עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by haviv54,

יש לי בעיה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לפתוח את הפורט tcp אך ה udp עדיין סגור (עבדתי עם המדריך של החברה) ואין שום דבר עדיין יש לי low id באימיול, דגם הנתב שלי: :s05: SMCWBR14-G

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by badmama,

בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by aviad_el,

שלום, אני רוצה לפתוח פורטים ב-sygate לצורך שימוש ב-emule. (מודיע לי low_id...) מישהו יכול להדריך אותי איך מבצעים את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by bastard007,

כמה עצות מועילות: * אם יש לכם נתב אלחוטי ואתם מתחברים אליו רק עם כבל תבטלו את השידור האלוטי שלו. איך אני מבטל את השידוא האלוטי\אלחוטי שלו ?? תודה מראש ושאלה נוספת יש לי נתב אלחוטי, יש לי לאגים בערבים שאני משחק במשחק אונליין איך אני מגדיר פורטים? אפשר בבקשה מדריך בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomer87,

לאחרונה עשיתי רשת אלחוטית עם מודם של alcatel speedtouch 570\570i אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים, איך אני יכול לעשות את זה???. תודה על העזרה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של אדימקס [bR-6204Wg]. הממשק שלו הוא בדיוק כמו הממשק של הישן שלי רק שיש פה כמה אפשרויות חדשות כולל WIRELESS. כשניסיתי לפתוח פורטים אחרי שהפעלתי את הפונקציה של הport Forwarding והכנסתי את הפורטים עשיתי בדיקה והפורט לא נפתח. ניסיתי מספר פעמים ועדיין לא עוזר. אפשר עזרה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by gal.b.b,

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by spot,

אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by ShayGTi,

שתי שאלות. יש לי בעיה עם המסנג'ר, לאחר שהתקנתי את הרשת הביתית הוא מסרב להתחבר ואין לי מושג איך לפתוח את הפורטים שלו. יש תוכנה, או פונקציה בנתב עצמו, להגביל רוחב פס למחשב כזה או אחר? או לחלק את הפס לפי רצוני? כך שמחשב אחד יועדף על פני האחר? תודה לכל מי שעזר לי בבעיות הקודמות, במיוחד לניר התותח. עוד קצת עזרה ואני אפסיק לנג'ס

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by oriki9999,

שלום לכולם! יש לי מחשב שעובר דרך שני ראוטרים, דבר המקשה את פתיחת הפורטים, מצאתי מדריך על מה צריך לעשות אבל לא כ"כ הבנתי איך צריך ליישם אותו בפועל - http://portforward.com/help/doublerouterportforwarding.htm אם מישהו יודע מה צריך לעשות, או שהבין מהמדריך (סליחה על הבורות), אני ממש אודה לו! תודה ענקית מראש (זה ממש חשוב)! אורי.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by אל-מוהנדס,

שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי מדגם ZyAIR B-2000 v.2, והוא חוסם לי את הפורטים לאימיול. הורדתי לו את הפיירוול, הפסקתי כל פעולה של פיירוול אצלי, ועדיין - פורטים חסומים. יש לציין שפורט כמו 80, לצורך העניין, עובד. האם יש איזה קינפוג או עידכון מיוחד לבעייה כזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Tamir007,

יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galCool,

שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by NighTmarE,

שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלי רציתי לברר מה אני צריך לקנות וכמה בערך כל העסק יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by izikd,

ברצוני לפתוח שרת FTP וWEB ורציתי לשמוע הצעות על כך שרת FTP הצלחתי לעשות אבל עם שרת הWEB יש לי בעיות. והייתי רוצה לדעת אילו אתרים מציעים כתובות בחינם? נ.ב. אחלה אתר!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Imtheman,

איך אני פותח שרת CGI בWINDOWS XP ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by moshemordo,

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני לא מצליח לפתוח שרת משחק או כל שרת אחר עם הראטור, זה תמיד פותח שרת עם האייפי הזה 10.0.0.1, איך אני עושה שזה יביא אייפי של האינטרנט? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים