רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית פיירוול מסוג S-BOX של חברת CheckPoint וכידי להגדיר ולשנות הגדרות אני צריך את הסיסמה וכמובן שספק האינטרנט שלי לא מוכן למסור לי אותה . האם ישנה איזשהי דרך לפרוץ את זה ? אני לא כלכך מתלהב מלנסות לאפס את הקופסה .
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן הרבה זמן שאני גולש מדי יום ביומו לאתר תפוז. משום מה פתאום הפיירפוקס התחיל לחסום לי את הגישה לאתר, מופיעה הודעה Bad Request (Invalid Verb) באקספלורר אני מצליח להתחבר, חשבתי למחוק קוקיס אבל לא מצאתי איפה עושים את זה בפיירפוקס אשמח לשמוע על פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנתק מ YES התחברתי לאינטרנט של הכבלים ושמו לי פילטר. הבעיה שניתקו אותי מהאנטנה המרכזית כך שכעת אני קולט דרך הכבל של הכבלים ערוץ 2 , ערוץ 1 אבל ערוץ 10 מושלג. בשיחה עם נציגי הכבלים נאמר לי שאין הדבר קשור לפילטר וזה קשור לאנטנה שבבניין שלי ?! בשיחה עם חבר שעבד פעם אצלם הוא טען כי פילטרים מדגמים קודמים כן אפשרו לקלוט ערוץ 10. אשמח אם חברים בפורום בעלי חיבור לאינטרנט של הכבלים עם פילטר יציינו האם הם קולטים ערוץ 10 והאם באמת הדבר קשור לפילטר. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים מתקבל פינג של 400 מילישניות משרתים בארה"ב שאמורים לתת 200 מילישניות עוד מישהו נתקל בתופעה הזו? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי הרבה משחקי רשת מותקנים, אז לצורך הדיון אני אתמקד בWORLD OF WARCRAFT. בגדול, האינטרנט שלי פועל בסדר גמור. אין בעיה בגלישה, בהזרמת מדיה, בהורדות... הכל כרגיל. לאחרונה הופיעה בעיה במשחק המדובר: אני מצליח להתחבר כרגיל, אבל בתוך המשחק אני מקבל LATENCY של איזה 20,000. עם זאת, כשאני בודק בעזרת הפקודה PING ואותו השרת, אני מקבל כ100... ניסיתי להתקין את המשחק מחדש - לא עזר. ניסיתי לחבר מחשב אחר שעליו מותקן המשחק ופועל תקין כשהוא מחובר לרשת אחרת (נייד, בחיבור אלחוטי) לראוטר שלי - והבעייה קיימת גם בו! כלומר, הבעיה היא לא בהתקנת המשחק, אלא משהו עם הרשת בבית שלי. כמו כן, הפורטים שצריכים להיות מוגדרים אכן מוגדרים, והעיקר כאמור זה שלא שיניתי כלום מהזמן בו הכל פעל כשורה. למישהו יש …
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרוייקט מסויים, ואני צריך לבצע פינג בין מספר רב של מחשבים. רציתי לדעת מה הזמן המקובל בין פינג אחד למשנהו. תודה. נ.ב. כשהפרוייקט יהייה מוכן אעלה אותו לפורום ראשי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש האחרון יש לי פניג גבוה מאוד ואין לי מושג איך להוריד אותו בדקתי ווירוסים ומרגלים והמחשב שלי נקי יש לי רשת של שני מחשבים ואין לי בעיות בגלישה רק במשחק אחד יש לי פינג גבוה גם אחרי שאני מנתק את המחשב השני האם יש דרך להוריד את הפינג? בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייתי עד לפני שבוע במסלול גיימר בבזק בינלאומי + בזק 50 והכול פעל מצוין. ברגע ששדרגתי את המהירות ל 100 (כמובן שגם בבזק ובבזק בינלאומי) פתאום נראה שאין כלל השפעה של מסלול הגיימר על הגלישה שלי. הפינגים קפצו לשמיים (בין 150 עד 300 לאתרים שונים בחו"ל) . בזק החליפו לי את הראוטר סתם בכדי לראות אם יש השפעה, לצערי אין השפעה. אני מבלה כבר כמה ימים עם בזק בינלאומי, שלא נדבר על השירות עצמו מה שמעניין אותי זה רק לסדר את התקלה הטכנית. מה אפשר לומר להם בכדי שהם יצליחו לסדר את זה ?
-
- 65 תגובות
- 13k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 10 מגה בבית, מוריד ומעלה על המקסימום. הבעיה היא שיש פינגים גבוהים, אם אני למשל עושה בדיקת מהירות מול שרתי בזק בינלאומי (אני לקוח שלהם), אני מקבל פינג של 100+ קבוע, ובמשחקי רשת מול שרתים בחו"ל הפינגים נעים באזור 180-250+ אני ציינתי בכוונה וינדוס 8 בכותרת כי עשיתי נסיון עם LIVE CD של לינוקס ושם הפינג היה בסדר (30) כל הזמן, כך שכנראה הבעיה היא בוינדוס. יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק להנאתי TF2 ופתאום אני רואה שהפינג שלי על 300 וזהו שרת בארץ! לאחר מכן הפינג צונח לסביבות 17-40 ואז שוב לסביבות 200-300.. אני חייב לציין שבעיה זו לא קרתה בעבר לדעתי לאחר ששיניתי הגדרות גרפיקה במשחק הדבר קרה אך לא נראה לי שיש איזשהו קשר בין 2 הדברים.. צריך עזרה..
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl של 0.5mb, הכל היה בסדר עד לאחרונה, הפינג שלי בשרתים ישראלים גבוה מאוד ומגיע ל200 וזה אף פעם לא קרה, אני לא מוריד כלום, ואין לי מושג למה זה קורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר להוט (תשתית + ספק) במהירות 100 מגה. ברוב שעות היום יש לי פינג מעולה והכל עובד כמו שצריך, אך בשעות העומס (18:00-00:00) הפינג מזנק מ75 לאזור 180. מדובר בשרת אירופאי (נמצא בגרמניה עד כמה שאני יודע). אציין כי במשך שנים הייתי לקוח מרוצה של בזק בינלאומי ועברתי להוט מתוך אילוצים. כרגע אני שוקל לחזור חזרה לבזק בינלאומי, אבל עם התשתית הנוכחית שיש לי, של הוט. השאלה שלי היא האם הבעיה טמונה בתשתית או בספק? אם אני עובר לבזק בינלאומי והפינגים הגבוהים נשארים - לא עשיתי כלום. תודה
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'(
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 1.5 מגה, ושאני נכנס למשחקי רשת הפינג שלי נמוך (היה נמוך) אבל עם הזמן הוא עולה לגובה של 500 והמשחק נתקע לי ו/או מעיפים אותי מהשרת של המשחק. אני רוצה לדעת למה הפינגים שלי גבוהים ? עוד משהו: אין לי רשת ואני מחובר על USB למודם AMBIT (אם זה קשור )
-
- 22 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-