עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום! יש לי ראוטר של לינקסיס בן 3 שנים בערך מסידרה WRT54G2 לאחרונה האינטרנט בלפטופ שלי ממש ממש ממש איטי עשירית מהמהירות כאשר הוא מחובר בחיבור חוטי... רציתי לדעת איך ניתן לדעת איפה הבעיה בראוטר או בלפטופ... תודה!

3. אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by myjunkmail0000,

קניתי ראוטר פשוט של EDIMAX BR-6215SRg הבעיה היא שכל פעם שהביטורנט עובד הגלישה באינטרנט בלתי נסבלת.... בלי הראטור הכל עבד מצוין... אבל עכשיו עם הראטור ממש ממש איטי... יש לציין שהביטורנט עובד מצוין... יש חיבור רגיל ורוב הזמן אני מוריד במהירות המקסימלית (כמו בלי הראוטר, רק שאז הצלחתי לגלוש כרגיל) פתחתי פורטים+בטלתי WIRELESS+בטלתי FIREWALL+הפעלתי אפשרות בראוטר על תוכנות שצריכות חיבורים רבים אבל עדין האינטרנט לא זה.... מה עושים??? חשוב להדגיש שכאשר אני סוגר את הביטורנט אחרי מספר דקות שוב אפשר לגלוש באינטרנט במהירות רגילה... +פחיחת חיבורים רגילים בטורנט עומד על 8...

6. עריכה: עברתי ספקית (מנטוויז'ן לבזק בינ"ל) והעלתי את המהירות ל-8 (מ-5). תדירות הלאגים פחתה קצת אך זה עדיין קורה. ברשותי האנטנה הבאה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=356&pl1_id=1&pl2_id=44 אני בספק שהיא הסיבה ללאגים וחושד שהסיבה נעוצה בראוטר (SIEMENS SL2-141), אך אין ברשותי דרך לוודא את הדבר (אין ברשותי עוד אנטנות לניסוי) ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם כמו גם המלצות לראוטר\מודם\ADSL או מכשיר כלשהו שיוכל להחליף לחלוטין את הראוטר שברשותי כאשר התקציב הוא 250 ש"ח עם שאיפה להוצאה נמוכה ככל הניתן (מקסימום ביצועים במינימום מחיר). כיוון שהידע שלי בתחום שואף לאפס, אני כרגע אפילו לא יודע מה המכשיר הספציפי שאני צריך. אני רק יודע שאני צריך אינטרנט אל-חוטי של…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Thunder Child,

אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחובר דרך הוט ובב"ל בחיבור 12 מ"ב. לאחרונה ולאחר קשיים לא מעטים עברתי מחיבור ללא חייגן (MPLS) לחיבור L2TP. יש לציין כי הראוטר היה מוכן לחבר אותי רק לאחר מחיקת כל ההגדרות הישנות שהיו עליו וגם עכשיו כשיש ניתוקים מדי פעם הוא מסרב להתחבר עד למחיקת כל ההגדרות וקינפוג מחדש. הבעיה היא שמאז שעברתי לחיבור זה, הפורטים שאני מקנפג בראוטר מסרבים להפתח. הם לכאורה מופיעים בראוטר כפתוחים אבל בבדיקה דרך PORT CHECKER הם מתגלים כסגורים. הגדרתת ה- IP שלי מדוייקת וזו גם לא בעיה FIREWALL כי הוא מקונפג כבר מזמן. מה לעשות ??

9. אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .

10. שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. העלתי את המהירות שלי מ5 מגה ל10 מגה אחרי הרבה זמן שחיכתי לNGN שיהיה בשכונתי הצנועה. לפני כן הייתה לי בעייה בכלל להיכנס לפורטל, הייתי מצליח להתחבר עם @1 או @2 אבל לא מצליח להגיע לפורטל בחיבור ישיר עם המודם וגם עם מחשב אחר זה נוסה. בקיצור אחרי שעשו כאן את התשתית של NGN הפורטל לבדיקת מהירות כן פועל וכשעוד הייתי ב5מגה על התשתית של NGN אתמול גם הייתי מקבל מהירות הורדה טובה ומהירות העלאה סבירה ופינג רצח של 510. לדוגמא הייתי מקבל מהירות הורדה של 5.3 ומהירות העלאה של 450 שזה בגדר הסביר אבל PING של 510-515. בקיצור אחרי שראיתי שיש לי את התשתית של הNGN היום עברתי למהירות של 10 מגה ואכן המהירות הורדה שלי תקינה לחלוטין אני מקבל בערך 10.4 בממוצע ומהירות העלאה של 680Kbit שזה מאוד נמוך ו…

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by deso,

אני עדיין זקוק לראוטר :-\ עד 350 ש"ח, חברה טובה (רצוי D-Link / Edimax) שיהיה חוטי, שיתמוך בחיוג לא-אוטומטי LPTP וכל ההגדרות.. שיהיה לו Firewall ושיהיה ראוטר טוב תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  14. יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  15. אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac). כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל. אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים. כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס. אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל) תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by edoson,

יש לי 2 מחשבים, אחד עם XP אחד עם 98 כבר הצלחתי להקים רשת ביתית, אבל בעקבות שינויים שעשיתי בSERVICEים, נעלמה לי הרשת, המחשב לא זהה את השני וכו' אז החלטתי להתקין גם בשני XP , ולהפעיל שוב את הסרוויסים אבל זה לא עוזר. המחשב שלי לא מזהה מחשב נוסף ב-WORKGROUP וכנ"ל גם המחשב השני. מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tal,

אהלן חברה נתחיל מכך שאני לא מבין כלום ברשתות התקנתי היום רשת בבית עם XP בתור מחשב ראשי ,ועם 98SE משני בדיוק לפי מה שמוסבר במדריך של הפורום של פיסיטיפ, עם כבל מוצלב ,במודם פנימי ITEX האינטרנט עובד בשני המחשבים, אבל האי סי קיו לא יכול לשלוח קבצים או לקבל נאמר לי, ממי שניסה לשלוח לי קובץ, שכתוב לו שיש לי פיירוול, איך אני פותר את הבעיה ?? חיפשתי וראיתי שאין לי בכלל פיירוול..אם בדקתי נכון.. ויש עוד בעיה. אין לי מושג איך לתקשר בין שני המחשבים איך להעביר קבצים ביניהם ואיך לעשות הרדיסק משותף לשני המחשבים אני בשום אופן לא מצליח לראות את המחשב שמחובר אלי באף אחד משני המחשבים...מה לעשות תודה..טל

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם יש אפשרות כל שהיא להפוך מדפסת USB למדפסת רשת (ללא שיתוף דרך מחשב אחד)? המון תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by guysevi,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חוץ מההבדל במחיר שעומד על 220 לעומת 350 ש"ח. האם ה 6204 לשימוש ביתי והורדות באימיול מומלץ? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הוא מתחזה לחבר שלי גם בפייסבוק גם במסנג'ר, השאלה איך אני מגיע אליו? לפי מה שאני יודע זה שצריך לדבר איתו במסנג'ר ואז לכתוב פקודה בCMD ומופיע לי האייפי שלו, ואז רק דרך המשטרה אפשר להגיע אליו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. רכשתי מחשב נייד שמחובר בנתב אלחוטי למודם... רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לשלוח הדפסות מהנייד אל המדפסת. המדפסת אינה אלחוטית ומחוברת למחשב נייח בחיבור חוטי. המחשב הנייח מחובר לנתב באופן חוטי והנייד מחובר לנתב באלחוט. מהי הדרך הפשוטה ביותר להדפיס דרך הנייד? האם קיימת תוכנה ספציפית לכך? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Barak Shem-Tov,

24. Started by sha-256,

גרים בתל אביב או ברעננה? האינטרנט שלכם הולך להיות הרבה יותר מהיר: Unlimited, שמספקת תשתיות אינטרנט על גבי סיבים אופטיים, מתחילה לחבר תושבים בתל אביב וברעננה. הצפי: קצבי הורדה והעלאה סימטריים של עד 1 ג'יגה-ביט לשנייה. כך תוכלו לזרז את הפריסה לבית שלכם http://www.geektime.co.il/unlimited-now-in-raanana-and-tel-aviv/

• 53 תגובות
    • 23.8k צפיות
  25. שלום לכולם. אני ניצב בפני בעיה מאוד מעצבנת: - יש לי שני מחשבים ניידים בשניהם מותקנת מערכת הפעלה חלונות 2000 (מקום העבודה). - במחשב אחד יש כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שמסתנכרן ללא בעיה עם הנתב וגולשים איתו באינטרנט ללא בעיה - לא מותקן חייגן - הוא מחובר אלחוטית לראוטר DILINK 715P+ שמחובר למודם ADSL ישן של בזק - אלקטל מהראשונים. - המחשב השני מחובר אל המחשב הראשון באופן ישיר דרך כבל רשת מוצלב (RJ45). - אני מנסה ליצור שיתוף אינטרנט כך שהמחשב השני (ללא ה WIFI) יוכל לגלוש באינטרנט דרך המחשב הראשון. - אני מנסה לשתף את החיבור הרלוונטי במחשב הראשון אך ללא הצלחה - הוא כותב משהו בסגנון שיש כבר חיבור LAN שמקונפג עם הכתובת שנדרשת לכבלת כתובת IP אוטומטית. ניסית דרך אגב את זה גם עם XP באחד …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.