כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה לעזעזל אוברלוק ? מה זה ה-K3 או K10 ומה ההבדלים בינהם?
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
2 שאלות. תאורטית המחירים על מחשבים (וציוד מחשבים) באילת צריכים להיות זולים יותר בגלל שהם לא כוללים מע"מ, האם "בפועל" הם באמת יותר זולים?? ואם כן, האם מישהוא מכם מכיר חנויות מחשבים באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב בוצ'אצ'וס קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון פשוט זה לא בדיוק "משחק" שמתאים לכל מי שנמצא בפורום משחקים..(בכל מקרה תעבירו בבקשה אם זה יותר קשור לשם) אז ככה..מה זה בעצם לבבות? זה מבוסס על משחק קלפים שאני לא מכיר ? זה משחק קלפים עם שם אחר ? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי אשמח לשמוע ממי שמכיר את החוקים ובגל מה שאני הצלחתי להבין זה שצריך להיפטר מהקלפים הגבוהים כביכול ולצאת מזה עם הניקוד הנמוך ביותר.. חדשו לי בבקשה לילה טוב .
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני טס לפולין בחופש ואני צריך להביא איזה קטע/י טקסט על אושוויץ שאני אמור להגיד בטקס ואני ממש חרא בדברים מישהו יכול לעזור או להביא קטע שהוא מכיר או קרא בטקס דומה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להתחיל מכאן... ;D Prog.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מבחני פסיכומטרי שניתן להוריד מהרשת ולהדפיס בחינם. לא חייב להיות מבחנים שהיו בעבר, גם מבחנים של מכוני לימוד כאלה ואחרים זה סבבה, אבל אני פשוט לא מוצא. ניסיתי לחפש בגוגל אך אני פשוט מגיע לאתרים של מכוני הלימוד למיניהם שזה לא בדיוק עוזר לי... תודה למי שיוכל לעזור
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
השגתי לפני רבע שעה את השירים לתת ואמא, וממש אהבתי אותם. זה בדיוק סגנון השירים שרציתי. אתם מוכנים בבקשה הלמליץ לי על שירים עבריים נוספים בסגנון הזה? של בועז שרעבי, שלומי שבת וכל אלה? תודה. לא שירים באנגלית, רק בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שיר ראפ של eazy e אני חושב... שהפזמון זה משהו כמו "gettin high getting blasted"... מישהו יודע מה השם שלו?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמו כל אחד שמשתמש בחוסם פרסומות אז עם הכניסה אל האתר קפצה ההודעה בנוגע לחוסם. השאלה שלי היא איך בדיוק כל העניין עובד? הכוונה היא לאיך אפשר לדעת שראיתי את הפרסומת וכו'? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-