רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי בחיבור USB באזור ה-100 ש"ח. תקן: 802.11g
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ראוטר קרוב, אני יושב בחדר עם נייד של DELL ו-PC עם כרטיס אלחוטי USB זול מצ'וקמק של LevelOne. הנייד קולט הכי טוב שאפשר. בנייח על הפנים. המהירות של כל הבדיקות רשת מראות חצי ואפילו פחות ממה שאני אמור לקבל. גם יש ניתוקים מדי פעם (נדיר). אם אני מסתכל בסטטוס רשת רואים שחצי מהזמן הוא על מהירות נמוכה, 1MBIT, 3MBIT כל הזמן זז. כשהייתי מחובר בכבל לראוטר כשהוא היה באותו חדר לא היו בעיות. בקיצור, אני צריך כ. רשת אלחוטי שיהיה איכותי! שום דרישה אחרת. הראוטר סה"כ 8 מטר מהמחשב, DIR 300 רגיל של DLINK. יש משהו איכותי שלא עולה יותר מדי?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter הדרייבר הוא העדכני ביותר. הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי את ה- WIN10 מחדש עם העדכון החדש. (לפני ה- Anniversary UPDATE) לא הייתה שום בעיה. מחיפוש ברשת, הבנתי שיש איתו בעיות. כרגע, אין ממש פתרון לבעיה הזו... בכל מקרה, אני מקבל ממנו כרגע מהירות של תקן G ולא N. עד (20 מגה) והקליטה מאוד חלשה. חשבתי להחליף אותו לכ. רשת אחר , או לקנות דונגל חיצוני. אשמח לעצתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא כלום אך אני יוודע שיש לי ראוטר חדש שקניתי וחברתי והוא עובד מצוין edimax br6524n אבל הכרטיס שיש לי במחשב נייד לא תומך בתקן N שהראוטר שלי משדר בו.... תמליצו לי בבקשה אל כרטיס שתומך בראוטר הזה תודה ויום טוב....
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הגיע ראוטר חדש של DLINK בתקן N אני רוצה לקנות כרטיס פנימי (PCI) למישהו יש ניסיון עם NIC בתקן הזה? מה עם הכרטיס הזה dwa-542 של Dlink אני מתקשה למצוא עליו מידע וביקורת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601 ויש את זה מהסידרה היותר חזקה שלהם אמור להיות עם איכות קליטה עדיפה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5744 המלצות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים . יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית .. ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ... הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש... המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם .. אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ... וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ישנם עשרות כרטיסי רשת, מה אני צריך לחפש בדיוק? איזו חברה נחשבת אמינה ? + שיעבוד כמו שצריך על XP (שלא יהיו בעיות דרייברים) אז מה אתם אומרים?
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המקום שאני עובד בו קיבל מחשב נייח חדש, שנמצא במרתף. התקנתי במחשב הקודם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אני חושב של Edimax), והקליטה הייתה סבירה. המודם/נתב משולב (Siemens ADSL SL2-141) יושב בקומה אחת למעלה, קומת הקרקע. איזה כרטיס רשת אלחוטי (פנימי או חיצוני) הייתם ממליצים להתקין בשביל קליטה מירבית? אין מגבלת תקציב. תודה מראש למי שעוזר. תום
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי USB. אני כרגע על מהירות 10Mb עם ראוטר של בזק (2760U אם אני זוכר נכון). אני מתלבט בין WN821 של TP Link, לבין EW771USN של Edimax. מי מהם עדיף? או שאין ממש הבדל. אני יודע שזו לא שאלה הרת גורל, אבל בכל זאת אשמח לחוות דעת או להמלצה אחרת. פשוט עד עכשיו עבדתי עם EW7318UG והוא זוועה.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עדיפות לחיצוני (אבל לא ממש קריטי). יש לנו תשתית של HOT עם tp-link wr841n (ומודם של arris tm602a). ספק 012, אם רלוונטי (מהירות בסה"כ 5 מגה, כנראה תהיה 12 בעתיד הקרוב..) עד עכשיו (כבר קצת יותר משנתים) אני עם כרטיס רשת חיצוני של tp-link tl-wn321g שרכשתי מהוט כשהצטרפנו אליהם. הכרטיס רשת הנוכחי היה ממש אחלה תקופה מסויימת.. אבל כיום הוא עושה המון בעיות, המון ניתוקים.. האמת שזה כבר זמן-מה, אבל לאחרונה זה התחיל לשגע אותי יותר מתמיד. בגלל שהניתוקים רק אצלי, ולא אצל שותפים שלי, אני מניח שהבעיה היא בו. המרחק בין הכרטיס לראוטר הוא בערך 7-8 מטר כאשר יש רק קיר אחד באמצע (והוא מסוג של גבס ועץ - בנייה אמריקאית - לא בטון). אין לי בעיה להוציא ע…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ב 100 שקל לראוטר 3com דגם 3crwer100-75 תגידו מה עדיף usb או pcie?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-