עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by shimon23,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם

7. Started by Israeltomer,

שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by shahar07,

יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by hatem_abed,

אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by sirexrv,

מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים

12. היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום

13. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by amitaiz,

יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by man-of-God,

כרגע אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק , יש לי גם מתאם שיחות קניתי את הראוטר המומלץ פה בפורום של TPLINK 1043ND האם הראוטר החדש - 1043ND יודע לבצע העדפת תעבורה , כך שבמצב בו יש שימוש בכל רוחב הפס הנתב ידע להביא עדיפות לתעבורת ה VOIP האם ניתן לשחק עם עוצמת השידור של האנטנות ? מהסיבות הבאות: פחות קרינה , זליגה של הרשת האלחוטית לכל הרחוב מהו המרחק הישיבה המומלץ בין הראוטר לבנאדם ? כרגע המרחק הוא 40 ס"מ (במחשב שמחובר באופן ישיר לראוטר )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by ofird,

יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. להלן המחירים הרשמיים שלה והחבילות: לעומת ערוצי זהב מתב נכנסת חזק לתחרות מול בזק ולא עושה זאת בהדרגה חבילה בסיסית - 750/96 - במחיר של 119 ש"ח חבילה בינונית - 1500/128 - במחיר של 159 ש"ח חבילה מתקדמת - 3000/150 - במחיר של 499 ש"ח מחיר התקנה הוא 199 ש"ח (לעומת 149 ש"ח בערוצי זהב) מחיר מודם הוא - 299 ש"ח (לעומת 399 בערוצי זהב) * ניתן להשכיר מודם בדמי שכירות של 20 ש"ח לחודש. כמו כן יהיו הנחות למצטרפים הראשונים לשירות ... ואולי גם ללקוחות מת"ב.

• 40 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by iziko,

שלום לכולם! קודם כל אחלה אתר! יש ברשותי שקע גוויס עם חיבורים מאחור כמו בתמונה כיצד אני מחבר אותם כ - CAT5E? השקע שברשותי זהה רק שהוא בודד ולא כפול.. תודה לכולם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 35.3k צפיות
  23. Started by avih,

שלום לכולם, אודה לכל מי שיוכל להסביר מה קורה לי ברשת יש לי 2 מחשבים בבית ,נתב ומודם (נפרדים) אני גולש במהירות 15MB דרך בזק. שמתי לב לאחרונה בבדיקה של מהירות גלישה שאני בעצם גולש במהירות של 10MB בבדיקה שערכתי (גם מול בזק) במחשב העיקרי לשימושי - בחיבור המחשב ישירות למודם ב Dial up - אני גולש במהירות של 15MB בחיבור המחשב דרך הנתב זה יורד ל 10MB בחיבור ליציאת רשת השניה שיש לי במחשב - אותה תוצאה (דרך הנתב יש ירידה ל 10MB) במחשב השני שלי - דרך הנתב - אין בעיות - גלישה של 15MB. במחשב העיקרי שלי ,בחיבור כבל הרשת ליציאה אחרת שבנתב (גם ליציאה שהמחשב השני היה מחובר בו) - אין שינוי בתוצאה כלומר 10MB גלישה ו 15MB אם אני ב DIAL UP בהתחלה חשבתי שיש בעיה בנתב אך זה לא נשמע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ברגע שאני מחבר תמחשבים אחרים לראוטר (אני המרכזי עם ה- ADSL והם מתחברים אלי). קופצת לי כל איזה דקה בדיוק,הודעה CONNECT כזאת ואז היא נעלמת. זה אולי נשמע לא כזה קריטי,אבל זה ממש משגע אותי זה מוציא אותי לווינדוס מכל דבר שאני עוסק בו כגון:משחקים,משחקים ברשת ועוד... הפתרון היחידי שיש לי בנתיים זה לנתק תראוטר ותמחשבים ואז אין שום הודעה. אני בטוח שצריך לשנות משהו באפשריות ואני לא מוצא,מודה לכם.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.