עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי כבר הכל, בדיקה ב HIJACKTHIS מראה לי שהכל תקין, בדיקה ב SPYBOT מראה שהכל תקין והאנטיוירוס (קספרסקי 6) לא מצא וירוסים.. אז למה אני מקבל פינגים גבוהים בשרתי קאונטר סטרייק ישראלים! וכשאני מדבר על גבוהים זה מעל 200.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. Started by DarkMoh,

אני מחובר דרך 014 עם תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה. שמתי לב שהפינגים שלי לשרתים מגיעים ל-400, עכשיו - זה חרא פינגים שאי אפשר לשחק איתם בשום דבר. בד"כ היו לי לשרתים האלה פינגים של 100-250, עכשיו פתאום זה קפץ ל-400. הייתי מנוי בתשתית של ADSL.... הכל היה טוב עד שהפינגים עלו ל-400 והאינטרט החל להתנתק, בא טכנאי שאמר שאי אפשר לעשות כלום אז עברתי לתשתית כבלים של הוט. כרגע אני מחובר דרך חייגן, בלי רשת ביתית. ההורדות שלי בביטורנט [חוקיות כמובן] מגיעות למהירויות מקסימליות של 600 ק"ב, והאתרים עולים במהירות טובה. בבדיקה שעשיתי לאחד מהשרתים האלה עם tracert ב-CMD זה מה שיצא: http://img260.imageshack.us/img260/3686/w2ha4.jpg שימו לב לקפיצה הזאתי באחד מהשרתים של Bezeqint.. יש למישהו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by frezi,

Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by no_way,

תיאור התקלה: לאחר בדיקת פינג לכמה שרתים ראיתי שהכל תקין והבנתי שיש לי פינגים גבוהיים רק במשחקים אונליין. הכיצד זה יתכן ולמה? ניסיתי באמת הכל. לא מבין איפה הבעיה פה. מחובר בכבל, מחשב WIN10. WALLA.CO.IL GOOGLE DNS

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ולרי88,

אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום, יש לי מודם Motorola Surfboard ואני רוצה להשתמש בראוטר כדי לפצל את חיבור האינטרנט לרשת ביתית. רציתי לדעת האם הדבר אפשרי והאם אני צריך ראוטר מסוג מסויים. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי נתב Edimax בעל 2 אנטנות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7568&perur=2&t=10&c=281. הנתב נמצא בקומה השנייה של הבית, אך ניתן לקלוט גם בקומה הראשונה בבית, בעיקר בסלון. כאשר אני נכנס לתוך החדרים בקומה הראשונה יש כבר ירידה משמעותית (מן הסתם עובר דרך יותר קירות) באיכות הקליטה עד לחוסר קליטה בכלל. חשבתי על לקחת את אחת האנטנות ולהאריך אותה עם כבל מתאים (RF) ולהוציא אותה מחוץ לחדר בקומה השנייה כדי לשפר את הקליטה. ומכאן: 1. האם תוספת הכבל עצמו (נניח 5 מטר, סדר גודל של 0.5dB למטר) לא תבטל לי את השפעת הוצאת האנטנה? 2. האם קנייה של אנטנה חזקה יותר, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=10 תועיל יותר? (או שזה מיותר כי עדיין א…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by dropsy,

שלום יש לי מודם Dlink 6740 ויש לו שתי אנטנות. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אנטנה עם כבל ארוך במקום אחת האנטנות כדי להגדיל את טווח הקליטה. בגדול יש בחדר אחד את המודם עם מחשב אחד שמחובר אלחוטי ויש חדר רחוק שגם שם יש מחשב. האם ניתן לפצל את האנטנות או שזה יפגע במהירות או משהו כזה? יש לי חבילת גלישה של 30 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gold shark,

שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by benwin21,

האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by shon,

אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  13. יש לי אביזר WIFI שעובד רק ב B+G. הרשת WIFI בבית היא N כולל כל המחשבים. האם אפשרי לחבר כבל RJ45 מהכרטיס רשת של אחד המחשבים שעובד WIFI ב N ואת הכבל הזה לחבר לראוטר G ככה שתיפרס לה גם רשת G ? בעצם זו מין "זרימה הפוכה" של הרשת מהמחשב לראוטר במקום הפוך. יש מצב לעשות משהוא כזה ? כמובן שהמחשב שאליו יחובר הראוטר ישאר דלוק כל הזמן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. Started by mega1234,

יש לי כבל קואקס שמחובר למודם של הכבלים שהטכנאי מתח בחדר שלי - אם אני מפצל אותו ומחבר אותו לטלוויזיה האם אני אוכל לראות כבלים (אנלוגיים מן הסתם בחדר ) ? זה לא יהרוס את האינטרנט ? *הטכנאי אמר שכן

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RooKie12,

היי חברים, חדש פה, ניסיתי לחפש תשובות באשכולות שפה ולא מצאתי יש לי בחדר נקודת גישה אחת בלבד של כבל רשת בקיר, שמתחבר למחשב. בנוסף יש לי קונסולת משחק PS4 שגם אליה אני צריך כבל רשת. איזו דרך יש לפצל את השקע האחד שיש לי בקיר ל-2 כבלים שונים שיתחברו אחד למחשב ואחד ל-PS4 ? תודה רבה לעוזרים!

18. Started by dislect,

צהריים טובים חברים, יש לי אינטרנט חוטי בבית כי 2 מחשבים נמצאים בקומה אחת ואני במרתף עם המחשב השלישי ואל חוטי לא הצליח להגיע עד אלי מפאת קירות עבים. אני רוצה ליצור איזשהו פיצול בחיבור שלי שאוכל לחבר ולנתק לפטופ מתי שמתחשק לי (גם כן בעזרת כבל). איך אני עושה את זה? צריך סוג של מפצל והגדרות נוספות? תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by Abraham Sendak,

שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!

20. Started by laviy,

שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by GOLD_BOMB,

חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AtomiX,

ככה אני משחק משחקי רשת.. וברגע שאבא שלי מוריד משהו מהמחשב השני או שולח מייל.. אני נתקע... יש לי רוחב פס של מגה וחצי ואני רוצה שלכל אחד יהיה 750 קיי ושלא תיהיה הפרעה של אחד לשני

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by yairggg,

אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nachum37,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לשדרג ולפצל רשת המשרתת שני משרדים קטנים, המחוברים לבזק עם מודם-ראוטר D-Link DSL-G256DG ומתחתיו כמה סוויצ'ים לא מנוהלים. מצורף תרשים של המצב הקיים והמצב הרצוי, בערך. 1. מהו הציוד הדרוש שיעזור לי לפצל את הרשתות? בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול, אמין וקל לניהול ללא ידע מקצועי. קראתי על הציוד של Ubiquiti והוא נראה אמין וטוב, אבל אני לא יודע לבחור מהו המוצר שמתאים לי. (למשל אולי עדיף תקציבית לרכוש ראוטר עם שני פורטים LAN שיש בו Internal Switch ומתחתיו Unmanaged Switches?) 2. המודם-ראוטר ממוקם בעסק הראשון ומשמש שם כ AP. אפשרי להותיר את תפקודו ולשייך אותו ל VLAN שלהם, או לפחות כ Guest Network, כדי שלא יהיה צורך לרכוש A…

• 27 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.