עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by שמואל דקל,

בשביל 20 עמדות מחשבים ניידים. החיבור צריך להיות אלחוטי. אז אני צריך יכולות אלחוט חזקות. המחשבים משתמשים באינטרנט בעיקר בתוכנת סליקה של כרטיסי אשראי. אני קונה באמזון ארה"ב ללא מיסים ודמי משלוח. תודה מראש.

2. Started by Bori4ka,

שלום לכולם המודם שישןשל בזק התחיל לעשות לי בעיות וחשבתי לשדרג למשהו אחר עד 300 שקל חשבתי על המודם הזה D-Link DIR615 מה דעתתכם? יש משהו יותר טוב ממנו במחיר הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אז ככה יש לי שתי מחשבים בחדר שלי ושל אחי הם מחוברים בעזרת ראוטר פשוט עם כבל שעובר דרך החור של הקיר של כמה סנטימטרים אם מודדים לפי המשקוף העובי יוצא 11 סנטים ממש מאחורי הקיר נמצא המחשב של אחי מחפש ראוטר איכותי לא עושה בעיות פשוט נמאס מהכבלים זה בלתי נסבל מחכה כבר שהכל יהיה אלחוטי!!! תודה לעוזרים נ.ב לא להביא סתם דגם תפרטו מה טוב בדגם הנ''ל והכי חשוב עד 500 שח' בלי ממד ומפרסים

5. נא ליקרוא את ההודעה השלישית אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית. אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד. ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו. תודה.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. עברתי לתשתית הוט כי בבזק קיבלתי עד 15 מגה וזה לא הספיק לצרכים שלי, כרגע אני על 100 מגה. הכל עובד פיקס עד 3 מטר מהוטבוקס אחר כך לא כל כך, יש לי מיניקס שנמצא בערך 4 מטר מהמודם עם קיר דק אני מקבל במיניקס 30 מגה הורדה אבל כל הסרטים בנפליקס משודרים עם לאג (מה שלא קרה עם 15 מגה של בזק) הבנתי שהפתרון זה לקנות נתב ולהפוך את ההוטבוקס רק למודם ואני צריך המלצה לנתב טוב עד 200 שקל (חיבור קווי לא אופציה) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד). אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי. המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by x-dude,

יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים. היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב. ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP. אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם). אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד ל…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, יש לי בבית היום 2 מחשבים אשר מחוברים ישירות למודם הכבלים ( האחד מחובר ליציאת הרשת של המודם והשני ליציאת הusb של המודם, וככה זה עובד כמעט נפלא כמה שנים, אף מחשב לא תלוי בשני שניהם מחוברים למודם ישירות). אני קונה מחשב שלישי ורוצה לחברו גם לאינטרנט, המחשב השלישי יהיה מרוחק במקצת מהחדר בו שוכן המודם ולכן לא ניתן יהיה להעביר כבל רשת וכאן נדרש ראוטר אלחוטי וחוטי כי אני רוצה לחבר את הראוטר למודם ומהראוטר להוציא שני כבלים לשני המחשבים שחוברו עד עכשיו באופן חוטי ואת המחשב החדש לחבר בעזרת כ. רשת אלחוטי אל הראוטר. יש לציין כי המחשב שיחובר באופן אלחוטי נמצא במרחק של כ-10 מטרים מהחדר בו שוכן המודם והראוטר ( חדרים באותה קומה , אך ללא קיר משותף ביניהם, הקירות הינם קירות רגילים ולא…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  11. לכל אחד מהמחשבים כרטיס רשת ג'יגהביט ספק ראשי L2TP (בזק-בינלאומי) ספק מישני (גיבוי) PPTP (אינטרנט-זהב) האם יש ראוטר עם מהירות יותר מ- 10\100 לכיוון ה- LAN ? בתודה, shenig

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by fog87,

אני רוצה שהוא יוכל להתחבר לכרטיסי רשת רגילים כדי לשתף אינטרנט, מדפסת וקבצים בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק 10 מ' ומחוברים בכבל רשת חשוב לי שהוא יתמוך בהרבה חיבורים במקביל לתוכנות שיתוף וכן שיהיה איכותי כלומר שיתמוך במהירות גבוהה (כרגע יש לי 2.5M/150K) בלי ניתוקים וכו'

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MichaelZ,

כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה

22. יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כרגע אני בבזק בין לאומי 2.5M ואני משלם 89 ש"ח על ספק + תשתית אחרי שההיתחייבות תיגמר אני ישלם 100+ יש המלצות למשהוא יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by -Sky_Lord-,

לאחר תקרית עם אינטרנט זהב שלהם אני מנוי כבר בערך 10 שנים, החלטתי לעבור לספק אחר. אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים. אני משתמש בADSL. אני גיימר אז חשוב לי פינגים נמוכים לאירופה. קצב העלאה סביר.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

אני רוצה להעיף לכל הרוחות את 012 המנוולים שחוסמים פורטים ותוכנות כאלה ואחרות (כולם בטח יודעים על מה אני מדבר). שמעתי שנטויז'ן ובזק בינלאומי לא חוסמות בשום צורה, האם זה נכון?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.