עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KoM,

גם לכם קרה הדבר המוזר הזה בימים האחרונים ? הכי מוזר שהיום הוא לא נתן לי להתחבר גם מיידית אחרי הכנסת הססמא.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. תקשיבו התקנתי שתי כרטיסי רשה בשתי מחשבים שתיהם ווינדאוס אקס פי עכשיו הכבל מחובר הכל טוב עכשיו במחשב שבו כאילו יש את ההתחברות לאינטרנט כאילו מאסטר הכל טוב ויפה נתחבר והכל טוב אבל במחשב השני לפעמים הוא מתחבר לי וגם הכל טוב ויפה ולפעמים הוא רושם לי קישורית מוגבלת או חסרה מזה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??? ולמה זה לפעמים ככה?? תודה לכל העוזר תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Dardevil,

OK ככה, יש לי מודם אלקטל, אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב.... עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה... אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק, חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד. ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה... תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  9. הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by yakirmizrahi,

שלום לכל חבריי הפורום...... ברשותי נתב אלחוטי מסוג הנ"ל רציתי לדעת איך אני מגדיר לו שיעבוד על תקן g בלבד!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. התחברתי לכבלים קיבלתי מודם טומסון ואני מעוניין להעיף את החייגן הבנתי שיש צורך ברוטר המודם מחובר למחשב בודד כך שהראוטר יכול להיות חוטיח - על איזה רוטר תוכלו להמליץ לי והאם יהיה צורך לבצע בו ניטוב פורטים וכאלה? כי ממש אין לי זה לזה :-\

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Ngel,

היי, רכשתי לאחרונה ראוטר מפלצת עם כניסת usb3, שמאשר תאורתית העברה של 1.3Gbps ב5Ghz. וכמובן שהכרטיס הזול בלפטופ שלי לא מאפשר זאת. יש לי את הIntel Dual Band Wireless-N 7260 ובעברת קבצים לכונן הוא מעביר ב~10Mbps. למה כדאי לי לשדרג? ואיך אני יודע שבטוח אפשר ואין מגבלות חומרה בbios? יש לי sony vaio flip (SVF15N17CXB )

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by אלחנן111,

יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.

17. מאתמול בערב האינטרנט מתנתק לי בערך כל 10 דקות.. יש לי ראוטר של tp-link דגם tl-r460 ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות רק עם המודם, גם כבר לא עובד [בד"כ עובד]. ניסיתי גם לעשות ריסט לראוטר והמודם וזה לא עזר, הדבר היחידי שעוזר זה ריסט. מה שכן, אחרי שהאינטרנט מפסיק לעבוד במחשב שלי, המחשב השני שמחובר לאינטרנט גם כן עם הראוטר ממשיך לפעול חלק ללא בעיות. מה עושים??? תודה מראש. נ.ב.: עשיתי ניקוי SPYWARE עם כמה תוכנות, כמו כן ניקוי COOKIES וכו' בעזרת CCLEANER, לא השפיע. גם שחזור מערכת לא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Spook,

קניתי ראוטר חדש EDIMAX BR-6504N ויש לו אפשרויות אבטחה מתקדמות יותר מהקודם שהיה ברשותי. האם הגדרה של WPA2 בתור אפשרות האבטחה תאט לי את מהירות התקשורת? אם כן, באיזה מידה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בימים האחרונים אני חווה בעיות גלישה קשות עם בזק בין לאומי(תשתית בזק). יש לי חבילה של 40 מגה. ממש עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, אני בקושי מצליח להיכנס לאתרים. HWZONE עלה אחרי מספר נסיונות. YNET לא עולה בכלל("שרת לא נמצא"....). UTUBE זוחל. במשחק רשת היה לי לאג גדול. זה נמשך כבר כשעה וחצי. התופעה הזאת באה והולכת בימים האחרונים. בעבר זה היה קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות נפוץ. יכול להיות שהשדרוג לVDSL איכשהו החמיר את זה(עשיתי את זה לפני כחודש וחצי), אבל אני בספק. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לברר אם מדובר בבעיה בבזק או בספק? אני זוכר שהייתה דרך לגלוש לאיזה אתר בדיקה של בזק ללא שימוש בספק. איך עושים את זה? עריכה: הפעלתי את המודם מחדש, וזה נפתר…

20. Started by עדי נסטסה,

היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by digitalseeker,

אני עשיתי בבית רשת של מודם בזק ->מתחבר לנתב שלי 655 -> מתחבר למחשבים חוטית ולאחד אלחוטי ->ובנוסף חוטית לSMARTBOX של ORANGE. ת'אמת הSMARTBOX נחמד מאוד , עם הרבה פיצ'רים נחמדים כמו VOIP ורשת N (אם כי נדמה לי שזה לא 300 מגהביט) , וגם נחמד שהוא מתקשר עם DECT עקב זה שיש לי 5 שלוחות בבית. מה שכן , התמיכה אמרה לי שאי אפשר לחבר אותו דרך הWAN , ולא רק שהוא מחובר אצלי עם הWAN שלו גם אני עכשיו משתמש ב018 והVOIP עובד חבל שאין לו אבל GIGABIT LAN ושאין לו QOS - שאני צריך !

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by natee,

היי שלום לכולם, אני שואל שאלה שכנראה נדושה מאוד, אבל.. אולי יש משהו שאני מפספס.... יש לי מהירות 15 מגה בערך, מספיקה לי. רואה סרטונים ביוטיוב- הכל סבבה. אין לי שירותים ברקע שצורכים רוחב פס משמעותי. הבעיה: אני מנסה לראות קצת סדרה ישראלית באיזה אתר של צפיה ישירה ישראלי. נגן JWPLAYER המרגיז של אדובי. בהתחלה עבד בסדר, אחרי בערך חצי שעה- הוידאו קופא כל כמה שניות. ניסיתי להוריד את הקובץ המלא עם IDM וטריקים אחרים- לא עבד. יש מה לעשות? ממה זה נגרם?תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by elior021,

אהלן אני רוצה ליצור 15 משתמשים בactive directory ואני יודע שיש אפשרות דרך שורת הפקודה עם פקודה שנקראת DSADD אבל אני לא יודע איך רושמים את כל הפקודה אם מישהו יכול לעזור לי לרשום את הפקודה זה ממש יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. ראיתי שאני מנסה להוריד מאתר מסויים אז מהירות ההורדה היא 50KB\S למרות שמהירות ההורדה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה. כשעושים בדיקת פינג כמו שממליצים באתרי התמיכה של ספקיות האינטרנט, הפינג למעשה מראה רק את הLATENCY ולא את ה THROUGHPUT כאשר הTHROUGHPUT הוא החשוב למהירות ההורדה. בדקתי באמצעות התוכנה PingPlotter וגיליתי שיש המון PACKET LOSS אצל השרתים של הספקית אינטרנט, ובאתרים בחו"ל אין הרבה PACKET LOSS. PACKET LOSS כמובן משפיע על מהירות ההורדה. השאלה, מה לעשות עכשיו, לבוא עם זה לספקית האינטרנט ולדרוש הסברים? או שהם פשוט יעשו לי איזה תרגיל שהכל יראה נורמלי למרות שזה לא יהיה ככה. עריכה: הנה התוכנה המדוברת: http://www.pingplotter.com/gsg/install.html

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.