כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית את נגן הקסטות הנ"ל, פאר טכנולוגיית שנות ה-70, ומעוצב יפה למדי. אבל... הגיע הזמן להפרד מזה כבר, אין לזה יותר מקום פה. ולכן אני שואל את השאלה הבאה- האם יש לזה איזשהו ערך כיום? מישהו ירצה לקנות דבר כזה, אפילו לקבל בחינם? ואם לא, האם ישנם בפנים חלקים איכותיים כלשהם? באמת חבל לי על המכונה היפה הזו, ואני לא יודע היכן לשאול אם לא כאן. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למשפחה הרחוקה שלי עסק, הם פתחו פייסבוק. בשביל לקדם את הנושא, אנחנו רוצים לעשות הגרלה - כל מי שמשתף משהו/עושה לייק נכנס להגרלה. הבעיה שאין הרבה חברים בפייסבוק, לכן אם זה משהו ששאר הגולשים יכולים לראות מי עשה לייק/שיתף זה עלול להראות מביך.. לכן חשבתי שאנשים יעשו SHARE לעמוד עצמו, השאלות: 1) האם אני כמנהל העמוד/הפרופיל משתמש יכול לראות מי עשה לי SHARE? 2) האם שאר הגולשים יכולים לראות מי עשה SHARE? 3) אם לא איך ניתן לעשות את זה שהתשובה לאחד תהיה "כן" ול-2 "לא"? וזה יראה טוב. דבר נוסף - אני מעוניין לעשות קטלוג לעסק בפייסבוק + מי שעושה לייק מקבל איזה משהו בעסק עצמו. זה אמור להיות גם מספיק חכם שמי שעושה לייק ואחר כך מבטל את הלייק ועשה אחד חדש, לא יקבל מתנה חדשה. י…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. יש לי קבל USB שמתחבר לנייד MOTOROLA C330 עכשיו אני צריך להוריד תוכנה למחשב כדי לנהל את המכשיר מהמחשב, מישהו יודע איך נקראת התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה? (אם זה חוקי).. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לחדר כושר בר"ג - משהו לא רועש וצפוף מדי, עם מבחר גדול של מכשירים, לא יקר... יש כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עשיתי משם הזמנה לפני רבע שעה (פעם ראשונה). נכנסתי אחרי רבע שעה לבוק מה קורה עם ההזמנה והאתר לא פועל לי (כבר התחילו להתחמק הזו** ;D). אין תוכנות ריגול/טרויאנים/וירוסים במחשב ואתרים אחרים (כמו האתר הזה) פועלים לי מצויין (חוץ מעוד כמה אתרים שבהם יש לי את אותה הבעיה). האתר שלהם קרס אומה?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שמעתי פעם שאם שלוחים חבילה מחו"ל לחייל (אני (- אז יש פטור ממכס האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
<who2> why does everyone hate me because i'm jewish <sinistron> i know how ya feel my grandfather died in a concentration camp <who2> really? <sinistron> yeah he fell off the guard tower. למה אנשים חייבים להזכיר את הגועל נפש הזה? במה יש לו להתגאות כל כך? כמובן שאני לא לוקח ללב דברים כאלה, ומתייחס לעיקר בפורומים אלו - מודינג ומחשבים.. פשוט הדבר הזה הרגיז אותי יותר מן האחרים..
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קצת חיפשתי ולא מצאתי ספרות טובה בנושא. אני מחפש מדריך מקיף בנושא בעוד חודש אני משתחרר ומתחיל לעבוד בהיטק. קיבלתי הצעות מכובדות ביותר ואני רוצה להבין כמה כסף לשים בחיסכון מה ההבדל בין החסכונות השונים ומה הכי מתאים לי.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר קיבלתי דוח מצ על אי חגירת חגורת בטיחות לפני כ-3 שבועות והיה לי משפט, נשפטתי ע"י המב"ס שלי, קיבלתי 14 ימי מחבוש אבל בסופו של דבר ריציתי רק יומיים מעצר, אבל בגלל שלמב"ס שלי אין את היכולת לשפוט אז ביטלו את גזר הדין. אבל עכשיו הפרקליטות הצבאית רוצה משפט חוזר, והפעם ישפוט קצין של המ"צ אשר מפקד על איזור רמת הגולן, לא בטוח. קיצר, מישהו יודע מה העונש המינימלי והמקסימלי שאני יכול לקבל? תודה לעונים!
-
- 45 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
האם יצא כבר עדכון לשימוש בעברית באייפוד ? אני יודע שיש כזה עדכון שמורידים אבל אמרו לי שזה עדיין לא חוקי ואם אני משתמש בזה זה פוגע לי באחריות.. אז השאלה שלי האם יצא אחד חוקי והאם זה תקף גם לנאנו בתודה בן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בסביבות השעה תשע אתמול בערב (11.11), אני וניצן החלטנו לקפוץ (פעם נוספת) לצפון הארץ, במטרה ולהינות משינויים עצבניים בכוחות הכבידה המשתנים של חיפה (עליות/ירידות Fetish, תבינו בהמשך). תוך כדי כמובן עצרנו לבליסת דאבל מסורתית בקניון חיפה/קאסטרע (אחד מהשניים) ולאחר-מכן, המשכנו במסעינו אל-עבר פסגת הכרמל (חתיכת מקום מטורף, תל-אביביים, כבר אמרנו?!?!111), קצת צילומים (עם הניקון האוטומאטית המלאה שלו, ה E5900) ואודרוב, לתל-אביב. העיקר תועד בווידאו באיכות נסבלת, אז אני מפנק אתכם בגירסת ה UNCUT - שישה סרטונים שאוחדו לקובץ Divx בודד בנפח של 60 מגה ובאורך מצטבר של 10 דקות :dr00l: היה הזוי, ייתכן שאפילו מיותר, אבל היו רגעים מבדרים... בעיקר הרגעים בהם בידרתי את עצמי. זה טוב קצת מדי פעם. י…
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שencoder יסגור לי את הנושא ובצדק אני רק כותב הודעה זו כדי להגן גם עם בטיפה על שמי הטוב (מה שנשאר ממנו) לא הייתי אצלה (לא אצלו), אני בא, בכיף, אוכל, קורא עיתון נהנה מהחיים, פתאום מצלצלת אלי הילדה הזאת ומבקשת שאני יעזור לה להתקין מחדש win95 (דבר שבחיים לא עשיתי, כל ההתקנות שלי התחילו מ98) בקיצור היא מתחילה לזבל לי את השכל על כל מה שקרה לה במחשב וכל מיני כאלה ואני יושב קורה עיתון אוכל ומהנהן, ואז היא שואלת אותי איך להגיע לכונן, ואני, שבדיוק הגעתי לכתבה די מעניינת אמרתי לה תעשיתי cd ואת השם של הכונן, לקח לי בערך 10 דקות להבין שאני אידיוט (אפילו פחות) ופשוט שכחתי (או שלא התעמצתי) לזכור מה עושים היות ופעם אחרונה שהייתי בדוס היה לפני 5 חודשים כאשר פירמטתי. בסוף היא או…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-