עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Chamuelm,

יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לנו צורך לחבר רשת אלחוטית באחד מבתי הקפה על חוף הים. בית הקפה כולל מבנה ( שכיום יש בו AP פשוט וזול שמכסה את כולו ברדיום של 30 מ') ושטח על החוף. המרחק מהמבנה עד לקצה החוף הוא כ - 50 מ'. המרחק בין הקצוות הצדדיים הוא גם כ - 50 מ'. כלומר 50 מ' לכל כיוון בצורת ריבוע. מה עלי לעשות כדי לבנות רשת אלחוטית אחת שתכסה את כל האיזור. גם את פנים המבנה וגם את חלקת החוף? באיזה ציוד עלי להשתמש ומה מומלץ? יש להתחשב בתנאי האקלים ובתנאי השטח . חשוב שהכיסוי האלחוטי יהיה יציב מאד. איזה אנטנות צריך וכמה? אודה לעזרתכם המקצועית

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by iveco,

כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים בבית אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר מהנייח לנייד קובץ ששוקל 5GB ואני לא יודע איך לעשות את זה תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה. אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה: - אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר? - אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B? לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר מכשירים אולי, -איזה ציוד אני בדיוק צריך…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by matan13,

קראתי ברשת על Reverse proxy מאמרים ולא הבנתי עד הסוף את המשמעות שלו וההבדל שלו לבין ה-proxy הרגיל(normal proxy)שהוא טוען דפים אינטרנט שרבים מהארגון מנסים להגיע במקום שכל אחד יצא לאינטרנט. אשמח לעזרתכם בהבנת הנושא יותר לעומק ובצורה יותר ברורה.

• 7 תגובות
    • 14k צפיות
  11. Started by Frungy,

אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Vlad3,

https://www.youtube.com/watch?v=tqbnjgbtDl0 context

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by xb,

Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Sherlock,

שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  17. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  19. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by XsteRaz,

שלום לכולם אני מחזיק בHOTFIBER בוקס וגם בPS4. יש לי בעיה שאני לא מצליח לדבר עם כמה אנשים בצ'ט וגם זה עושה לי בעיה במשחקי אונליין הגורם לבעיה זה NAT TYPE 3 שמופיע לי בPS4,אני כעיקרון עשיתי כמה דברים שחשבתי שיעזרו כמו פתיחת פורטים וכד' אבל שום דבר לא עוזר אני לא מצליח לפתוח את זה לNAT TYPE 2 או 1 מיותר כמובן לציין שדברתי עם התמיכה טכנית שלהם ואין להם מושג על מה אני מדבר.היא רק פתחה לי פורטים שרציתי אצלהם. מישהו יכול לעזור להגיד STATIC IP בפייברבוקס? אולי זה יעזור לי אני פשוט לא מצליח להבין איך להגדיר את זה שם. אם יש אפילו מדריך בעברית ספציפית לפייברבוקס ואפשר לשים לי אותו ואני אסתדר תודה רבה!

21. שלום רב נכנסתי לכל ההגדרות שיש בראוטר הזה דרך 10.0.0.138 לא מצאתי בשום מקום דרך לבטל את ה FIREWALL , אני לא רוצה אותו עובד...... למשיהו יש עצה , קראתי את הספרון שבא עם הראוטר ושם כתוב... 4.5.3 Firewall/NAT Services You can enable or disable Firewall and NAT by clicking on Setup and under LAN Setup, select Firewall/NAT Services. By unselecting the Enable Firewall and NAT Services button the firewall and NAT services is disabled for all WAN connections. The apply button will temporarily save this connection. To make the change permanent you need to click on Save Settings (at the side of the page). At the system commands page, click on Save All. הבעיה היא שאין תחת ה LA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by speed42,

שלום לכולם אשמח לסיוע קטן בעניין מהירות הגלישה בנייד. יש לי 100 מגה של הוט עם הוטבוקס, המהירות בנייח עם קבל רשת גבוהה .. הבעיה היא שבמחשב הנייח המהירות יחסית נמוכה - 10-15 מגה גם ממש קרוב להוטבוקס. בעבר המהירות הייתה גבוהה יותר קרוב ל 30. כרטיס הרשת\ WIFI של המחשב : Wi-Fi IEEE 802.11n intel centrino wireless n 2230 טיפים לשפר את המהירות? האם ניתן לשפר את המהירות עם כרטיס רשת חיצוני USB חדש? אם כן איזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  25. עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.