עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש כיסא מנהלים כזה- יש אותו באופיס דיפו, אבל הוא עולה שם 600 ש"ח. אני קניתי כיסא כזה בסביבות 400-300 ש"ח לפני כמה שנים, גם באופיס דיפו אבל עם איזה הנחה או משהו כזה... ניסיתי לחפש בזאפ, עברתי על כל העמודים ולא מצאתי כיסא כזה. אולי מישהו מכיר חנות באינטרנט שמוכרת כיסא כזה? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by Gilo2005,

מחפש כיצד להכניס קובץ בתמונה לא ידעתי איפה לכתוב את זה מצטער אם זה לא קשור לפה! אפשר בבקשה מדריך כיצד להכניס קובץ לתמונה? התערבות שלי ושל חבר שלי אם זה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  3. יש לי כרטיס מצלמות שאני לא יודע לאיזה חברה הוא שייך אני מחפש לדעת כל מידע שיש עליו על מנת שאני אוכל להוריד לו תוכנה מתאימה,על הצ'יפ כתוב PLX וזה הכרטיס: http://img170.imageshack.us/img170/4573/17092009173.jpg תודה רבה לכל מי שיעזור,שנה טובה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by --Shadow--,

^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי תמונה בפורמט BMP ששוקלת כ-400 מגה, ברזולוציה של 12 אלף פיקסלים על 12 אלף פיקסלים (144 מגה פיקסל) אני מעוניין להמיר אותה לפורמט JPEG לצורך דחיסת הקובץ. כל הכלים הבסיסיים שאני מכיר לא עובדים עקב טענות חוסר זיכרון, חוסר מקום בדיסק (לא חסר לי מקום) או בעיות טכניות אחרות. מישהו יכול להמליץ על כלי מתאים?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Dman86,

שלום רב, יש לי קובץ די גדול במחשב, של 3 ג'יגה. זו התקנה לאיזו תוכנה. הוא מיותר לחלוטין, אבל כשאני מנסה להסיר אותו, הדבר לא מתאפשר. (יש לי ויסטה). אני יותר מבטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את העבודה - מישהו יכול להמליץ לי על אחת שכזו? בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  7. אני מחפש כלי של גוגל לניתוח תוצאות חיפוש ,אם אני לא טועה קוראים לו גוגל פרו סרץ' , עשיתי כבר הרבה חיפושים ואני לא מוצא אותו , משהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני מחפש כמה שירים ששמעתי במסיבה שהייתה שבוע שעבר!! אז משהו יכול לרשום לי שמות של שירים שמשמיעים הרבה במסיבות אני ישמח!! תודה!

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by stame,

שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by naorai,

אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by slrr,

חפשתי באתר ולא מצאתי אבל אני זוכר שראיתי אותה פה.. על לוח-אם בעל 2 פלטפורמות שונות שאפשר להחליף בניהם בעזרת מתג. אחת אטום אם 2 סלוטים של זכרונות של מחשב נייד ו-2 מחשב רגיל מעבד רגיל כמו E8400 קיצר אם משהו יכול להביא לי לינק אני ישמח..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

פעם היה איזה מקרה שאיזה ילד קוריאני או מישהו מת בגלל שהוא שיחק במחשב ימים שלמים ורצופים בלי לאכול ולשתות ולישון מישהו יכול למצוא את הכתבה?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by MS-D,

זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  16. אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים

• 78 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. שלום, יש איזה חיבור שאני צריך לכתוב על הנושא הזה... אני מחפש וצריך את זה נורא דחוף. אם מישהו מוצא לינק אני אודה לו מאוד! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. אני צריך כמה כתבת על ההשפע של אופניים על משהו... אני צריך אותם באנגלית לא קשה... ולא יותר מידי ארוכים תודה עומר

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 114508534,

אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות

20. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by shon,

אהלן!! אשמח לקבל קישור לאתר בו אפשר להשיג כתוביות באנגלית!! לסרטים תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by WarMachine,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש אתרים שיש בהם כתוביות לסרטים וסדרות בספרדית, אפשר להתפשר גם על אנגלית. עד כה נברתי וחיפשתי בכל הרשת ולא הגעתי לתוצאות משביעות רצון כך שאם מישהו יודע על אתר זה או אחר זו תהיה עזרה לא רעה בכלל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jeyjey,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.