רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש כזה דבר בכלל? יש לי אינטרנט 1.5 בכבלים ומודם של TERAYON בקרוב אני קונה מחשב חדש ואת המחשב הנוכחי אני רוצה לחבר לרשת עם המחשב החדש חוץ מבלגאן עם החוטים יש עוד חיסרון בזה?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את כל המחשבים בבית לרשת קווית ואני חושב איך לעשות את זה נכון, לכן אשמח לעזרה. יש לי ראוטר בקומה 2, שמתחבר ליציאה בקיר ומשם עובר כבל CAT5e לארון תקשורת בקומה שמתחת. משם יש פיצול ל-2 נקודות אחרות, ע"י סוויצ': http://www.amazon.com/gp/product/B001QUA6RA/ref=oh_details_o00_s00_i00 נקודה ראשונה מתחבר ישירות למחשב מהקיר, נקודה שנייה אני צריך לחבר 3 מכשירים שונים. האם אני יכול להוסיף עוד סוויצ' בנקודה ה-2 בשביל שיחלק עוד 3 כתובות IP? האם לא תהיה בעיה לעבוד עם סוויצ' מאחורי סוויצ'? האם יש צורך בסוויצ' עם ניהול (הסוויצ'י השני)? הסוויצ' בקישור הנ"ל הוא ללא ניהול והוא עובד מצויין, אני רק לא יודע איזה סוויצ' לרכוש לנקודה שמתפצלת ל-3. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הנתב שבכותרת, עם ה Firmware המקורי שהוא הגיע איתו. יש אפשרות לראות איזה מחשבים מחוברים אלי לנתב? אבטחה כרגע - WPE, בלי פילטר על הMAC-ים תודה....
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך לגרום למחשב שהינו חלק מהרשת שאליו מחוברת המדפסת שלי (שהיא משותפת ברשת) להידלק ברגע שאחד המחשבים מנסים להדפיס במדפסת? המחשב שאליו מחוברת המדפסת הוא מחשב נייד מסוג קומפאק n1000v ולדעתי אין לו את האופציה wakeonlan או לפחות לא מצאתי אותה בביוס. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לעשות לי כונן רשת. אני רוצה לחבר כונן לראוטר שלי, אני רוצה לדעת אם המהירות תהיה מהירה או לא? ואיך לעשות כונן רשת מהיר.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שאני עם מודם משולב ראוטר של ROTAL נמאס לי ממנו כבר. קריסות, ניתוקים מוזרים ומה לא. כל פעם צריך לתת לו איזה איפוס קטן ונמאס. מחפש ראוטר משולב מודם... אני לא מבין גדול בעניין... חשוב שיהיה טווח לא רע (אני גר בבית גדול, אבל יש לי AP שמחובר עם כבל לראוטר בשביל איזור המרתף) לאבא שלי חשוב שתהיה האפשרות (שמשום מה פשוט לא עובדת בראוטר הנוכחי) לקבוע למחשב כלשהו IP קבוע. תקציב 400 ש"ח +- לגבי תקנים וכו' אני מעולם לא הבנתי מה זה אומר. אני אקרא קצת כדי להחכים! ואני באמת מחפש משהו יציב ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד כסף כי 400 זה זול בשביל משהו איכותי תאמרו ואני אשקול את זה תודה רבה מראש! באמת מודה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ביררתי לגבי טריפל סי כמו שהצעתם. זה מחיר מאוד דומה למה שיש לי בבזק. אז כרגע אני בכלל חושב לעבור לפרטנר. להוסיף 20 שקל בחודש ולקבל נטפליקס לחצי שנה וגם את הטלויזיה כמובן.. בגלל שאני לא תופס אותם השאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש עם הנתב שלי ולבטל את הWIFI שלהם? שווה סך הכל לעבור אליהם מבזק?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות ראוטר חדש בקרוב בגלל שיש לי המון בעיות עם הראוטרים של בזק, היה לי גם את ה Netgear גם את ה Dlink שלהם וכל 3-6 חודשים אני צריך ללכת אליהם לבזק סטור שיחליפו לי בגלל תקלה אחרת, חשבתי אולי להפוך את ה Dlink DSL-6850U למודם ולקנות ראוטר חדש. יש לי המון מכשירי WIFI בבית (מעל 10) ולכן אני מחפש ראוטר טוב (מוכן להשקיע עד 700-800 שקל) שיחזיק מעמד להרבה זמן. אז ככה, כדאי לקנות ראוטר עם מודם משולב ? או שעדיף שהמודם יהיה של בזק והראוטר שלי ? אני חושב שעדיף שהם יהיו בנפרד ככה יהיה פחות עומס על הראוטר שאני אקנה ויהיה יותר סיכויים שהוא ישרוד לאורך זמן (ככה אני חושב). ראיתי כמה דגמים שאני מתעניין בהם ואשמח לייעוץ. 1. TP Link VR900 זה ראוטר עם מודם, חוות ד…
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את הגרסא הרשמית האחרונה של יוטורנט (2.2) על המחשב שלי (WIN 7 64BIT). השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל והחלתי בפעילות סנטדרטית בתוכנה. הבעיה היא שכעבור מספר דקות מרגע הפעלתה של התוכנה - כל פעילויות האינטרנט האחרות משותקות (בעוד שהיוטורנט ממשיכה להוריד). כל אתר שאני מנסה להכנס אליו נראה כחסום, דרך האקספלורר ודרך הפיירפוקס. הדפדפן מראה ש'אתר האינטרנט נמצא וממתין לתגובה', אבל שום דבר לא קורה לעולם. ככה זה עם כל האתרים. הרצתי כל מיני כתובות ומעניין שרק אתר 'מטאליסט' לא.. נחסם.. או משהו. עולה כרגיל. יש לציין שכאשר בתקלה מתרחשת, אז כל המחשבים שמחוברים לראוטר נהיים מוגבלים לגלישה גם הם... :\ למישהו יש מושג מהי הבעיה? הצעת פיתרון? אשמח לתשובה בעניין תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום, התחברתי לחבילה החדשה של בזק: 40/3 מגה. עם הרואטר שלהם D-Link 6740U-H1. ציפיתי לקבל פינג של 6-7ms ל-HOP הראשון אולם אני מקבל כ- 18ms. אפילו ב-ADSL קיבלתי 16ms. over a maximum of 30 hops: 1 1 ms 1 ms 1 ms Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 19 ms 18 ms 18 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 19 ms 18 ms 36 ms bzq-218-103-170.red.bezeqint.net [81.218.103.170] 4 18 ms 20 ms 20 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 66 ms 68 ms 67 ms bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 20 ms 18 ms 18 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] …
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד אם אינטרנט סלולרי ולשחק איתו wow ברשת אני משחק בערך שלוש שעות ביום השאלה שלי היא כמה כיבולת אינטרנט אני צריך ואיך הוא ירוץ
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רק רוצה לידע את אנשי הפורום, היות שלא מצאתי אזכור לזה בשום מקום: אם אתם מחוברים לאינטרנט דרך תשתית הוט, ויש לכם טלפון קוי ע"ג האינטרנט (למשל של 012 או בזק בינ"ל, אבל לא של הוט), הטלפון לא יעבוד אם ספק האינטרנט הוא אקספון (עדכון: דווקא יכול לעבוד, ראו למטה). לי ספציפית היה טלפון של 012. הסיבה עד כמה שהצלחתי להבין היא אי-תאימות ברמת ה-L2TP בין מתאם הטלפון (הקופסא שמתחברת למודם) לבין השרתים של אקספון. באקספון מודעים לבעיה, נכון לעכשיו אין פתרון. לדברי אקספון לא צריכה להיות בעיה עם טלפון של הוט. לצערי גיליתי את זה רק אחרי המעבר לאקספון. לזכות אקספון ייאמר שמסלול ה-2.5 מגה שלהם ללא התחייבות זול יותר מהמסלול *עם התחייבות* של רוב המתחרות (לפי המחירים המפורסמים, לא מדבר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-