עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום, התקנתי אתמול נתב dsl-2760u בקומה למעלה שישמש בתור AP לפי המדריךhttp://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm) הAP מחובר קווית לHOTBOX שנמצא בקומה התחתונה. הכל עובד מצוין יותר טוב איפלו ממה שציפיתי חוץ מדבר אחד הרומינג בין הקומות קצת בעייתי כי עדיין מגיע אות חלש מHOTBOX מהקומה התחתונה אז לוקח מלא זמן עד שהאיפון מחליט להחליף רשת. יש פתרון לבעיה הזאת?? חשבתי לקרוא לשני הרשתות האלחוטיות באותו השם וסיסמא ושהוא יחשוב שזה רשת אחת אבל זה לא מתסדר לי תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by TheLight,

שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…

7. Started by zeroone,

שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cad5011,

המודם הנ"ל הותקן ע"י ברק 013 אצל הורי בבית לפני מס' חודשים. בעת התחברות, החייגן היה מודיע "can't find modem", ורק לאחר קליקים יידניים על "connect" היה מתחבר לבסוף. לפני שבוע התקנתי אצלם מחשב נוסף, וניגשתי להגדיר ICS. הבעיה עם המודם קיבלה מישנה חשיבות, וחייגתי לתמיכה של ברק. התומך הנחמד ביקש שאתקין את הדרייברים של המודם מחדש, אבל זה לא עזר. הוא הציע שנעבור ל-win XP על המחשב הזה, במקום win 2000, וזה ייפתר. אז אתמול פירמטתי אותו והתקנתי XP. וכמה מכם חושבים שהבעיה נפתרה? מכל מקום, שוב לתמיכה של ברק, והפעם קיבלתי תומכת. גם היא אמרה להתקין מחדש את הדרייברים. הפעם זה עזר, אבל - אחרי שסגרנו את הטלפון זה שוב קרה. ושוב - הסרתי את הדרייברים, ושוב התקנתי, וכו', וכו'. לא היתה לי הסבלנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by uokie,

במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. שלום: אני בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה. יש לי לעיתים קרובות בעיות עם יוטיוב ובגלישה באתרים שונים. קודם למשל, לקח לי שעות להכנס לגוגל ולאתרים בכלל, וברגע שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי, הבעייה הסתדרה. בדיקת מהירות התשתית שלי תקינה: לעומת זאת בבדיקות מהירות חיבור דרך http://www.bandwidthplace.com (בוצעו דרך IE11 כי פיירפוקס 47.0.1 קורס לאחר ביצוע הבדיקות): ממה הבעייה יכולה לנבוע (הנציג של בזק בינלאומי אמר שהכל תקין אצלי, והוא גם אמר שאם היו בעיות בשרתים שלהם, היו להם הרבה מאוד תלונות והוא טען שלא כך הדבר)?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by MadManiii,

אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. הייתי צריך כמה כבלי רשת ישרים CAT5E ומניסיון של כבלים מזויפים מסין, החלטתי לקנות בארץ. מצאתי את החנות הכי זולה בזאפ (לא משנה השם כרגע) והזמנתי משם כמה שהייתי צריך + אחד לבדיקה. הכבל שבדקתי היה מזויף. התעצבנתי, אבל אין לי תוכניות להתעסק עם החזרות. אז הזמנתי מKSP כבלים עם אותו מפרט. גם הם הגיעו מזויפים. עכשיו אני לא יודע, האם פשוט הייתי חסר מזל בשתי הקניות או שכבלים מזוייפים הם מכת מדינה? כבר לא מעניין אותי הכסף, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים (לא יכול להגיע פיזית) ושב-100% לא תשלח לי כבלים מזויפים? ממש אודה לעזרה. הערות: 1. אני מדבר על כבל רשת באורך קצר, מוכן (עם תקעים), לא רוצה ללחוץ בעצמי. 2. כשאני אומר מזויף, אני מתכ…

14. הדבר הזה התחיל מאתמול בלילה. פתאום בלי שום הודעה לא היה ניתן לפתוח שום דף אינטרנט. קיבלתי את העמוד עם השגיאה שאומרת "לא ניתן לאתר את העמוד" (משהו כזה.) ניסיתי להכנס לאתרים ב 3 מחשבים שמחוברים ביחד ברשת ביתית, ואותו דבר בכולם. כשהוצאתי את המודם מהחשמל לכמה שניות והחזרתי, פתאום היה אפשר לפתוח אתרים שוב. הבעיה היא שכל כמה זמן צצה הבעיה שאי אפשר להכנס לאתרים, ורק לאחר הוצאת המודם מהחשמל והחזרתו לחשמל, אפשר להכנס לאתרים. מה שהכי מוזר זה שהבעיה צצה אי אפשר להכנס לאתרים, אבל ל ICQ כן אפשר להתחבר. וזה לא יכול להיות בעיה במחשב, כי ב 3 מחשבים שונים זה קורה. מה גורם לבעיה הזו? למישהו יש פתרון? אופן החיבור: 3 מחשבים שמחוברים לסוויץ' שמחובר למודם/נתב B-FOCuS 312+. ספקית: נטוויז'ן (1.5…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by Guns AND Moses,

לאחרונה האימיול אצלי נהיה איטי בצורה מעצבנת....יש דרכים להאיץ הורדות שם? (יש לי אינטרנט כבלים 750K)....

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. כ 100,000 איש יכולים כבר היום להשתמש בשירותי הרשת. בשלב ההשקה הראשוני יוצאו ללקוחות 2 מהירויות של 10 ו 15 מגה ביט לשנייה. המחירים הם 100 ו 130 ש"ח בהתאמה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3725478,00.html בלינק הבא תוכלו לבדוק אם קו הטלפון שלכם מחובר כבר לרשת ה NGN http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx יופי בזק - משיקים שירות שלא זמין ברב חלקי הארץ, כמה ישראלי :-\ בדקתי בנתניה ובשני ערים בצפון - גורנישט מי גורנישט, לפי ניסיון עבר שלי יקח המון זמן עד שהשירות יהיה זמן בצורה רחבה (ואני לא מדבר על שלושת הערים הגדולות אלא גם על ערים בינוניות). לבינתיים זה מה שקוראים בתעשייה שלנו "השקת נייר" שזה הכרזה על מוצר שאין לו באמת זמינות. …

• 161 תגובות
    • 22.8k צפיות
  17. Started by ran_cohen,

בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by civic,

האם מהירות הגלישה במעבר בין אתרים וצפייה קשורה למהירות האינטרנט או למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. אני עוזר לאחותי עם רכישת נתב וכרטיס רשת אלחוטיים למחשב נייד ישן (2003) מרשימת הנתבים באתר של CHIF מצא חן בעיני level one WBR3406TX בעיקר בגלל מחירו הנמוך אבל לצערי לא ראיתי בZAP כרטיס רשת אלחוטי של החברה שמקבל איזו המלצה טובה (חשבתי שעדיף שיהיו מאותה חברה) יש את הWPC0300 שנראה נחמד אבל החלטתי להתייעץ לפני רכישה מה אתם אומרים ? יש כרטיס רשת מחברה אחרת שעדיף לקנות (אני מעדיף PCMCIA) ? או אולי לעשות שינוי כיוון ולקנות גם נתב אחר ? התקציב שלה הוא בין 400 ל 500 תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by AB,

אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by arik100,

אהלן יש לי מודם שמשמש גם כראוטר - DLINK 6850 לאחרונה אני לא כל כך מרוצה מהטווח WIFI שלו אני לא יודע אם קרה משהו אבל הטווח לא מספק לי רציתי לשאול אם קיים ראוטר- מודם אחר בבזק שיותר כדאי ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.