רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז בדקתי את המודם ושלושת הנורות פועלות, והאור דולק בחיבור כבל רשת למחשב. הרצתי ipcofig ויש ip. לגבי חומרה מופיע במנהל ההתקנים: מתאם רשת- מתאם אינטרנט מהיר תואם via הכרטיס רשת מובנה : ms-7095 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך החייגן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אני חדש פה אז אני מתנצל אם אני עובר על החוקים, למרות שקראתי אותם. לאחרונה המתג שלי שבק חיים היה לי מכשיר די פשוט של D-Link 16 Port ללא DHCP. הייתי מאוד מרוצה ממנו חוץ מהעבודה שאחרי פחות משנתיים הוא לא עובד. אני צריך לפחות 8 פורטים לא משנה לי עם DHCP או בלי. לדעתי עד 200 ש"ח. המלצות מישהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי, ואני מנסה להתחבר מאחד לשני באמצעות "הצעת סיוע מרחוק". נכנסתי ל gpedit.msc ופתחתי שם את ההרשאות ועדיין כתוב לי "הגישה נדחתה". שאני כותב את ה IP של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר אז אני מצליח אבל שאני כותב את ה IP או השם של המחשב המרוחק אז כתוב "הגישה נדחתה". מהמחשב השני אני בכלל לא מוצא את המחשב המרוחק לא לפי IP ולא לפי השם מחשב. אני עובד עם ווינדוס XP. בנוסף לשני המחשבים יש לי עוד מחשב שעליו מותקן ווינדוס 7 ואיתו אני מצליח להתחבר. ניסיתי את הדרך של "הזמן ידיד להתחבר למחשב שלך" אבל גם בזה נתקלתי בהודעה "המחשב אינו מזהה את ה - DNS" או משהו כזה... הבנתי שיש דבר כזה שנקרא הרשאות מנהל הרשת או משהו.. יש מצב שאולי זה הפתרון? א…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית חוטית ואל חוטית כאשר יש לי גם דייר שגולש עליה אלחוטית. יש לי המון תיקיות וכוננים משותפים ברשת ואני רוצה למדר זאת. הבעיה היא שבהרשאות של תיקייה יש אפשרות לשחק עם ההרשאות רק למשתמשים במחשב המקומי או את האפשרות של EVERYONE. איך אני פותר זאת? דבר שני ואולי קשור, איפה שכתוב שם מחשב יש עוד 2 אפשרויות של קבוצת עבודה ותחום. מה ההבדל בין ה-2?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב (כל התוכנות עולות..) אני מתחבר לאינטרנט ואז המחשב ניתקע ורק לאחר בערך 2-3 דקות האינטרנט מתחבר והמחשב חוזר לעצמו. מישהו יכול לומר לי למה זה יכל לקרות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית מוגדרת ופועלת ,שאני מצליח לחבר אליה 3 מחשבים ניידים בלי בעיה . אך הבעיה נמצאת כאשר אני מנסה לחבר מחשב נייח שקניתי לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW7326Ig ורק המחשב הזה לא מצליח להתחבר . חשוב לציין שהראטוטר נמצא בקומה מס' 1 והמחשב נייח נמצא בקומה 2, אך בכל זאת ניסתי להעביר את המחשב מקום ובכל זאת האות לא גובר ונשאר על מקסימום 2 קוים . הראוטרק הוא של לינקסיס. שוב אני מזכיר כל ה3 מחשבים ניידיםהאחרים מצליחים להחבר ,וגם מאותו מקום שממקוקם בו הנייח שמתקשה להתחבר ,והניידים מתחברים על עוצמת אות של 5 קויים . בקיצור , רציתי לשאול אם יש סיבה שזה קורה ואם יש פתרון לבעיה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם של בזק וראוטר של TPLINK. לפני שהתקנתי WIN 7 פשוט התחברתי לאינטנרט וזהו, לא חייגתי ולא כלום. עכשיו כשאני רוצה להתחבר, הוא לא מצליח ודורש שם משתמש וסיסמא. מה שמוזר, זה שבמחשב השני שהוא מחובר לאינטרנט ע"י כרטיס רשת אלחוטי יש אינטרנט והכל פיקס ומהיר. מה אני צריך לעשות כדי להכנס לאינטרנט במחשב עם הWIN7 ועוד שאלה קטנה, במחשב שכן מחובר לאינטרנט, אני יכול למצוא את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב. אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי. יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R . האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ??? תודה מראש לעוזרים ולתומכים.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה שינויים באינטרנט בבית ובסופו של דבר אני סובל מאינטרנט איטי יותר. ולא מבין למה. אני עם מודם של HOTBOX + שני ראוטרים שאחד מהם רפיטר לפי המדריך הזה עשיתי : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm - עשיתי את המדריך של החיבור הקווי בינהם. הראוטר הראשי שלי : TP LINK TL WR841HP *אליו מחובר המודם של HOTBOX ועוד מחשב אחד באופן קווי וחיבור נוסף שהולך למפצל רשת ומשם לראוטר השני. ראוטר שני: TP LINK TLWR81N *הוא המשני ומחובר אליו הראוטר הראשון באופן קווי. פעלתי לפי המדריך במדוייק. (עשיתי כתובת מחוץ ל DHCP וכו') עכשיו אני עם מחשב נייד שמחובר לראוטר השני בWIFI ואני מקבל 1.5 מגה בלחץ לפי בדיקת מהירות. ניסיתי לבטל FIREWALL בראוטר השני .…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי בשבועיים האחרונים עם LATENCY גבוהה. ביררתי עם בזק ועשינו שעתיים בדיקות וזה בעיה אצלי (בדקתי בנייד וזה תקין יותר). אז ככה. הlatency שלי בישראל זה 60++. שזה לא נורמאלי. עשינו ריסט לראוטר WINSOCK/ FIREWALL. שום דבר לא עזר בבדיקה של בזק זה התוצאה. Last Result: Download Speed: 10572 kbps (1321.5 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 671 kbps (83.9 KB/sec transfer rate) Latency: 551 ms יום שישי 26 נובמבר 2010 17:15:35 אני מחובר על PRIVATE NGN וזה אמור להיות latency 12-16 איך אפשר לבדוק אם זה בעיה פנימית כגון ראוטר כ.רשת וכו... עריכה: שלחתי פינגים לראוטר שלי וזה מה שקיבלתי. ply from 10.0.0.138: bytes=32 time<1ms TTL=64 ply from 10.0.0.138: bytes=32 time=2ms TTL=…
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הכנתי כבל רשת למחשב שלי, עכשיו אני רוצה להכין שקע בקיר בשביל הכבל, וככה אני מעביר בין חדרים בבית קניתי את השקעים אבל לא הבנתי את מחברים את הכבלים, זה שונה לגמרי מהחיבור של הכבל עצמו עם מישהו מבין בזה, תודה!!
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע עברתי מ בזק+נטויזן ב23MB ל הוט+בזק בינלאומי 100MB (מהירות הורדה בבדיקה של הוט אני מקבל תוצאות שונות לרוב הכל בין 60-90MB הורדה ו UPLOAD קבוע של 2MB) להוט בוקס מחובר המחשב וPS4 בחיבור רשת ו2 סמרטפונהים ב Wifi יש לי אי פי קבוע והגדרתי פורטים... עד אתמול הכל עבד טוב הutorret הוריד עד 6-7mb אבל מאתמול בערב המהירות נפלה ולא עולה על 1mb פחות או יותר כבר שיחקתי עם ההגדרות של ה utorrent אלף פעם עשיתי ריסט להוט בוקס שיניתי פורט בקיצור שום דבר לא זז !! המהירות לא עולה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מדגם Xiaomi WiFi 3G שתומך במהירות 2.4GHz (300Mbps), 5GHz (867 Mbps). אני מחובר לראוטר אלחוטית בתדר 5GHz ויש לי HDD שמחובר לראוטר בחיבור USB3. כשאני מעביר קבצים ל HDD (ואני די קרוב לראוטר), אני מקבל מהירות מקסימלית של בערך 130Mbps. זה מה שאני רואה כרגע בהגדרות החיבור: הגיוני שאני מקבל מהירויות כל כך נמוכות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-