רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו אינטרנט בכבלים והוא אמר לי שהוא בחיים לא השתמש בחייגן אינטרנט (פשוט מחבר את המודם למחשב ויש אינטרנט) לי יש אינטרנט בכבלים אבל אני צריך להשתמש בחייגן.... איך אני עושה שאני לא אצטרך חייגן? אולי זה בהגדרות של המודם?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי דבר ראשון, אני מבין במחשבים למרות שהשאלה מפגרת.. אני מאוד מבין במחשבים אז בבקשה אל תקחו אותי כאידיוט. השאלה: יש לנו ראוטר בבית כל המחשבים מחוברים אליו. יש דרך כלשהיא לעשות שהמדפסת בבית שלנו תהיה מקושרת לשלושת המחשבים באמצעות הרשת האל חוטית? שאני, אחי, ואבי (3 מחשבים) נוכל להדפיס מאותה מדפסת המקושרת ע"י הראוטר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש וקראתי הרבה על הנתב הזה (Linksys WRT54GL) והבנתי שהוא מצויין, יציב ואמין. אבל הבנתי שיש איתו מספר בעיות בעיקר עם חיבור כבלים. אני מחובר כיום לכבלים + בזק בינלאומי בחייגן L2TP. רציתי לדעת אחת ולתמיד האם אפשרי לחבר את הראוטר הזה כמו כל ראוטר אחר (למשל Edimax BR6204WG שאני משתמש בו כיום) עם חייגן L2TP ושיהיה יציב בלי ניתוקים ושלא אצטרך להתעסק בקונפיגורציה שלו כל הזמן? אני מעדיף לא להשתמש בחיבור MPLS אלא L2TP כמו שציינתי. ובאופן כללי, איך הנתב מתפקד עם חיבור כבלים עם חייגן (לא MPLS), האם הוא יציב, אמין, איך הוא מבחינת קליטה וכו'? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נתב לרשת אלחוטית בין 2 מחשבים, איזה מהם מומלץ יותר? 3COM http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 LinkSys http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130764 ה3COM זול יותר, האם שווה להוסיף ל לLINKSYS כמו כן אשמח לקבל הצעות לכרטיס רשת אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-WIFI הביתי - טלפונים ניידים ולפטופים לא יכולים להתחבר אליו כל עוד מוגדרת בו סיסמה. משמע, כאשר בראוטר יש הגדרה לאבטחה של WPA-PSK, שהייתה תמיד, עם סיסמה, המכשירים הניידים פשוט לא מצליחים להתחבר. בלפטופ אני מקבל הודעה של: Windows was unable to connect, וסלולריים פשוט לא מצליחים להתחבר, ו"נתקעים" בשלב של קבלת IP. כשאני מבטל את האבטחה בראוטר ומעביר למצב פתוח - המכשירים הניידים מתחברים ללא בעיה. יש לכם רעיון מה לא בסדר ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אנו גרים בבית עם 4 קומות. הראוטר נמצא בקומה מספר 3. בקומה מספר 3 אין מחשבים (אזור המטבח והסלון). קומה מספר 1 וקומה מספר 2 מקבלים את האות דרך ריפיטר (כך קוראים לזה?) של Edimax. המהירות לא טובה! קומה מספר 4 גם היא מקבלת את האות מריפיטר נוסף (זהה). המהירות שם מספקת (בסך הכל גולש שם אייפד אחד). לגבי קומה 1 ו-2 (המשתמשים העיקריים, ושם יש 4 מחשבים ניידים, ותעבורת אייפונים תדירה גם כן) - האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? מה עושים בד"כ במצבים כאלה? אני הדיוט בתחום, ולפני שאני מתקשר לחברת האינטרנט שלי ומבקש שיפתחו עוד נקודה (ז"א - ממש עוד קו אינטרנט קומפלט), רציתי להתייעף כאן. המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אורנג שמשמש כנקודת גישה אחרי שהגדרתי לו סיסמה המהירות הורדה צונחת בחצי (מ30 ומשהו לסביבות 15 מגה) ניסיתי את כל סוגי ההצפנה שיש רציתי לנסות לעדכן לו גרסה ולא מצאתי איך מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לקנות את ה dlink 825 וראיתי שני דגמים עם אותיות שונות ומספר אנטנות שונה וזה מבלבל האם יש שני דגמים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שמתי לב שאני משלם על אינטרנט הסכום הנכון אבל הצטרפו שירותים שאני לא מכיר כגון דואל ו הבטחת EMAIL שיוצא בסופו של דבר כפול עכשיו החייוב היה כך כמעט שנה (אני מסכים שהיה רשלנות שלי במקרה הנל) שמתי לב שבחיובים שלא היה לי את השירותים הללו הם למעשה הוסיפו אותם אבל זיכו אותי ... פתאום לא היה זיכוי והחשבון תפח לפי שתיים הם אמרו שהם מוכנים לפצות אולי על חודשיים כמובן שאני לא מסכים לזה בעליל ...נכון שהיה רשלנות משלי אבל זה לא תירוץ שהם יגנבו מכספי משהו מכיר את זה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (לפני מספר ימים) החלה בעיה מוזרה מאוד עם ספקית ה-NEWS שלי: לוקח לפחות חצי דקה (אם בכלל) כדי לאמת סיסמא ולפעמים קצב ההורדה איטי להחריד (5 קילו בייט) הבעיה נפתרת אם אני מתנתק מהשרת וחוזר להתנתק. ניסיתי את כל הפורטים שהם ממליצים : 7000 8000 9000 80 וכו' וכו' TRACERT תקין התוכנה שאני משתמש בה היא NEWSLEECHER האם זה קשור לבעיית האיטיות של ברק בתקופה האחרונה ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 12MB UFI של הוט . כשאני מנסה להוריד טורנטים בתוכנות Utorrent / Vuze, זה בקושי מוריד על 50KB. הקישורים שאני שם הם טובים, ואצל אחרים אותם קישורים יורדים במהירות נורמלית וגבוהה. פתחתי פורטים בנתב שלי, דיברתי עם הספקית ואין לי שום בעיית מהירות כי בהורדות ישירות זה מוריד לי במהירות מקסימלית (1.4MB). מה אני עוד יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זו שאלה שמטרידה אותי קצת בזמן האחרון. אני מבין שעם מחשבים ניידים שיש בהם WIFI אפשר להתחבר להרבה מקומות עם אינטרנט אלחוטי. האם גם כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ישירות לPCI יכול גם לקלוט באותם טווחים כמו מחשב נייד עם WIFI? ומה זה בעצם WIFI? כמו כרטיס רשת אלחוטי אבל למעשה הוא יכול לקוט לטווחים הרבה יותר גדולים או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-