כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אפשרות להביא דרך סבא וסבתא שלי אני רוצה חנות גדולה בברלין שיש לה גם אתר שאני אוכל להסתכל בו אני מחפש מעבד זול
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לברר? בגוגל לא מצאתי מספרים מעודכנים ל2006
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה קורה כאשר זבוב נופל לספל קפה : האנגלי - זורק את הספל והולך. האמריקאי - מוציא את הזבוב ושותה את הקפה. הסיני - אוכל את הזבוב וזורק את הקפה. היפני - שותה את הקפה עם הזבוב כיוון שהוא תוספת ללא תשלום. הישראלי - מוכר את הקפה לאמריקאי ואת הזבוב לסיני, וקונה לעצמו קפה חדש. הפלסטיני - מאשים את הישראלי באלימות נגדו ובהשלכת הזבוב לתוך הקפה שלו, מבקש סיוע מהאו"ם , לוקח הלוואה מהאיחוד האירופי כדי לרכוש קפה חדש, ומשתמש בכסף לרכישת חומרי נפץ. אח"כ הוא מפוצץ את בית הקפה ששם יושבים: האנגלי, האמריקאי, הסיני והיפני עם הישראלי ...שמנסים להסביר לישראלי שהוא יותר מדי תוקפני!.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה היה בתיכנון להעביר חוק שמונע מהטום קאר ודומיו ליסוע על הכביש. כבר יש חוק כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי קצת כסף (לא משנה כמה). איך לי כל כך מה לעשות עם הכסך וכנראה שאני אשמור אותו ל"ימים קשים" אבל ריציתי לדעת על קניות טובות שעשיתם בזמן האחרון ואולי זה יתן לי רעיונות. אז יאללה תזרקו מה הקניה הכי טובה שעשיתם בזמן האחרון. כשאני מתכוון קניה טובה זו קניה שאמרתם לעצמכם אחרי "וואלה איזה מזל שקניתי את זה" כמו כן חשוב שהקניה תיהיה משתלמת במחינת מחיר/זמן שימוש/הנאה. עדיף שהקניה תיהיה ניסיון אישי ולא דעה.
-
- 97 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
תיראו אני לא מת על תוכניות ראלטי אבל ליפעמים אני רואה פה ושם תוכניות כמו "הוגן יודע הכי טוב " ושטויות כאלה את כוכב נולד הראשון כמעט לא ראיתי וגם את אלה שאחריו ולמעשה תתוכנית שקדמה לו שהיתה שעשועון מוזיקלי חביב ראיתי יותר אבל הבנתי שהרבה אנשים אוהבים תתוכנית הממוסחרת הזות אז אמרתי בסדר שיראו ואחרי ההצלחה של העונה הראשונה זה היה מובן שיעשו עונה שניה אבל שמיסתקלים על ה"כוכבים" שהסידרה הולידה בעונה הראשונה יש 3 אנשים שעדין עובדים הרבה בעונה השניה היו 2 בשלישית אחד שבקושי שומעים אליו והגקו מהעונה האחרונה לא ניראה לי יתקתק הרבה עבודות גדולות חוץ מיזה שאני מיסתקל על ה"כשרונות" לאומת זמרים אמיתים כמו פוליקר\ארצי\ריטה\אנקרי וכו הזמרים האמיתים מנצחים בקלילות קחו לדוגמה את מ…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכנית לימוד נהיגה חדשה תצא לדרך בקרוב ותכלול הכשרה גם למצבי קיצון ונהיגה בחושך, בעקבות הקמת מרכז למורי נהיגה ובוחני משרד התחבורה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303044,00.html
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז היום היו המבחנים בבית השריון בת"א, אין לי מושג למה זימנו אותי הרי שום שפת תכנות אני לא למדתי וגם לא יודע במבחן הראשון היה סבבה בעיקר מה שהיה קשור לוינדוס חומרה ורשתות, המבחן השני XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX;D מישהו מפה היה שם בכלל? ספרו איך הלך.. אגב, אני הייתי זה עם החולצה האדומה שאיחר על הבוקר ויצא ישר איך שהתחילו את המבחן השני
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה שפיתחה את רשת שיתוף הקבצים eDonkey2000 סוגרת את שעריה לאחר שנתבעה ע"י ה-RIAA.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בזמן שמורים מנסים להפוך את החומר למעניין יותר המושך את התלמידים, למע' החינוך יש תוכניות אחרות. כתבה מתוך Ynetי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303041,00.html אין צורך לציין שבית הספר חילוני לחלוטין. - ועם כזאת מדיוניות מורים, יש להם עוד תלונות על רמת החינוך בארץ. העיקר שאין תקציב.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עלויות של מספר משקאות מהדיוטיפרי איך אני יכול לגלות? באתר של ג'יימס ריצ'רדסון מפורט רק חלק קטן לצורך העניין המשקאות הם: ייגרמייסטר אפטר שוק סאות'רן קומפורט
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/53150/Family_Guy_Prostate_Exam.html :kopfpatsch: :kopfpatsch: :lol:
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אהלן הייתי בפאב יום שישי בערב ושמעתי שיר של פיפטי סנט משהו עצבניי נשמע ממש טוב.. אני מניח שזה חדש.. יש מצב שהוא אומר בשיר everybody gonna count to three משהו כזה זה חלק מהפזמון.. שימו פה תשם של השיר אם אתם חושבים שאתם יודעים על מה אני מדבר או שיש לכם ניחוש טוב
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחר נגמר לי ההתחיבות לבזק בינלאומי על 1.5 מגה אפלואד רגיל רציתי לדעת מה אתם ממליצים?להישאר אצלם ב 39.90 על 1.5 או לעבור חבר??
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
-
שלום (ערב טוב) רצה הגורל ואני ב3 יחידות אנגלית,חושב שאולי אני מתאים ל4 אבל אתם יודעים מורות (מילה שעדיין לה פירוש מדויק) אז לעניין רציתי לדעת אם אפשרי לשפר תאנגלית שלי באופן משמעותי בדרך כלשהי במחשב\טלויזיה ניסיתי כמה פעמים להכנס לאתרים שמעניינים אותי באנגלית לתרגם תמילים אני יכול אבל איך אני יכול ללמוד גם לרשום....
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הקטע שהאתר של gigabyte תמיד בקושי זז ממש מפליא על חברה כזאת (לעומת אתרים כמו ASUS וכו') :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-