עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dropsy,

שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gold shark,

שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by benwin21,

האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by shon,

אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. יש לי אביזר WIFI שעובד רק ב B+G. הרשת WIFI בבית היא N כולל כל המחשבים. האם אפשרי לחבר כבל RJ45 מהכרטיס רשת של אחד המחשבים שעובד WIFI ב N ואת הכבל הזה לחבר לראוטר G ככה שתיפרס לה גם רשת G ? בעצם זו מין "זרימה הפוכה" של הרשת מהמחשב לראוטר במקום הפוך. יש מצב לעשות משהוא כזה ? כמובן שהמחשב שאליו יחובר הראוטר ישאר דלוק כל הזמן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. Started by mega1234,

יש לי כבל קואקס שמחובר למודם של הכבלים שהטכנאי מתח בחדר שלי - אם אני מפצל אותו ומחבר אותו לטלוויזיה האם אני אוכל לראות כבלים (אנלוגיים מן הסתם בחדר ) ? זה לא יהרוס את האינטרנט ? *הטכנאי אמר שכן

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by RooKie12,

היי חברים, חדש פה, ניסיתי לחפש תשובות באשכולות שפה ולא מצאתי יש לי בחדר נקודת גישה אחת בלבד של כבל רשת בקיר, שמתחבר למחשב. בנוסף יש לי קונסולת משחק PS4 שגם אליה אני צריך כבל רשת. איזו דרך יש לפצל את השקע האחד שיש לי בקיר ל-2 כבלים שונים שיתחברו אחד למחשב ואחד ל-PS4 ? תודה רבה לעוזרים!

10. Started by Abraham Sendak,

שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!

11. Started by dislect,

צהריים טובים חברים, יש לי אינטרנט חוטי בבית כי 2 מחשבים נמצאים בקומה אחת ואני במרתף עם המחשב השלישי ואל חוטי לא הצליח להגיע עד אלי מפאת קירות עבים. אני רוצה ליצור איזשהו פיצול בחיבור שלי שאוכל לחבר ולנתק לפטופ מתי שמתחשק לי (גם כן בעזרת כבל). איך אני עושה את זה? צריך סוג של מפצל והגדרות נוספות? תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by laviy,

שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. Started by GOLD_BOMB,

חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AtomiX,

ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by yairggg,

אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nachum37,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לשדרג ולפצל רשת המשרתת שני משרדים קטנים, המחוברים לבזק עם מודם-ראוטר D-Link DSL-G256DG ומתחתיו כמה סוויצ'ים לא מנוהלים. מצורף תרשים של המצב הקיים והמצב הרצוי, בערך. 1. מהו הציוד הדרוש שיעזור לי לפצל את הרשתות? בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול, אמין וקל לניהול ללא ידע מקצועי. קראתי על הציוד של Ubiquiti והוא נראה אמין וטוב, אבל אני לא יודע לבחור מהו המוצר שמתאים לי. (למשל אולי עדיף תקציבית לרכוש ראוטר עם שני פורטים LAN שיש בו Internal Switch ומתחתיו Unmanaged Switches?) 2. המודם-ראוטר ממוקם בעסק הראשון ומשמש שם כ AP. אפשרי להותיר את תפקודו ולשייך אותו ל VLAN שלהם, או לפחות כ Guest Network, כדי שלא יהיה צורך לרכוש A…

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by mosheli,

אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  20. שלום לכולם אני "חדש" בפורום ובתור הסיפתח שלי כאן אני רוצה להאיר את עיניי המשתמשים התותחים שעובדים עם ראוטר LINKSYS WRT54GL 16MB NVRAM. מה שמרבית האנשים אינם יודעים שנתב זה משתמש בגירסת LINUX מקוצרת כדי לעבוד. מעבר לפירמוור "המקורי" של LINKSYS/CISCO ישנם מספר פירמוורס נוספים כמובן חינמים כמו: TOMATO DD-WRT FreeWRT HyperWRT Thibor OpenWRT Tarifa X-Wrt אני רוצה להציג בפנייכם את ה TOMATO , זוהי הגרסה הכי מתוסבכת אומנם אבל גם הכי מקצועית שיש בין כל הפיתוחים הקיימים. הגרסה הזו נחשבת למינימליסטית ביותר חסרת גרפיקה ומהירה מאוד מבחינת יכולת עיבוד הראוטר ולוקחת פחות מקום בזיכרון ביחס לכמות הפונקציות שנוספו בה. אני אישית משתמש בגרסה של TOMATO כבר כמעט שנתיים בתוך…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  23. הבוקר פירמטתי את המחשב סוף סוף לאחר שלל בעיות. לאחר שהווינודס (XP) הותקן, התקנתי את ה-AVG שלי, ובום! הוא לא מצליח לעדכן, גיליתי שאין לי אינטרנט. אני מחובר לאינטרנט בכבלים, הספקית היא Netvision. המודם שלי מחובר לראוטר אלחוטי של 3Com, ולראוטר מחוברים שני במחשבים בכבלים, ומחשב אחד בחיבור אלחוטי. כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אך למחשב שפורמט אין אינטרנט, והראוטר גם לא מראה אותו ב-Client List. איך אני עושה שיהיה לו אינטרנט?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים