עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by Konchi,

היי לכם. עשו לי לא ממזמן רשת בבית בין כמה מחשבים עם ראוטר ומאז שהתקינו אותה כל תוכנות השיתוף (קאזה, סולסיק, אימיול) לא מאפשרות לי להוריד דברים יותר, בקאזה זה כותב לי שאין מספקים סורסז בסולסיק זה מתחבר למשתמשים אחרי שעות ואם זה מוריד אז המהירות הכי גבוהה היא בערך 0.9 בייט והאימיול יותר איטי מאיך שהוא היה ליפני זה (אם זה אפשרי) ניסיתי לבטל את הפיירוול שיש בסרביס פאק2 עם הווינדוס אבל זה לא עזר וזה גם לא השפיע לפני אז לא נראה לי שזה קשור. התקשרתי לטכנאי שהתקין לי את הרשת והוא אמר שהוא לא מתמצא בתוכנות שיתוף אבל הוא יודע שהיום הרבה אנשים משתמשים בראוטר וכנראה אני לא היחיד שנתקל בבעיה ככה שללכת לשאול בפורומים שקשורים לנושא, אז.. עזרה..?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  4. היי! מחוברים 12 מחשבים ברשת . האם ניתן לעשות כל מיני פעולות במחשב הראשון ופעולות אלו יוצגו בשאר המחשבים? (כגון: משימות בוורד) תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by AiXC,

ואני לא מקבל את ה 100 מגה אלא 30 מגה, אני משתמש בגירסא האחרונה של UTORRENT. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. נתנו לי IP קבוע ואני רוצה לשנות מדי פעם את הIP במחשב הנייד שמחובר אלחוטית לרשת כדי להוריד משרתים וכו' הנתב שלי זה 1025W ROTAL ברשת של בזק אשמח אם מישהו יסביר לי או יתן לי מדריך מפורט תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש לי כתובת אייפי דינמית משתנה אבל עם זאת גם כתובת אחת ראשית (של IPv4) שהיא קבועה ומאפשרת פתיחת פורטים, בעזרתה הצלחתי לפתוח 2 פורטים של TCP, פורט 80 ו443, אבל פורטים אחרים כגון 6672 (UDP או TCP) מסרבים להיפתח, לא משנה מה אני מנסה. דברים שכבר ניסיתי : הוספתי בצורה תקינה ונכונה את הפורטים לעמוד פתיחת הפורטים שיש לי בראוטר (בתור TCP/UDP). הוספתי חוקים בפיירוול של וינדוס כדי שזה לא יחסום את הפורטים (גם ל-TCP וגם ל-UDP). ניסיתי לפתוח את הפורטים בעזרת האפשרות של port triggering בראוטר. ביטלתי את ההגנת זמן אמת שיש לאנטי וירוס שלי. ביטלתי את הפיירוול של וינדוס. ביטלתי את הפיירוול של הראוטר. אפילו התקשרתי לספק האינטרנט ובררתי אם הם חוסמים פורטים, הנציג טוען ששאל טכנאי אם ה…

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. איך החברה? ואיך הסט הנ"ל שלהם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433 תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  13. המצב המעודכן : 2 מחשבי XP שמחוברים בינהם בכבל מוצלב, אחד המחשבים מחובר למודם כבלים. כל ההגדרות מוגדרות היטב. כאשר *לא רץ* במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני עובד מצויין !!!! כאשר רץ במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני לא עובד !!! כלומר, משהו בקינפוג של זון אלארם חוסם את המחשב השני, ולא שום בעיה בהגדרות אחרות !!! ניסיתי ליישם כל מיני דבירם שאמרו כאן החברים, כלום לא הולך !! ההגדרות הנוכחיות הם כפי שרואים בתמונה המצורפת, 2 השורות הראשונות הם החיבור לאינטרנט השורה השלישית היא כרטיס הרשת הנוסף (שאליו מתחבר כבל הרשת) השורה הרביעית זה ה TRUTED לחברת הכבלים, ע"מ שאוכל לגלוש (לא יוצר חור אבטחה, בדקתי) והשורה החמישית זו שורה שהוספתי ע"פ מה שקראתי כא…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. עשיתי לפי המדריך שנמצא כאן ובדקתי אם יש ping בין המחשבים ויש... שיתוף קבצים עובד... הכל עובד רק לא האינטרנט... מה יכול להיות הבעיה? למה אין למחשב השני אינטרנט? נ.ב. למחשב הראשי יש win XP רגיל ולשני יש win XP SP2

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LevTheKiller,

שלום, באחרונה חשבתי לעצמי - "מהו עתיד האינטרנט המהיר בארץ?". אני רואה באתרים רבים בחו"ל פרסומות ורואה מהירויות של 8-15 מגה ביט,ואני שואל את עצמי - מתי אצלנו? האם לדעתכם יש תכנית לשדרוג תשתיות אצלנו בארץ? כי למיטב הבנתי ADSL די ממצה את עצמו וצריך להתקדם לטכנולוגיות חדשות יותר. כמו כן,האם יש חדש תחת החזון "אפלואד ששוה לדאונלואד"? אילו תשתיות תומכות בזה? ומדוע אין אצלנו בארץ כאלה דברים? האם אין אצלנו בארץ ביקוש לאינטרנט מהיר? הרי זה מפליא אותי נורא. אנחנו אחת המדינות המחוברות ביותר לאינטרנט מהיר,אז בטוח יש אנשים רבים שזקוקים ליכולות טובות בהרבה בשיתוף קבצים,שליחת קבצים ועוד. אגב, מה עם הWIMAX? האם הוא יוכל להוות תחליף למשתמש רגיל? מה דעתכם? אתם מוזמנים גם לכתוב על מגמות ויוז…

• 169 תגובות
    • 17.8k צפיות
  17. Started by o07,

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Oranili,

כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by uri_ba,

עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אני זוכר שפעם ראיתי אתר כזה שהיה בו את כל הפולים של כתובות הIP של ישראל מחולקים לפי ספקים אני לא מצליח למצוא את הקישור/אתר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 10.9k צפיות
  22. יש לי אינטרנט מבוסס סיבים (500M) ואני משתמש בראוטר Asus AC68U. הבעיה היא שכאשר אני מפעיל Port forwarding כדי לשפר את איכות החיבור לשרתי משחקים, מהירות הגלישה (במחשב) יורדת מכמעט 500M לכ- 200M. זה משהו סביר? אני עושה משהו לא נכון? צירפתי תמונה של עמוד ההגדרות. תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by udir,

שלום חברים יקרים, כאחד שאוהב ללמוד דברים חדשים אני מאוד נהנה לקרוא ולפעמים גם להגיב בפורום. יש לי שאלה : יש פורומים אחרים שניתן להיכנס אליהם אך לא ניתן לקרוא את המדריכים\מאמרים אלא אם אתה ראוי לכך עלי ידי מנהל הפורום. כך שכל פעם שאני נכנס לנושא שמעניין, רשום "מוסתר". האם יש דרך לעקוף זאת? האם אין כאן פגיעה בחופש המידע? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Shayulmer,

שלום. לפני כמה ימים החלפתי את מתאם הHPNA שלי (הייתה בעיה ממושכת וזה לא רלוונטי כרגע). האינטרנט בקושי עבד גם לפני. במחשב עם הנתב , האינטרנט עובד בצורה פנטסטית בלי בעיות. במחשב עם המתאם , הבעיות הן גדולות. דיברתי עם מספר תומכים מבזק , שלא הבינו את הבעיה , עד שאחד מהם הגיע למסקנה שהמתאם HPNA שלי עובד וזה רק המחשב שלי שעושה בעיות (בעיה תוכנתית, לפיו). לדעתו מדובר בחסימה של פורט 80 במחשב שלי ולפי מה שהוא אמר האפשרות היחידה היא לפרמט את המחשב (אופצייה שיכולה להיות קשה מבחינתי, כי אני לא אוהב לאבד מידע שלי) בקיצור, אם הבעיה היא נכונה, איך אני יכול לפתוח את פורט 80 במחשב שלי? יש לציין שמתאם WIFI עובד בצורה טובה במחשב שלי ונראה שחסימת פורט 80 היא אך ורק כשהמתאם HPNA מחובר. אגב, של…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by COSMO_,

אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים