עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shloosh,

כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!

2. קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by cateye,

ידידה שלי מתקשרת אליי ב2 בלילה ואומרת לי בהיסטריה בוא מהר פרצו לי למחשב, אני מרגיע אותה ושואל אותה איך את יודעת שפרצו לך? אז היא עונה לי שהיא רצתה לכבות את המחשב והוא אמר לה ש"ישנם משתמשים נוספים המחוברים למחשב זה..." האמת שלא הייתה לה אבטחה בכלל ברשת, אז עשיתי לה בשני מחשבים זה עבד אבל ב3 האחרים זה לא נתן לי להתחבר עם הסיסמה לא חשוב מה עשיתי.. מחקתי את הרשת והתחברתי מחדש לרשת ועדיין הוא לא ביקש את סיסמת ההתחברות, הגדרתי ידנית והם סירבו להתחבר הפעלתי מחדש את המחשבים כולל את הראוטר ולא עזר, חשוב להדגיש שבכל המחשבים יש XP יש מצב שבאמת פרצו לה? ולמה לאזאזל לא הצלחתי להגדיר את האבטחה בשאר המחשבים? תןדה מראש.

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by omrij,

http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oded6188,

1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD! אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה. אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. חיבור: בזק בינלאומי והוט, חייגן. ראוטר: TP-Link 1043ND המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר, ומשעות הצהריים לא הייתה גלישה. אחרי חיבור מודם ישירות לנייח ופקודת Netsh כלשהי עם התמיכה של הוט, יש גלישה בחיבור ישיר. אבל כשמחזירים את הראוטר, המצב כמו קודם, אין גלישה בנייח או בכלל ברשת האלחוטית. בנייח אגב מופיע סימן צהוב במקביל על אייקון כרטיס הרשת. איך בכלל פונים לבעיה הזו כשכנראה מדובר בראוטר? שהחנות תשבור את הראש במסגרת האחריות, או שיש פעולות שאני יכול לבצע קודם? תודה [=

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. לילה טוב... אני מקווה שפתחתי את הנושא בפורום הנכון כי זה אולי גם בעיה בתוכנה (בכל מקרה אם טעיתי בבקשה תעבירו ) לפני חודש בערך קניתי בנזקסטור כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שנמצא בביתי..לא זוכר את השם שלו (אני מרוחק מהבית כרגע) התקנתי את הדיסק שלו בדיוק לפי ההוראות וכשחיברתי אותו הצלחתי לקלוט את הרשת הביתית שלי. לפני כמה ימים אחותי אמרה לי שאין לה אינטרנט במחשב וכשהלכתי לבדוק ניתקתי את וחיברתי חזרה את הכרטיס ומאז הוא לא פועל לי. הוא כותב את ההודעה usb device not recognized כשאני מחבר אותו . אציין שהכרטיס פועל על מחשבים אחרים וגם החלפתי אותו באותו סוג (לא נתנו לי סוג אחר) שוב פעם ליתר ביטחון. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ולא עזר,וגם שיחזרתי מערכת לא יודע למה אבל ניסיתי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני יומיים התחלתי לראות שהאינטרנט האל חוטי שלי פתאום מתנתק אז עשיתי ריסט למחשב כל פעם שהוא היתנתק וככה זה נפתר אחרי כמה זמן אבל הבעיה החדשה שנוצרה היא שעכשיו האות חלש מאוד אבל הוא כל הזמן קופץ מ18% אות עד ל 100% אות וזה מעצבן כי אני משחק במשחקי רשת וכל הזמן יש לי הודעות התנתקות מהשרתים אני עם האינטרנט הזה אולי 3 שנים למה פתאום הבעיות האלו קורות לי ולמה דווקא עכשיו? לפי speedtest.net יש לי 3 מגה מהירות אבל זה אמור להיות 10 מגה אני לא מקבל 7 מגה בגלל האות החלש בכל מקרה עשיתי סריקות לרוגלות ולוירוסים כאלו ואחרים כולל טרויאנים עם NOD32 ועם AVIRA וגם עם AVG ככה שאין מצב שזה משהו כזה עידכון: עכשיו זה מוצג לי: http://www.siz.co.il/my/umbdwkznzjvz.jpg והאינטרנט פועל רק במצב בטו…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. Started by lsdproject,

הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום תנו את כל השיטות והדרכים . תודה

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. שלום ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהביאו כאן. לפני שפתחתי פורטים הורדתי על 70 בערך.. פתחתי פורט ל bitcommet ועדיין מוריד לי על 70. בנוסף לזה זה נראה כאילו שזה תופס את כל רוחב הפס וכשאני מוריד אני לא יכול לגלוש כמעט..למרות שזה רק 70 קב"ש קצת פרטים מודם+נתב אלחוטי של dynlink rta 1025w קיבלנו את זה מבזק..וספקית בזק בינלאומי. חבילה של 2.5 מגה פתחתי את הפורטים דרך המחשב הזה(VISTA, והוא לא מחובר ישירות לנתב)

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכם, אתמול התקינו אצלי תשתית הוט 20 מגה עם הוטבוקס (בתפקיד מודם+ראוטר). ספק: בזק בינלאומי. כמובן שאני לא מקבל 20 מגה, אולי פעמיים ביום בדיקות מהירות (speedtest.net, speed.hot.net.il) מראות 20 מגה, שאר הזמן אני רואה 1-3 מגה. היום הגיע שוב טכנאי שינה את התדר ל-5Mhz במקום "אוטומטי". בדיקות מהירות שוב מראות מהירויות זוועתיות. האם הבעיה יכולה להיות באשמת הראוטר? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by stingeR-,

כמו שאומרת הכותרת , איך אני פותח FTP כדי לא לעשות שיתוף...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חבר'ה אני מקווה שזה הפורום המתאים כי תכלס נראה לי שכן , לענייננו יש לי בבית שני מחבשים שהראשי (איפה שהנתב והמודם נמצאים) הוא בקומה למעלה אצל אחי אנחנו שנינו משחקים MW2 למי שמכיר עכשיו הקטע שאני נכנס למשחק זה רושם לי שה-NAT שלי במצב STRICT ואצל אחי(המחשב למעלה) ה-NAT במצב OPEN (כמו שצריך להיות) א: איך זה הגיוני? ב: איך אני מסדר את שלי? תודה רבה לעוזרים, אני כבר אובד עצות! :s05:

• 65 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. Started by _BooM_,

זה המסך שיש לי לפתיחת פורטים במכשיר. כל נסיון של שילוב כלשהו עלה בתהו, איך ניתן לפתוח פורטים בצורה מסודרת? אשמח להסבר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, ברשותי ראוטר של LEVEL ONE. בכל אופן, עד היום הכל היה מצוין. לאחרונה קניתי את CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 [כמו רבים וטובים אחרים ]. במהלך המשחק הבחנתי כי ישנה בעיה בהגדרת הNAT שלי ולפיכך נתבקשתי ע"י המשחק לפתוח את הUPNP בראוטר. הבעיה היא, שברגע שבו אני פותח את הUPNP, אף מחשב ו\או פלאפון לא מסוגל להתחבר לרשת הWIFI שלי ואפילו לא לזהות אותה! בשניה שUPNP מופעל, היא פשוט לא ברת-גילוי יותר ולא ניתן להתחבר אליה כי וירטואלית, היא לא קיימת יותר ע"י שום מחשב שבטווח קליטה שלה. יש למישהו מושג למה זה קורה? צריך לשנות משהו בהגדרות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by RX7,

שלום יש לי מודם נתב של SIEMENS SL2-141 אני פתחתי את הרשת אל-חוטית ושמתי סיסמא, עכשיו כשאני מתחבר לרשת מהאייפון ומוריד מהשרת (המהיר) הוא מגביל לי את המהירות הורדה למהירות מסויימת, וכשאני מוריד מהמחשב עצמו אני מוריד במהירות מקסימלית. מהירות האינטרנט שלי היא 5 מגה אם אני לא טועה על איזה אופציה עליי לסמן כדי שאוכל להוריד במהירות מקסימלית דרך האייפון? (או דרך כל מחשב אחר שמתחבר לנתב בדרך האלחוטית) ועל איזה הגדרות לשים את זה שלא תהיה לי הגבלת הורדה? העלתי תמונות http://img402.imageshack.us/img402/7039/40600856.jpg http://img828.imageshack.us/img828/2513/43612583.jpg תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים