כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חומר על חשיבות הקירור באלקטרוניקה ומחשבים, מדוע חשוב לקרר, מהן השיטות השונות וכו' אשמח לקבל חומר ו/או לינקים... תודה מראש, BigT
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..
-
- 50 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה. השאלה שלי האם כשאני מחבר משהו לחשמל והמשהו הזה לא פועל, האם הוא צורך חשמל? למשל טלויזיה, כשהיא מחוברת לחשמל היא כן צורכת גם כשהיא כבויה. אבל למה? (חוץ מהנורה הקטנה שדולקת) ובנוסף.. האם מטען של טלפון סלולרי צורך חשמל כשלא מחובר אליו בקצה השני המכשיר????
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צהריים טובים . חוץ מ AMAZON.COM האם יש עוד אתר בארה"ב שמקבל ויזה ישראלי ? ככה אני ישלםם וישלח את המוצר לדוד שלי שבא לארץ ... יש עוד אתר חוץ ממנו ? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני צריך ליום שישי להדפיס על חולצה או להעביר לה כיתוב מסוים, מישהו יודע איך? בעיקרון אפשר להדפיס על דף, ואיכשהו להעביר את זה לבד, אבל אני לא זוכר איך, מישהו מפה כן זוכר? ואם יש דרך להדפיס ישירות על החולצה- בבקשה תסבירו לי איך ;D יש לי HP PSC 1315 תודה לעונים *אם אפשר, אני צריך תשובה בדחיפות- זה ליום שישי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אסור לחוקרי מ"ס לעשות בזמן חקירה? איזה מוניפולציות אסור להם לעשות? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצות שלכם! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
baja100@walla.co.il שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אנשים מחפש איזה אתר שמסוגל לשלוח לך מייל כאשר פרק חדש של סדרות מסויימות (לפי בחירתי, כמובן) משודר בחו"ל (ארה"ב / אנגליה בעיקר) מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים לתרגומים חוץ מ NFOIL... אחרי שסגרו את כולם אין לי מושג מאיפה להוריד תרגומים תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לא מזמן הוצאתי רישיון וקצת "התפרעתי" בכבישי ירושלים (לא בבגין) ליתר דיוק בשד' הרצוג עובר דרך צומת ניות.. הבחנתי בכמה מצלמות בדרך של הכביש המיקום האסטרטגי שלהן העיד שהן מצלמות שתופסות נהגים שעוברים באדום.. רציתי לדעת אם אפשרי שהן יהיו גם של מהירות כי עברתי שם את המהירות המותרת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בקשה קצת מוזרה אליכם... אני מעוניין לזהות את הפונט שהשתמשו בו עבור המספרים (והפסיק) בתמונה המצורפת יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-