עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אוסף קישורים עצום לאתרים ותוכנות השימושיים עבור הגולש הישראלי. זהו אינדקס האתרים הגדול והנפוץ בארץ. http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv חלק מקטגוריות האינדקס: אהבה בעלי מקצוע בית יופי ובריאות כספים לימודים מבצעים מחשבים מנועי חיפוש משפחה נדל"ן נוער נופש קניות רכב שמחות תעסוקה ועוד ... http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by DrecK,

שלום! קניתי בטריה לפלאפון באיביי וכשבאתי לשלם בפייפאל קיבלתי מהדפדפן את ההודעה הזאת '>http://jpg.co.il/view/507a796b2b249.jpg/"] זה בטוח להיכנס לשם? אני קונה מדי פעם באיביי וזה אף פעם לא קרה לי שקיבלתי את ההודעה הזאת

3. Started by yanipc,

אהלן חברה...אולי מישו יכול לעזור לי ותת לי איזה לינק שבו אני יכול לראות את המשחק של פנא'-אולימפיאקוס באינטרנט?? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Dark_Phantom,

בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. http://www.demonbaby.com/blog/2004/04/first-annual-myspace-stupid-haircut.html http://www.demonbaby.com/blog/2006/01/second-annual-myspace-stupid-haircut.html בימים כאלו אני עוד יותר גאה להיות סקינגירל. אף אחד לא צוחק מהשיער שלנו.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Terayon,

מניח שמי שנמצא באתר הזה יודע להזהר...אבל בכל זאת... בימים האחרונים פרסמו בפייסבוק קישורים למשחקים, סרטוני עירום וכו'. כל לינק מוביל לדף מידע על הסרטון או המשחק בו נדרש ללחוץ על קישור נוסף לחיצה על כל אחד מהקישורים תוביל לדף הבא, שנראה כמו דף הכניסה של פייסבוק. רק שימו לב לכתובת... אז תזהרו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by comcent,

היי, איך זה שאין לאתר כמו HWZONE דף יוטיוב מפותח? אני מדבר על זה שזה כנראה אתר דיי גדול בארץ בכל הקשור למחשבים, אבל אתם לא עושים סרטונים למשל על כל הסקירות שלכם. כמו LINUS ועוד רבים כמוהו: יש להם אתר עם הסקירות, אבל לכל אחת מהסקירות גם יש סרטון לסקירה, וזה דיי מגניב. אני פשוט חושב שאתם צריכים לפתח יותר את הדף שלכם ביוטיוב ולהוסיף סרטון, ושלכל סרטון יהיה כמובן כתוביות באנגלית (תוסיפו בכותרת גם W/ English Subtitles) בשביל יותר צפיות..

9. Started by wooper,

שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by J0n1,

יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by Holography,

ttp://www.nofx.org/tour/tour.php3 09/05/07 Yellow Submarine Jerusalem, Israel 09/06/07 Barby Club Tel Aviv, Israel 09/07/07 City Hall Haifa, Israel לא מעריץ גדול שלהם אבל זאת צריכה להיות אחת ההופעות הטובות של השנה...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by david2006,

שלום, אני צריך שירים מהסגנון של what a wounderful world. .תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by waizman,

אני מחר ניגש לבגרות בספרות, לעוד מישהו יש? למי שיש סיכומים אגב, מוזמן להעלות ולחלוק עם החבר'ה ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

אני כמעט בטוח שאין מי שלא ראה את הפרסומת החדשה של צביקה פיק, שבמילה אחת ניתן לתאר כשפל חדש. לא רק שהפרסומת עצמה מאוד טיפשית, גם צביקה פיק נראה כל כך, אבל כל כך מגוחך ופתטי בפרסומת הזאת שלא נותר אלא לשאול: עד כדי כך המצב הכלכלי קשה? אולי תלווה קצת כסף מהבנות, אבל למה להדרדר לכזה שפל מדרגה. אין מילים פשוט. כל פעם שאני רואה את זה בטלוויזיה פשוט בא לי לרחם על בן אדם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. שלום. רציתי לדעת איך הסרט ארמגדון. על מה הוא, באיזה שנה הוא ייצא, איזה סוג של סרט הוא והכי חשוב-הוא יפה? אז למי שראה או שמע בבקשה להגיב. תודה לעונים.

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by FTP,

מי הבנאדם הכי שנוא עליכם ג. יפית שנחפת לכל חור או בני גורן שהרס לכולנו את החיים? אם יש עוד אנשים שנואים אליכם אני יוסיף לסקר

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. מערכת מחשב מתקדמת במחיר המושלם עבורך ! מפרט טכני עשיר, מהיצרנים המובילים בעולם במחיר ללא תחרות ! הטבה בלעדית לרוכשים: שדרוג למעבד E5700 במהירות 3.0GHz (במקום E5500) מתנה !! * מעבד כפול ליבה Intel® Dual Core E5700 במהירות 3.0GHz * זיכרון מהיר בנפח גדול 2GB DDR 3 במהירות 1333Mhz * דיסק קשיח SAMSUNG 500GB 16MB S.ATA 3 * לוח אם מתקדם Intel® Warm River * צ'יפסט חדיש Intel® G41WV * צורב DVD דו שכבתי SAMSUNG - במהירות X22 --- כן, אני מניח שכבר היו על זה כאן ת'רדים בעבר אבל אני חושב שכדאי שיהיה עוד אחד בשביל להגדיל את המודעות בקרב מי שכאן. לא אציין כמובן מאיפה זה נלקח כי המטרה שלי היא להעיר את תשומת הלב של אנשים שקוראים פה ועדיין לא ביקרו בפורום מפרטים ולא "להפיל" חנויות. אני מ…

• 54 תגובות
    • 14.5k צפיות
  20. אני צריך לארגן 2000 שקל תוך שבועיים (לא, אם אני לא אשיג לא יחתכו לי את האוזן, זה לא "צריך" מהסוג הזה ;D ) ואין מצב שאני אצליח לעשות את זה (אם נתחשב בעובדה שאין לי עבודה, ויש לי 170 ש"ח בעו"ש) אז אמרתי לעצמי "קח 50 שקל, שרוף אותם על כרטיסי גירוד במקום פיצה, ולך תדע..." אבל השאלה איך אני עושה את זה בצורה חכמה (אני יודע שהכי חכמה היא פשוט לא לעשות את זה, אבל עדיין.."

• 30 תגובות
    • 43.5k צפיות
  21. יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. פאאאאק אנשים ראיתי תכנית באחד הערוצים החפרניים אני יודע שכולם ראו את כל התכניות האלה 1000 פעמים והן כבר יוצאות מהרקטום, וזה נשמע שטויות, אבל ראיתי את את התכנית הזו, והיה שם משהו שפשוט גרם לי להשתין מרוב פחד. בקצרה מתואר שם על זוג שנסעו ברכב, ובמקרה הם שמו לב שהשעה הייתה סתם נגיד, 22:00 פתאום הם ראו מולם אור מתקרב, חשבו שזה מכונית גדולה או משאית עם אורות גבוהים, הם ציינו שהם שמו לב שזה היה מאוד חשוד ולא סתם אור של רכב, הם היו מוכרחים לעצור בצד מפני שהאור סנוור אותם לגמרי, זתומרת הם היו בטוחים שהם עומדים להכנס בו, אז הבעל פשוט סטה הצידה האט עד עצירה, הם אמרו שהאור המשיך להתקרב ואחרי משהו כמו 20 שניות הם כביכול הרגישו שה"רכב" פשוט המשיך והם חזרו לנסיעה, הם אמרו כזה שהיה להם…

• 61 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by NuNaTaK,

אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Check_Point,

עשיתי היום חשבון קטן (יותר נכון המחשבון של Mustop עשה..). קניית mini ipod דרך מסטופ יעלה בסה"כ כולל מיסים 307 $. שווה לקנות דרך מסטופ ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים