רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שני מחשבים בקיצור האם אפשר לחבר על אותו קו שני מודמים אבל לא באותו שקע (האם אפשר באותו שקע?) האם זה בכלל אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת אינטרנט לא במחשב שער יש העברת קבצים בין שני המחשבים יש לגבי משחקים המחשב (לא שער) מזהה את המחשב (השער) המחשב (שער) לא מזהה את המחשב (הלא שער) יש לו ב IP את ה IP של האינטרנט איך אני פותר את הבעיה שעדיין יהיה לי כמובן אינטרנט וגם תהיי לי את האופציה לשחק
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי. אני קונה HTPC ואין לו חיבור קווי לידו אז חשבנו על לקנות אלחוטי. חשוב שיתאים לHOT ולבזק בינלאומי (014). עד 300 ש"ח, אם יש חריגה מאוד שווה אז תגידו לי. אגב, תמליצו לי גם על כרטיס רשת פנימי ב100 ש"ח (אלחוטי כמובן).
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו צורך לחבר רשת אלחוטית באחד מבתי הקפה על חוף הים. בית הקפה כולל מבנה ( שכיום יש בו AP פשוט וזול שמכסה את כולו ברדיום של 30 מ') ושטח על החוף. המרחק מהמבנה עד לקצה החוף הוא כ - 50 מ'. המרחק בין הקצוות הצדדיים הוא גם כ - 50 מ'. כלומר 50 מ' לכל כיוון בצורת ריבוע. מה עלי לעשות כדי לבנות רשת אלחוטית אחת שתכסה את כל האיזור. גם את פנים המבנה וגם את חלקת החוף? באיזה ציוד עלי להשתמש ומה מומלץ? יש להתחשב בתנאי האקלים ובתנאי השטח . חשוב שהכיסוי האלחוטי יהיה יציב מאד. איזה אנטנות צריך וכמה? אודה לעזרתכם המקצועית
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריך שפורסם פה בפורום אבל לא הצלחתי להבין ממנו באיזה זוית צריכה להיות הפרבולה שעושים ממנה את משטח האנטנה, זו שהכרטיס אמור להיות מולה - נייר האלומניום 20X20 שיש לי, כמה עקום צריך להיות המשטח הזה.. ואם אפשר גם לדעת איך עושים את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים בבית אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר מהנייח לנייד קובץ ששוקל 5GB ואני לא יודע איך לעשות את זה תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרגע יש ראוטר בקומה עליונה שמחבר אליו 3 מחשבים באותה הקומה בצורה חוטית/אלחוטית, אני מעונין לחבר בצורה חוטית סוני 3 גם כן אל הראוטר הזה. אני מתכנן לבצע השחלה משקע הטלפון ליד הראוטר עד לארון תקשורת בקומה למטה ומשם להמשיך השחלה דרך תשתית הכבלים עד לאיזור הטלויזיה/סוני כי אין שם שקע טלפון- סיבוב שייקח בערך 20 מטר. אז ככה: - אני ייקנה כבל cat5e ויחבר את כל גידיו לשקעים שאני יתקין, השאלה באיזה נשתמש, קשיח/גמיש? FTP/UTP ? או משהו אחר? - אני לא מתכוון להצליב כי הראוטר לבד יסתדר עם החיווט, רק באיזה תקן? A או B? לאחר מכן מתישהו אני ירצה לחבר אל הנקודה הזאת חוטית ראוטר נוסף בשביל להגדיל את הטווח האלחוטי וגם בכדי לחבר בקומה הזו התחתונה עוד מספר מכשירים אולי, -איזה ציוד אני בדיוק צריך…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה . יש לי מחשב שבתוכו לוח אם ASUS M2N-E . בלוח זה יש חיבור רשת מובנה ... עכשיו יש לי בעיה והיא שכאשר אני מחבר כאבל רשת המחשיב לא מגיב והחיבור לא דולק או מראה שנכס מהשהוא . ובדקתי את הכאבל ואת האינטרנט על מחשב אחר וזה עבד .... אה שכחתי לציין שהמחשב מראה לי שיש כרטיס ושיש DRIVER הכי חדיש וכותב שאין דבר מחובר. מה היא הסיבה לכך ? ומה אתם ממליצים לי לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי ברשת על Reverse proxy מאמרים ולא הבנתי עד הסוף את המשמעות שלו וההבדל שלו לבין ה-proxy הרגיל(normal proxy)שהוא טוען דפים אינטרנט שרבים מהארגון מנסים להגיע במקום שכל אחד יצא לאינטרנט. אשמח לעזרתכם בהבנת הנושא יותר לעומק ובצורה יותר ברורה.
-
- 7 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=tqbnjgbtDl0 context
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Orginaly poster by smiter: ping prob. hey, im using winxp for some time now i tried format it like 20 times, didnt help i did use the guides for better stablity, didnt help. i tried without them, didnt as well, just took me more ram usage. now, i tried switch isp from netvision to internet zahav, im using 750k adsl. i got 70-90 ping at all il servers, sometimes goes down to 65 but nothing special.. i did updated all my drivers, they are all up to date (gfx, sound card, i even tried lan card drivers too) i tried switch cfgs, use my own one and the default cs one, no effect. i got winxp sp1, i did all the neccesery updates from microsoft.com.. if you got any idea, wh…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-