עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם חושבים כל מה שמראים ב "בלתי נתפס" שבארוץ 10 אמיתי? :

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it and type winipcfg, then click release all and you'll get a t…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by doperla,

ספק אל פסק האם יש הבדלים בסוג סוללת הגיבוי שלהם מבחינת אורך חיים והאם יש הבדלים ברעש שהם עושים? למשל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& הוא נראה זול, כמה זמן הסוללה תחזיק והאם הוא יחריש אותי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

בסוף יש אמפי!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by §£X¥ B@¢K,

שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by joniar,

למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by QQQ,

לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dbx22,

לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by Green,

היי שאלה קטנה... כמה קלפים מכל סוג יש בחבילה אחת של טאקי כלל: כתר, 3+ ושלוש שבור, מחליף צבעים ,מחליף קלפים ,עצור , + ,החלף כיוון 2+ וכל הקלפים הרגילים תודה פשוט יש לי מלא חבילות מעורבבות...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omer-d,

שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  12. Started by LaLa_LooP,

http://www.7thheavenptr.net/pages/index.php?refid=nahoom19 [move]להלהללה[/move]

13. Started by Wood-Elf,

כשאני מנסה להעביר שירים מדיסק למחשב, יש אלבומים שזה פשוט לא קולט אותם. זה מאד מציק... ולהוריד לא מתקבל בתור פתרון, כי אני רוצה פתרון לRIP. אולי תוכנה אחרת?

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by ShrekHunter,

מה זה אומר שיש משחק עם ממשק בצרפתית בלבד (לדוגמא)?? האם זה שכל המשחק הדיאולוגים וכל השיחות בצרפתית או שזה רק התפריט במשחק????

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by darkie,

http://corky.net/~dorimani/animations/egg.htm חחחחח קורע ! הממ אם זה לא חוקי או עובר על חוקי הפורום אתם יכולים לנעול\למחוק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לשלוח מכתב לABIT העולמית כמובן באנגלית מישהו יכל לעזור לי בבקשהההה? זה יהיה ממש מהר :-*

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  20. קעקוע של סימן שאלה היה הדבר הבא בחיים שלי לפני שלושה חודשים, אחרי כל כך הרבה חשיבות החלטתי לעשות משהו שקצת יותר קשור.. למה שאני. Logitech MX510 Red! חבר טוב שלי, מקעקע כבר שש שנים, שלדעתי הוא היחיד שהיה יכול לקעקע משהו בצורה כזאת מושלמת היה הבחירה המושלמת לתפקיד המקעקע. החיבור של הכבל לעור לא נראה ממש טוב בזמנו, עכשיו אחרי שהקעקוע החלים זה נראה מציאותי כמעט לחלוטין. אנשים באמת נדהמים שהם רואים את הקעקוע. הסיבה שעשיתי אותו היא פשוט בגלל האהבה שלי למחשבים ולסימון התקופה שעברתי ועדיין עובר. דרך אגב, מי שרוצה את הפרטים של המקעקע (לא תמצאו טוב כמוהו!) שיפנה אלי בפרטי. *הכתובת מייספייס שלו*

• 63 תגובות
    • 9.4k צפיות
  21. Started by salty pretzel,

כיצד ניתן לרשום דומיין CO IL אנונימי כמו בdomain by proxy? האם ניתן לרשום דומיין CO IL ולא לתת פרטים אמיתיים \ לתת רק פרטים חלקיים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ;D http://www.cs.umd.edu/users/meou/Flashes/WINRG/WINRG.html מצחיק ? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לבדיקה שיניים אחרי שנתיים שלא הייתי אצל רופא שיניים, ומסתבר שאני צריך כמה סטימות, וטיפול שורש בשן בעייתית עוד מבעבר.. עבור 5 סטימות וטיפול שורש + כתר הם רוצים 3400 שקל. יש לציין שאת הבדיקה עשיתי במרפאות מכבי לטיפול שיניים. זה נשמע מחיר סביר? למשהו יש ניסיון עם הרופאי השיניים במכבי?

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by Fertilizer,

אני מחפש מקום ממולץ לרשום כמה דומיינים אני רוצה רק לרשום דומיין ללא כל שטח אכסון או משהו אחר בשלב זה, אנא המליצו לי על מקום?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים