עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mathan,

קיבלתי היום נתב אלחוטי,ורציתי לנסות אותו. חיברתי את אחד המחשבים בכבל לנתב, הקלדתי את כתובת האיי פי שלו בדפדפן,וכלום לא קרה, כאילו הוא לא מצא אותו. על הנתב עצמו דלוקה נורית הlan הראשונה-חיברתי את הכבל לחיבור הראשון. הנורית של החיבור לכבלים מהבהבת,והבנתי שהיא אמורה לעשות את זה. מישהו יודע אם שכחתי לעשות משהו? להגדיר איזשהי הגדרה בוינדוס או משהו? בערך שעה ישבתי וחשבתי וחיפשתי באתר של היצרן ובחוברת,אבל אל מצאתי כלום! תודה מראש! מתן

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by Potter,

יש לי 2 מחשבים ששניהם מוחברים לנתב מסוג LINKSYS, WRT54G למחשב א יש כתובת IP : 192.168.1.100 למחשב ב יש כתובת : 192.168.1.101 והכתובתב של הראוטר היא 192.168.1.1 עד כאן הכל בסדר אני מחצליח לשתף קצבים בניהם והכל, ממחשב א אני יכול לגשת לקבצים ע"י 192.168.1.101\\ עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לגשת למחשב ב דרך הראוטר כלומר שאני אוכל לעשות 192.168.1.1\\ ולגשת לגבצים במחשב ב למשל, ניסיתי להגדיר PORT FORWARDING אבל זה לא עובד משום מה, אם מישהו יודע בדיוק איך עושים זאת אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by tiger3,

Intel EtherExpress Pro/100+ ל - win98

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים, המודם הוא אלקטל speed touch, ישנו גם HUB קטן של 10/100. האם ניתן לחבר את המודם לHUB וליצור שיתוף דרך הHUB? או צריך חומרה אחרת? בתודה Moo Moo

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. קיבלתי מבזק היום את המודם Eth-Aztech DSL 600E, אני מעוניין להפוך אותו לנתב, ולקנות סוייץ' עם 4 יציאות, האם זה משנה איזה סויץ' אני קונה? כי סכה"כ התפקיד שלו לא כל כך מסובך, האם כל סוייץ' פשוט יוכל לענות על הצרכים שלי? אני מעוניין לחבר בעיקרון 3 מחשבים שהמטרה העיקרית היא שיתוף אינטרנט בלי תלות במחשב הראשי.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  11. יש לי היום רשת חוטית.שפועלת עם מודם אלקטל משודרג וסוויץ' עקב תוספת מחשב אני עובר לרשת אלחוטית. רכשתי נתב 3COM 3CRWE554G72T כרטיס רשת USB גם של 3Com וכרטיס PCMCIA כמובן גם 3Com. שאלתי ( למי שיש את השילוב של 3Com ואלקטל) אילו הגדרות אני חייב בנתב כדי שיעבוד עם האלקטל המשודרג. כולל פתרון לבעית LowID באימיול... האם יש אתר שמסביר זאת ??? האם מישהו יוכל וירצה לעזור ?? תודה והערכה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by Dmoney,

המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by bommer,

יש תוכנת רשת טובה שאפשר לכתוב על הצג של מישהו ברשת שלדוגמא אני לוקח שליטה על המחשב לדקה ואז הסמן של העכבר לא זז עד שמי שכתב את זה מפסיק !! מה השם של התוכנה הזאת?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? אני חייב לדעת את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מכיוון שראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים מתוסכלים בקשר לרשת האלחוטית של הנתב הנ"ל רציתי לשאול אתכם האנשים בפורום שיש ברשותם את הנתב הזה האם גם לכם יש בעיות והאם אלה בעיות שניתנות לסידור על ידי שינוי בהגדרות והורדת עידכונים. בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין רשת עם ראוטר לבין רשת שאני פשוט מחבר כרטיס רשת אל כרטיס רשת אחר? רציתי גם לדעת האם הראוטרים האלה באים עם כרטיס רשת אלחוטי? אם לא מאיפה אני קונה כמה הם עולים ואיך אני יודע שהם מתאימים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RazTK,

אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by musari,

יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  20. יש לחבר שלי רשת של D-link אשר מתחברת לתשתית של כבלים. הרשת פעלה בסדר גמור עד אשר הוא החליט להתקין תוכנות אנטיוירוס,antispyware וחומת אש. הוא הריץ את האנטיספייוור ניקה את המחשב שלו (ובאמת הוא עובד יותר מהר) מה שכן, הרש לא עובדת. הכרטיס של הpcmcia שלו הוא של D-link מדגם DWL-650+. הדריבר שלו, airplus , מותקן ומראה עוצמת אות ואיכות טובים (מעל 80%) אבל לא ניתן לגלוש או להתחבר למסנג'ר. ניסינו להתקין את הדריבר מחדש, להגדיר שרתי DNS של הספק בחיבור ואפילו להסיר את התוכנות שהוא הוסיף - כלום לא עזר אם למישהו יש רעיון נוסף, אנחנו מוכנים לנסות הכל

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by KF,

שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה להזמין ב- ebay או שבן דוד שלי ישלח לי מקנה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי כדי להקים רשת בבית. רציתי לדעת אם משרד התקשורת עושה עם זה בעיות, האם זה נחשב למוצר תקשורת אחר כמו פלאפון או טלפון אלחוטי שמשרד התקשורת עושה בעיות ביבוא שלהם? או שנשחב פריט מחשב שקל להכניס לארץ. הפריט נשלח כמובן כמתנה כך שיהייה מנסיון קודם שלי פטור ממע"מ. ועוד משהו על איזה חברה אתם ממליצים לי? Edimax או D-Link טובים? תודה, טל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

24. זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. תודה....

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by miki26,

שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.