רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
היי, אז קצת רקע לבעיה: יש לי בית גדול עם 2 מחשבים בשני הקצוות של הבית ומצלמות IP מפוזרות בכל הקצוות שלו. חוץ מהמחשב שלי שצמוד לראוטר כל שאר המחשבים/מצלמות מחוברים אליו באלחוטי. יש לי מודם/ראוטר של בזק בינלאומי (נקרא Private Box) שכרגע מספק תקשורת אלחוטית לכל המכשירים בבית. בגלל שהראוטר שלי מתקשה להגיע לקצה השני של הבית אני מעוניין לקנות access point. אני מתכנן למקם אותו באמצע או בקצה השני של הבית. יש לי כבל רשת שיוצא מהראוטר ועובר דרך הקירות עד לאמצע הבית כך שאוכל לחבר אותו בכבל באמצע הבית או לשים אותו בצד השני של הבית ולקנפג אותו שיקלוט את הרשת האלחוטית וישדר אותה מחדש. אשמח להמלצה ל-access point טוב למטרה שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי smart tv בסלון ויש איתו בעיה,הוא לא קולט מספיק טוב את ה-WIFI מהחדר שלי (חדר ממ"ד) שהוא במרחק של בערך 9 מטר מהטלויזיה. הומלץ לי מסמסונג (החברה שממנה קניתי את ה-TV) לרכוש ריפיטר כדי להגדיל את טווח האות. על איזה ריפיטר תמליצו לי? ועד כמה הוא אפקטיבי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי כבל רשת שהעברתי מחדר עם ראוטר לחדר שינה, ואני רוצה לפצל את הרשת למספר כבלי רשת. השאלה, איזה Switch לקחת? יש לי TP LINK של 5 פורטים שעולה 50 שקל, ויש גם של 5 פורטים שעולה 100 שקל. מה ההבדל? http://ksp.co.il/?uin=12706 http://ksp.co.il/?uin=21972 האם גם בSwitch הכי זול לא ארגיש איזשהו delay ברשת? (חשוב למשחקי רשת). בסופו של דבר, אשמח להמלצה על Switch שהייתם קונים על פי הקריטריונים של הדיון. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל עצות/המלצות בשביל חבר שנכנס לגור בדירת 5 חדרים גדולה ורוצה להקים רשת WIFI בדירה. הדירה בנויה כך שישנו סלון וממנו יוצא מסדרון והכניסה לארבעת החדרים הנותרים היא דרך המסדרון. אחד מהחדרים זה ממד וכרגע זה החדר היחיד שיש בוא אינטרנט - יש בממד מחשב נייח שמחובר בחיבור קווי להוטבוקס שמונח ליד המחשב. יתר המחשבים בדירה זה לפטופים ככה שהוא רוצה שיהיה כיסוי WIFI בכל החדרים (פרט לממ"ד כי שם כאמור יש מחשב נייח). אני חשבתי על הפתרון הבא: להעביר את ההוטבוקס לסלון (יש שם חיבור קואקס של הוט) על מנת שיתן WIFI בדירה ובנוסף לרכוש זוג מתאמי HOME PLUG ולחבר אחד בסלון לראוטר ואת השני בממד על מנת שיהיה אינטרנט בממד עבור המחשב הנייח. רק שיש לי קצת ספקות אם בחדרים שיותר מרוח…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הגיע ראוטר חדש של DLINK בתקן N אני רוצה לקנות כרטיס פנימי (PCI) למישהו יש ניסיון עם NIC בתקן הזה? מה עם הכרטיס הזה dwa-542 של Dlink אני מתקשה למצוא עליו מידע וביקורת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601 ויש את זה מהסידרה היותר חזקה שלהם אמור להיות עם איכות קליטה עדיפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5744 המלצות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-