רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 ניידים ואחד נייח), ועד אתמול כולם היו מחוברים לאינטרנט עם כבלים, דרך מפצלים בקיר. (מערכת serconet אם מישהו מכיר). המערכת נהרסה.. וטכנאי סידר לנו אינטרנט אלחוטי (יש לנו ראוטר EDIMAX). במחשב הנייח בגלל שלא היה כרטיס רשת אלחוטי, הוא חיבר לנו כרטיס רשת.. ומדי פעם האינטרנט איטי/לא קולט.. ואני מזיז את הכרטיס רשת למקומות שונים עד שזה קולט שוב. הראוטר נמצא בתוך ממ"ד (הדלת של הממ"ד אבל תמיד פתוחה).. והמחשב הנייח נמצא במרחק של כ-10 מטר מהראוטר *זה מראה רק קו אחד בקליטה מישהו המליץ לנו לשים מגבר בסלון.. כדי שזה יקלוט יותר טוב את האינטרנט האלחוטי ב2 החדרים הנוספים.. אבל הטכנאי אמר שהמגבר לא באמת יעזור. הוא צודק? המגבר לא באמת יעזור?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מודם שמחובר לראוטר בחיבור עם חייגן. בעבר לפני שהתקנתי את הרשת הביתית כדי להחליף IP הייתי פשוט מתנתק מהחייגן ומתחבר אחרי כמה שניות. איך עכשיו אני רואה את ה-IP שלי? ואיך אני משנה אותו (כלומר מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - לא משנה לי עם עוד מחשבים משתמשים ברשת יתנתקו לשנייה אחת) דרך המחשב (מבלי לנגוע בראוטר או במודם)? אני צריך את זה לאתרים כמו ראפידשר ודומיו.
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שדובר על הנתב הזה בעבר לא מעט, וגם הייתה ביקורת רצינית, רציתי לדעת אם הוא עדיין נחשב בין הטובים לתקן N כרגע. אני פשוט יכול להשיג אותו ב332 שקלים כולל משלוח, ולכן אני רוצה לדעת אם הוא משתלם. כרגע אני עם נתב תקן G (כל המחשב בבית עם כרטיס INTEL 4965 אשר תומך בתקן N) של NETGEAR WPN824 שנותן כיסוי לא מלא לבית. אז כפי שכתבתי, האם הנתב בכותרת מומלץ עדיין? והאם יש עוצמת השידור והקליטה שלו תהיה חזקה יותר?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה קטנה. לעיתים אני משחק במשחקי רשת, כמו קאונטר סטרייק או battlefield ושמתי לב למשהו. כשאר נכנסתי היום לסרבר ריק לחלוטין משחקנים בקאונטר סטרייק, אז המשחק עובד לי חלק. אני לא מתכוון ללאגים, אלה המשחק לא עובד בקירטועים קטנים. אבל באותו זמן ששיחקתי, אני הורדתי דברים מסוימם בביטורנט ובהורדות ישירות. אז הפינג שלי נע בסביבות 80-130. מכך אני מבין, שהפינג הגדול לא עושה את הקירטועים, אלה הסרבר עצמו. אפילו אם אני נכנס לסתם סרבר עם 12 שחקנים בקאונטר סטרייק, והפינג שלי על 12, אז המשחק עובד כזה בקירטועים. אין לאגים, אלה רק קירטועים למשך כל המשחק. אני לא מדבר על קירטועים למשך כל שניה, אלה על קירטועים מתחילת המשחק ועד סופו. כיצד ניתן להפסיק את הקירטועים האלה. כלומר לת…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Edimax Br-6524N . מחוברים אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב 1 ממש קרוב אל הראוטר מתחבר אל המחשב בלי בעיה במהירות 100MB המחשב ה-2 נמצא במרחק של כ- 20 מטר מהראוטר הוא מחובר אליו בעזרת כבל רשת מוצלב (עוד מהתקופה שלא היה לי ראוטר) הוא מסרב להתחבר אל הראוטר בקצב של 100MB והוא מתחבר רק בקצב של 10MB. ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.רשת, עדכנתי לראוטר את הקושחה. האם המרחק הגדול מהווה בעיה? אוליי עצם העובדה שכבל הרשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מסיבות כאלו ואחרות יש לי כבל CAT7 שמחבר בין הסלון לחדר מחשב (בסלון ראוטר ויהיה גם מחשב נוסף) השימוש שלי הוא ביתי רגיל, לכל היותר אני אדליק סרט HD בסלון מהמחשב בחדר. יש יתרונות כלשהם במהירות שהכבל הנ"ל מספק לי? האם שדרוג של ראוטר למהירות גבוהה יותר יתן משהו נוסף?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6204WG ושמתי לב שנורית ה WLAN (Wireless LAN) מהבהבת כל הזמן (לא בקצב קבוע) - מה שאומר למיטב ידיעתי שהקישור כרגע בפעילות. אבל הגדרתי את החיבור האלחוטי להיות ב-disabled וגם בSent/Received Packets תחת Wireless LAN רשום תמיד 0. היתה לי גרסת firmware 1.57 והיום עידכנתי לגרסה 1.61 האחרונה. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מעוניין בספרי לימוד או לומדה ל- MCSE בעברית- תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חברים אני בחבילת 1000 מגה פרטנר,ואני לא מקבל מהירות מקסימלית בשום מקום. לא בטורנטים לא בהורדות ישירות. לכן,אני פונה אליכם למי שמחובר ב 1000 מגה ב פרטנר\סלקום\אנלמייטד. האם אתם יודעים אם איזו תוכנה להוריד מטורנטים על מנת לקבל מהירות גבוהה? למשל הייתי מקבל בהורדות מניטרובייט 125 מגה בהתחלה. כיום מקבל 85-90. כמו כן אני עם נתב של פטרנר אולי עלי להחליפו על מנת לקבל ביצועיים טובים יותר? שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-