כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מחפש חנויות לציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר באזור המרכז אבל שיהיה אפשר להתנסות בהם כמו לשחק בG15 או בrazerdeath adder כי זה חשוב מאוד לנסות לפני שקונים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
-
אם אפשר אז גם את כתובת אתר האינטרנט שלהם? ובבקשה לא לדון על שירות לקוחות וכו, רק על מחירים, כדי שהתראד הזה ישאר חוקי...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי קרוב לבית סניף של KSP.. לא קניתי שם אף פעם שום דבר ואני לא מכיר אותם... כדאי ללכת אליהם או שיש איזה משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות אמינות ומומלצות באיזור פתח תקווה, חנויות בסגנון נעה, פנדס, זיגזג וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש חנות קרובה יחסית למקום שאני גר (כפר-סבא). על איזה חנות אתם ממליצים? (מנסיון כמובן, לא שמועות) קריטריונים: 1) שירות 2) מחיר 3) קרבה לכ"ס (נתניה בצפון, רמת-גן, גוש דן בדרום) איל למיר מחשבים (הרצליה) אגב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים שעושות משלוחים בינ"ל... מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך חנות שעושה משלוחים לצפון או חנות בקרית ים/ביאליק/מוצקין והסביבה הפוסטרים הצפציפיים שאני מחפש זה משהו של דמויות MARVEL בעיקר אבל כל דבר אחר שנראה יפה יכול לעניין אותי. ואשמח לאתר החנות בשביל לראות את הפוסטרים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמחיריהן זולים והן אמינות. אני הולך לקנות את הרכיבים הללו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78470.msg672158#msg672158 והמפרט הוא מנועה. האם ישנן עוד חנויות טובות וזולות שאתם ממליצים עליהן? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנויות שמוכרות קונסולות\משחקים\אביזרים באיזור חיפה. (חוץ מבאג, אופיס דיפו וכו') תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני רוצה לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad/איוורור וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מיני אתרי חיפוש, אבל כל האתרים שהגעתי אליהם נותנים זיכוי כספי לחנות שלהם ספציפית, כשאני בעצם מחפש מישהו שייקנה ממני את הטונרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי איזה סרט בדיוידי,וחבל לי עליו. יש איזה חנות באיזור חיפה שיעשו לי trade? יקחו את הסרט הזה ויביאו לי סרט אחר? אפילו אם אני אצטרך להוסיף טיפה כסף
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת אוזניות BT באיזור חיפה,נתניה,חדרה,רעננה,הרצליה והרצילה פיתוח (אפשר גם בת"א) אבל חנות אמיתית (לא באינטרנט) שאני יוכל למדוד אוזניות ולראות אותם על אמת חשוב שיהיה מבחר כמה שיותר גדול תודה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה עם אתר אינטרנט כמובן ?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז מפרספקס רק הבעייה שאני לא יודע איפה יש חנויות\מפעלים בסביבה שמייצרים\מוכרים פרספקס מישהו יכול לתת לי שם\טלפון של חנויות באיזור רחובות ?
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש בנרות נעלי DC מסוימים והוא אומר שבEBAY ובאתר של DC אין משלוחים לארץ . רציתי לדעת אם יש חנות כזאת באיזור הצפון או שעושה משלוחים ותנו בבקשה קישור/שם / כתובת של החנות תודה!
-
- 6 תגובות
- 7.1k צפיות
-