רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני תהיתי האם מישהו כאן, כבר מחובר דרך רשת NGN לאינטרנט והאם הוא משחק בשביל לענות על השאלה: האם רשת הNGN שיפרה את הפינג לשרתים בחו'"ל ואם כן בסדר גודל של כמה מילי שניות?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, היום הותקן בבית שלי אינטרנט של בזק על ספק של NetVision יש לנו 2 מחשבים בבית אחד לפטופ ואחד נייח(שלי) הנייח יחסית רחוק 10 מטר קצת פחות מהראוטר (NetGear VVG2000) והקליטה משחקת בין 4~3 קווים בבדיקות מהירות ראשוניות המהירות משחקת באופן מטורף (TOP40 החבילה) פעם 25~30 פעם 5~4 פעם 15~20 ובנוסף לכך גם הפינג. כשנכנסתי לבדיקה והמהירות הורדה הייתה 10MB, העלאה 3MB ופינג 11ms ובנוסף לכך נכנסתי לcs1.6 ובדקתי פינגים ראיתי שהשרתים הם בין 70~159 Latency, ועכשיו (שעתיים שלוש שעות אח"כ המהירות משחקת בין 15~20 MB ופינג יציב של 20~24ms שמעתי על משהו שנקרא Rate Adaptive שמייצב את המהירות ומוריד פינג, איך זה עובד? איך אני מפעיל את זה? בדיקה 23.10.13 18:42 _____________________…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי נושא לפני זמן מה על קפיצות הפינג (כשעברתי מנטויז'ן לבב"ל) אך הסתבר שזו הייתה בעיה בציוד (המודם של התשתית היה ישן מדיי והחליפו אותו) בא טכנאי (התשתית שלי היא הוט) והביא אחד חדש וגם סידר עוצמות והכל היה בסדר כמעט שנה שלמה ועכשיו זה חזר (יש לציין שהקפיצות הן לא בעוצמה כל כך חזקה כמו פעם אלא ב10-20 פינג - אך זה עדיין מפריע ומשבש את המשחק.) עכשיו, אני משער שהבעיה היא אצל הוט (משום שהיה ניתוק איזורי של יום שלם לפני כשבועיים ועוד אחד לפני שבוע) וכנראה הם פשוט לא חזרו לעצמם (לפני אותם ניתוקים הכל היה בסדר) ואני כבר שבוע עם הקפיצות האלה אך אני לא בטוח בכלל מהו מקור הבעיה. אני מפחד שזה שוב המודם אגב - אני עם חייגן (שמוגדר בתוך הראוטר) עם אייפי של 84.110 \ …
-
- 64 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהפינג שלי מזעזע! גם לארץ וגם לאירופה(זה מורגש במשחקים כשאני משחק בשרתים שמאוחסנים בגרמניה\UK) פינג לישראל : http://www.speedtest.net/result/2087961787.png פינג לגרמניה(FRANFURT): http://www.speedtest.net/result/2087965754.png פינג ללונדון(GB): http://www.speedtest.net/result/2087967615.png הפינג דיי מזעזע לדעתי(חברים מקבלים באזור ה65-70),אני מחובר אצל בזק ו012,ברשותי מודם D-LINK,עוד משהוא ששמתי לב עליו זה שניראה שאני לא מקבל 15MB כמו שאני אמור(בתמונות רק בלונדון אני מקבל 15MB),אבל מבחינת מהירות הורדה,אני מוריד על 1.8MB\S בסטים,2.2MB\S בORIGIN ובטורנט גם באזור ה1.6-1.8 תודה מראש לעוזרים
-
שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להוריד את הפינג למינימום, שיהיה הכי נמוך שאפשר. לשנות תשתית (מה עדיף, ADSL או כבלים) ? לשנות את צורב חיבור המודם למחשב (מה עדיף, USB או כבל רשת) ? להחליף ספק |: ? אני יודע שאין הרבה לעשות (אחרי הכל, אנחנו גרים בישראל) אבל אשמח לכמה טיפים |:
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מישהו נתקל בבעיה הזאת ? בתמיכה טכנית זורקים הכל על הראוטר הפרטי כי זה הדרך הכי קלה, לפני יומיים בבזק הפינגים היו בין 55-110 ובדר"כ 65 לאירופה. יש לציין שבבדיקת מהירות רגילה הכל סבבה הפינג 2 והמהירות 450-500 התחלתי להבחין בזה בפתיחת אתרים שלוקח יותר זמן מבזק ולאחר מספר בדיקות אני רואה שלא ניתן גם לדבר בדיסקוד אז פתחתי את ה DEBUG מאתר שגיאות ולתדהמתי אני רואה פינג 4K ....מצורפת תמונה. למישהו יש עצה מה זה יכול להיות , ממה זה נובע, איך להתמודד מול הקקות בתמיכה טכנית ?
-
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת, אחד של כל אחד מהשותפים. שמתי לב, שכאשר אחד מהם צופה במדיה סטרימינג, זה ממש דופק לשאר את האינטרנט, אם אני גולש אז אני מרגיש האטה, ואם אני משחק, אז הפינגים לרוב מוכפלים פי 3 ומעלה. הנתב שיש הוא EDIMAX BR-6204WG אנחנו מחוברים בכבלים עם 012 לקו 2.5 יכול להיות שפשוט הקו לא רחב מספיק גם לצפיה בסטרימ וגם משחק, אבל זה נשמע לי קצת מוגזם שסרטון של 5 דקות ביוטוב דופק לי לחלוטין את הרשת. (זה לא מפסיק גם אחרי שהסרטון נטען לחלוטין). האם יש איזה הגדרה בנתב שתאפשר איזון בין הקצבת הפס למחשבים השונים? תודה מראש לעונים עריכה קטנה: אני מחובר לנתב אל-חוטית עם כרטיס של EDIMAX (לא זוכר דגם, אבל הקטן האפור שלהם) השותפים גם מתחברים אלחוטית דרך לפטופים. המודם הוא SB5051 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עברתי בחודש יולי מהספק אינטרנט-זהב לספק קווי-זהב, והפינגים נהיו ממש נמוכים ויציבים. לא הייתה איתם שום בעיה עד השבוע הזה! אני לא יודע אם זה קשור לעניין או לא, אבל קרה לי ששלושה פעמים כבר נכבה המחשב לבד (אין שום בעיית חומרה) והופעל מחדש, ובזמן הזה המודם התחיל להבהב בצורה מוזרה! בקיצור, הפינגים נהיו עכשיו על 400! בדקתי ווירוסים, רוגלות ואין כלום, ואפילו התקנתי את ווינדאוס מחדש. אבל הפינגים עדיין נשארים גבוהים. ביטלתי את הפיירוול של נורטון והפעלתי את של XP אבל הבעיה עדיין נשארה, אז היא לא מהפיירוול בטוח. עשיתי tracert לשרת שאני משחק עליו...תגידו לי אם יש משהו מוזר בקישורים שהוא עובר דרכם. עשיתי בדיקת מהירות של תשתית הכבלים וגם אחת מהספק, הם כולם הראו תוצאות טובות! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי לWIN2000 האינטרנט שלי זה כבלים +נטוויז'ן 0.750 מגיעים פינגים נורא גבוההים לספק 10-20 לפני זה בXP אז היו לי פינגים טובים 7-10 אפשר לעשות משהו בעניין?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-