עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by polipom,

אני מעוניין להקים רשת למצלמות ip. בשל המבנה המיוחד של הבית אצטרך לחבר 8 מצלמות לסוויטש לא Poe... ו 8 נוספות לסוויטש זהה אחר. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הסוויטש הראשון (אליו מחוברות 8 מצלמות) אל הסוויטש השני (אשר גם אליו יחוברו 8 מצלמות) ומהסוויטש השני אוציא כבל ארוך אל יציאת הראוטר. האם החיבור נכון וכל מצלמה תקבל כתובת נפרדת משלה? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום . ברשותי HP/4700 . כל ניסיונתי כשלו בחיבור של ה wi-fi . הנורה והחיבור מראה שזה מחובר{ מופיע ביכולת החיבור מופיע מחובר } כשהמכשיר מחובר למחשב במצב של סינכרון אז ניתן לגלוש באינטרנט אך לא קבלת / שליחת דואר / . יש לציין שכל ההגדרות נכונות / אך משום מה לא ניתן לגלוש / לקבל דואר { מופיעה שגיעה -לא ניתן להתחבר לשרת הדואר הנכנס . ודא כי שם השרת נכון ולאחר מכן נסה שוב .................} מה עושים תודה

3. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. Started by idoaa,

לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by zhalutz,

בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by sra19,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מתלבט בין המודם ראוטר TP-Link Archer VR600 ראיתי במספר פורמים שהמודם מומלץ אבל סובל מהרבה תקלות גם בגירסה v2 לבין ראוטר כולל מודם D-Link DSLG256DG. כרגע על תשתית בזק 100 מגה וממתין לחיבור לפרטנר פייבר. גם באתר של לביא פישמן אין מידע על הדגם הזה. https://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by dorosen,

אם למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה, בנינו אתר ב NETBEANS, להעביר את האתר עצמו זה לא בעייה, השאלה זה איך גורמים לו לעבוד עם הDB תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום לכולם! כשאני נכנס לטבלת ה Nat, מהי כתובת הIP שאני צריך להגדיר? האם זו הכתובת שלי, או של הסרבר ממנו אני מעוניין להוריד קבצים דרך תוכנת ה Emule? אם מישהו יוכל לסייע לי אני אודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by shay360,

אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש

14. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אחרי שנים של עבודה טובה, ה BR-6574N הגיע לסוף חייו לצערי. הוא לפחות התחשב ועשה את זה בצמוד ל Black Friday, ואחרי שבדקתי כמה המלצות פה, נראה שיש כמעט קונצנזוס על Archer VR600 V2. אני משתמש בתשתית של בזק עד 100 מגה, אבל אני תקופה פוזל לרשת פייבר. זה לא יקרה מחר, אבל תהיתי איך נעשה בעצם החיבור לרשת פייבר? אני מניח שזה לא כבל טלפון כמו ב VDSL שיתחבר ישירות ל VR600? הם מספקים מודם משלהם והוא מתחבר ל WAN? אני רק רוצה להיות בטוח שה VR600 לא יהיה קישוט יפה בסלון ברגע שאני יעבור לפייבר. בנוסף, שמעתי שכדאי לעדכן את ה VR600. העידכון קורה אוטומטית שיש חיבור אינטרנט? או אני צריך להתחבר ל Web Interface של הראוטר? (אני רואה שאין גירסה רשמית ל DD-…

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by Ncoder,

יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב ... זה אולי נראה ארוך אבל באמת אין פה הרבה : אז ככה ראיתי את כל מה שרשמתם בענייין פינגים ואפסטרים בקשר ל ADSL ובקשר לכבלים ראיתי ... חשבתי אבל אני עדיין לא מבין מה יותר משתלם *תתחשבו בכך שלמי שיש קו טלפון נוסף לעשות עליו ADSL הוא צריך לשלם גם את האחזקה שלו שזה יוצא בממוצע כ 45 ש"ח לחודש 1.בנוגע ל ADSL הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי : אחזקת קו טלפון + אחזקת קו ADSL + השכרת\קניית מודם לחודש + תשלום לספק ( + יש את התשלום של ההתקנה החד פעמי ) 2.בנוגע לאינטרנט בכבלים ( אני מחפש דווקא פרטים על תבל אבל גם כל חברה אחרת תתקבל בברכה רק תרשמו איזו ) הנושאים הבאים הם אלו הקובעים את המחיר החודשי לאינטרנט בלבד : קניית המודם לחודש + אחזקת תשתית האינטרנט בכבלים לח…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by raiman1,

יש MOTOROLA SB4200. אני גולש באינטרנט ואחת לכמה שעות המודם נכבה ואחרי בערך 10 דקות נדלק שוב. מה לעשות?? תודה מראש..

19. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by matizami,

יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by יואב שניר,

בדיקת רוחב פס 02.07.2020 חבילה סלקום סופר פייבר 1000 דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, לפני כמעט שנתיים קניתי רשת אלחוטית מבזק בינלאומי, ספקית האינטרנט שלי. ראוטר + נתב של נט-לינק. המחשב הראשי - מחשב הראוטר נמצא בקומה ראשונה כשסמוך עליו נמצא ממ"ד. בקומה השנייה נמצא המחשב אותו אני צריך ליצור את הרשת. עם רשת הנט-לינק, האנטנה בקושי קלטה עם הרבה התנתקויות. אני חושב שאם הנט-לינק עבד וקלט עם הרבה התנקתקויות, אז אני אוכל לקנות אנטנה בעלת אות חזק יותר, ואז האינטרנט יעבוד בצורה חלקה. האם יש אנטנה שאני אוכל לקנות ותקלוט בצורה טובה ? ואם כן, איזו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  23. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KoM,

מחפש תוכנה חינמית או בתשלום סביר שתאפשר לי לנתר שימוש בנתונים רשת (בעיקר מול האינטרנט) מבחינת מהירות מול IP נתון ברשת.

25. Started by kfir91,

למכירה ראוטר AC1750 Archer C7 tp link נקנה לפני חודשיים מהארץ בבאג, היה בשימוש יום אחד בלבד ולאחר מכן קנינו mesh מגיע בקופסה המקורית עם כל החלקים. איסוף מפתח תקווה מוכר ב 300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.