת גישה שה-DSL נופל מסנכרון) כל הכבלי רשת מרושתים אליו לחיבור קווי. ברשותי 3 מחשבים בחיבור קווי, ועוד 3 באלחוטי. כל המחשבים בחיבור הקווי לא יכולים להתחבר לרשת כאשר המודם נתב נמצא בקומה למטה (איפה שיש איכות קו טובה) כרגע טכנאי של בזק הביא לי באופן זמני מודם נתב Netgear DGN 2200 כאשר אני משתמש בו כ-Access Point למודם נתב D-Link 6740U וזה עובד טוב חלקי... אני מגיע ל-25…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Transfer,

אני מתלבט אם לקחת ראוטר מבזק (ולהיות מחויב לשנתיים כפול 19 שקל בחודש, כל עוד אתה לא מתנתק מבזק אתה מקבל החזר ע"ס 19 בחודש) או לקנות באופן פרטי ראוטר המרחק מהמחשב שלי לשני הוא לא מעל 15 מטר (לא ישר, מוערך ע"י צעדים גדולים) התקציב הוא נמוך אני משער 100-200 ידוע לי שלא כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני.. כרגע משתף אינטרנט עם מודם ראוטר aztech 600e וסוויטש פשוט edimax

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  6. אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by א אוהל,

שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. היי. אני צריך יעוץ ועזרה בקשר לכמה פתרונות שקשורים למיילים: 1. השכרתי אחסון של 2GB לאתר, אבל יש לי גם מספר כתובות מיילים שמתמלאים וממלאים לי את כל האחסון. האם יש פיתרון? אני חייב את כתובות הדומיין לאימיילים אלה כמו שהן, אבל חשבתי אולי אפשר להגדיר כך שיהיה Redirect למייל חינמי (למשל gmail) או להשכיר חבילת מיילים מאיזשהי חברה ואיכשהו לקשר אותן לכתובות דומיין שכבר ברשותי? מה יותר עדיף? 2. אף חברת אחסון בארץ לא נותנת לשלוח רשימות תפוצה. ובשנת 2016 רשימות תפוצה זה לא משהו נדיר.יש איזשהו שירות בארץ או בעולם שנותן לי אפשרות לשלוח רשימת תפוצה לאלפי מיילים שברשותי? (אל תדאגו, זה לא ספאם, אלא אני פשוט רוצה לעדכן את הגולשים של האתר שלי לגבי חדשות, זה פעם ב..) מקווה שז…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by jackhammer,

איפה אני יכול להזמין כבל רשת לפי מידה? אני מוצא באתרים רק כבלים של 1מטר 3 מטר או מגשרים קטנים אני צריך כבל של איזה 10 ומשהו מטר או אולי אפילו יותר (עוד לא מדדתי בדיוק) אני יודע להכין לבד אבל אין לי את הכלים ולא בא לי לקנות בשביל כולה פעם אחת מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אהלן, הצלחתי לשכנע את אבי להתחבר לאינטרנט בכלבים, סוף סוף! החברה היחידה שיש לנו בחור הזה היא ערוצי זהב (איכס!) , ושמעתי זה הרבה זוועות על האינטרנט שלהם, מישהו יכול לאשר או לשלול את הזוועות האלה בקשר למהירות ולניתוקים? עוד משהו, מה המהירות הממוצאת בחבילת 750 ? איזה מודם מקבלים מ*קוי זהב* מתנה (אני מתחבר אליהם בתור ספקים) ? תודה מראש, מישה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

מזה מודל OSI למה הוא משמש?

12. Started by psychuil,

מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  13. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.

14. הדבר החשוב לי זה תווך הקליטה!!!!!!!!!! : -EDIMAX 7727In -TRENDNET TEW-644UB USB -tplink tpl-tlwn821n -DYNAMIC DV-WL-700N-M -LEVEL 1 L1-WUAO600 -TPLINK TL-WN851N -TPLINK WN821N USB -D-LINK DWA-140 USB תודה רבה רבה מראש TANGUSH

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Belgid,

כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  19. אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by Boomer,

כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by shahar07,

הקליטה חלשה בקומה למעלה, אני זקוק למגביר קליטה כזה, שאת האינטרנט יקבל מן הנקודה הקווית הקיימת בקומה למעלה. על איזה מוצר תמליצו ? האם המוצר הבא יעשה את העבודה ? http://www.aliexpress.com/item/Brasil-Brazil-Russia-Free-Shipping-Repeater-Repetidor-Wireless-Mini-Router-300mbs-Acess-Point-Wifi-300Mbps-wifi/1915337093.html?spm=2114.031010208.3.75.U0a257&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_1

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. היי, אני מחובר ב ADSL ובזב"ל. לאחרונה שדרגתי את החיבור מ15 ל40 - אבל אני לא מצליח להגיע למהירות הזו (מגרד את ה 16 מגה). אחרי הרבה שיחות ובדיקות מול התמיכה - הם סוף סוף אמרו לי שככל הנראה במודם שלי... אני מחובר עם מודם d-link dsl-2500u שמחובר לנתב אלחוטי של tp-link tl-wr841n. ניסיתי גם לחבר ישירות את המודם למחשב (ללא הראוטר) - וגם אז המהירות לא עולה - אז אני מניח שהבעיה היא במודם של בזק. כמה שאלות... 1. האם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם בחינם? אני לא זקוק לנתב - רק למודם. 2. אם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם - אז מה האפשרויות שלי? לרכוש מודם בעצמי? איזה לרכוש וכו'. תודה, רם

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by Noam Ganz,

אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…

25. Started by dragon772,

שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים