עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idan22shp,

חבל להכביר במילים פשוט תיכנסו http://idan23s.smser.co.il תקראו בצד ימין את הכתבה מה THE MARKER וגם את זה לפתוח: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF והמצחיק הוא שיש יותר טובים ממנו.. אז ככה החברה עצמה הודיעה שהיא מחכה לכמות מסויימת של אנשים כדי לקבל את המיזם שיקנה אצל אחת מחברות הסלולרי השונות שכבר נחות על מפתנה : אורנג, סלקום פלאפון וגם מירס נכנסה לשוק הזה.. בנתיים אין פרסומות לכן כל החברים בהשעייה לכרגע..חברי האתר הודיעו לכולם שיחזיקו עוד קצת זמן ולהכניס עוד חברים חבר'ה ברגע שזה יוצא לפועל זה גאוני...חבל להיתקע מאחור. עד שתיזכרו זה יהיה היום של אתמול.. אותי זה קנה ועוד עשרות אלפים רבים.מדובר על השקעה של 1 ש"ח ו 3 דקות הירשמות. הקטע הוא שאתה צריך להביא חבר…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  2. Started by J.Dog-Christ,

חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by CaRTeR,

אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה. אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר. אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

• 69 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Odedb52,

שלום... שוטטתי לי באינטרנט בתקווה למצוא מידע על אופניים בסגנון צ'ופר... 8) האם מישהו מכאן בנה משהו כזה אי פעם? : אם כן בבקשה שתפו אותי במהלך העשיה ואם יש תמונות או דברים כאלו... כי נכנס בי ג'וק כזה שאומר לי "אתה חייב לבנות אחד כזה!" ;D ואני באמת חייב! מי שרוצה...: קצת מידע ותמונות באתר של הצ'ופריסטים מצפון מערב http://www.northwest-chopper-bicycles.com/WELCOME.html מקווה שתהנו ותידבקו בזה כמוני [glow=red,2,300]*** אזהרה *** מדבק במיוחד![/glow] ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 68 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by The Dom,

יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  8. ?

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 1immortal,

ראיתם בטח מחמם קפה USB ... מנורת USB ... מאוורר USB ... אבל לא כזה ... http://www.webpark.ru/comments.php?id=15792

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MasterDK,

חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by timac,

יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Kurt,

יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by B.D.B,

[ltr] Bitte - nicht so schnell! = Please - not so fast! although the original meaning is apperantly drive slowly, I find the unintended double meaning very amusing. btw, this is real. more info here.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..

17. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. "How fast can YOU type the alphabet???" אני בהתחלה עשיתי 17 שניות אח"כ השתפרתי והשיא שלי הוא 3.297, אחרי 10 דקות של אימון השיפור הוא עצום. לא חשבתי שאני יכול לרדת מ6 שניות אבל אחרי כמה דקות אתה כבר זוכר את המקום של האותיות ואתה לא צריך לחשוב על סדר האלף-בית. http://www.offthewrist.com/frenzy/index.jsp?gameId=0 כנסו לגלריית הוידאו יש שם אנשים מטורפים שעשו שנייה ומשהו זה מדהים.

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by The Dom,

שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. hello we had an FCM agint Dutch Elite and this is the scors: * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 a day later i was going to tlak whit the man that orginize the clan war and this is the confirssion: sagi says: hi Robert says: Hey sagi says: Dutch Elite * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 sagi says: it is a tai sagi says: as in draw Robert says: ROFL Robert says: noobs Robert says: No way Rober! says: its about rounds sagi says: hh yes Robert says: not kills Robert says: you twink sagi says: we won Robert says: I refuse to have a revange till you guys are organised for once, god da…

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  23. מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by isach,

הייי חברים , הבנתי שבשביל להרשם לשם צריך שמישהו יזמין אותי או משהו , מישהו בבקשה מוכן להזמין אותי ? shay_ov@walla.com תודה רבה למי שיכול

• 11 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים