רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה: שני מחשבים AMD AXP אחד 8RDA+ השני NF7 מחוברים בכבל מוצלב, והרשת ביניהם עובדת (כולל שיתוף קבצים) עד אתמול היה לי שיתוף אינטרנט ללא בעיה, ופתאום השיתוף אינטרנט הפסיק לעבוד. תמונות: המחשב שמחובר למודם: http://rotter.name/User_files/nor/435e270d7000afaf.jpg החיוג לאינטרנט: http://rotter.name/User_files/nor/435e272170b7b837.jpg המחשב השני ברשת: http://rotter.name/User_files/nor/435e2735711a43e6.jpg ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, פיירוול לא מאופשר. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מחשב 1# מחובר למודם. מחשב 2# מחובר למחשב 1# דרך כבל מוצלב ומקיים רשת אינטרנט ושיתוף קבצים. האם ניתן לחבר מחשב3# למחשב 2# בכבל מוצלב ולקיים את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...עאליו איך אני יודע שזה לא מודם 56K וזה הכרטיס רשת...
-
- 8 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
בקשר לפורטים וכד'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי מותקנים שני מחשבים עם שיתוף חיבור לאינטרנט בחיבור ללא SWITCH. על מחשב אחד שני כרטיסי רשת, והמחשב השני - המרוחק, מחובר בכבל מוצלב לכרטיס הרשת הנוסף במחשב השרת. כעת הרשת מתרחבת ויש צורך בהוספה של שני מחשבים נוספים לגישה לאינטרנט. הפתרון הפשוט - לדעתי הוא הוספה של SWITCH בצד המרוחק, חיבור מחשב השרת לSWITCH - וחישובר שאר המחשבים לאותו SWITCH כך שה-ICS יעבוד מכרטיס רשת אחד על מחשב השרת לכל המחשבים המחוברים לSWITCH. אבל פה נתקלתי בבעיה - הכבל שמחבר את המחשבים כיום הוא מוצלב. נסיון חיבור של SWITCH פשוט בקצהו גרם לזה שהמחשב לא זיהה לינק. להעביר חוט כזה מחדש [אורכו הוא כ-30 מטר] לא בא בחשבון כרגע. וגם לחבר ראש חדש יהיה בעייתי. לכן חיפשתי וחיפשתי ורציתי להתייעץ אתכ…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח אם תבצעו את הבדיקות הבאות: הורידו מהאתר של 012 את קובץ המחשת המהירות כאשר אתם מחוברים עם הנתב. הקישור הוא: http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip לאחר מכן התחבר לאינטרנט ללא הנתב, ישירות עם המודם וליחצו שוב על הקישור. מה התוצאה ? מתי זה היה יותר מהיר ? על איזו מהירות זה הוריד לכם ? ולאיזו חבילה הינכם מחוברים ? אני ביצעתי את הבדיקה הנ"ל והתוצאה הייתה ממש לא טובה. כאשר אני מחובר עם הנתב מהירות ההורדה מהאתר שלהם הייתה על 50-60 קילו אבל כאשר התחברתי רק עם המודם המהירות הייתה 250 קילו ( חבילה של 2 מגה ). יש לציין שבזמן שאני מחובר עם הנתב ביצעתי בדיקה של בזק באתר שלהם ( עם חשבון הבדיקה. @1 לאחר שם המשתמש בהתחברות ) והמהירות הייתה תקינה. כמו כן …
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-