עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש

2. לפי הכותרת, מחפש לקנות אופני כושר ישיבה (recumbent) לאנשים מבוגרים וכבדים. האם יש לכם ניסיון או המלצה? הסתכלתי בזאפ ונראה שיש חברות מדבקה - VO2, או דגמים לא מוכרים/ישנים של YORK, או מוצרים של KETTLER במחיר יקר. כל ה(א|ע)רה תתקבל בברכה!

3. לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש. היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים: *תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם. *שנתון 2005 ומעלה. *5 מקומות *לא זולל דלק *רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך). *מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור). *שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים. *1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות) מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים... היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב. דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3. אשמח אם החבר'ה שמבינים…

• 39 תגובות
    • 7.7k צפיות
  4. Started by huber,

שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.

5. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  6. אני לא ממש אוהב את הכיוון הזה אבל אני מוכרח לציין שיש כמה יציאות איכותיות אני מחפש המלצה לשירים ספציפיים לא להקות ודיסקים דברים בכיוון LostProphets - Ride Bullet for my valentine - All these things i hate/The tears dont fall The Rasmus - In the shadows Tokio Hotel - Through the monsoon Underoath - A boy brushed red living in black and white Avenged sevenfold - Chapter Four Enter Shikari - Sorry youre not a winner Trivium - Dying in your arms תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ben060,

נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. היה לי G-shock עד עכשיו ששירת אותי נאמנה, אך הסוללה הנטענת שלו (מהשמש) שבקה חיים. הזמנתי מ-EBAY סוללה חדשה, וכשפירקתי את השעון, התפזרו ממנו כל מיני חלקים זעירים (שעון דיגיטלי WTF?) כעת מחפש תחליף. מעדיף רצועת סקוטש כך שניתן להתאימו טוב יותר ליד ושיהיה עמיד באופן כללי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BedB0y,

אני די נעול על g-shock, אבל אין לי מושג לגבי הדגמים עצמם, וזאפ לא ממש עוזרים. תקציב של 500+- תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by RS4,

אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  12. בשעה טובה קניתי מחשב נייד (X41) ואני מחפש בשבילו תיק גב איכותי. אני רוכב על אפנוע,אז אני צריך תיק שיגן על המחשב בצורה אופטימלית. זהו - אשמח לשמוע המלצות כי אין לי מושג מה לקנות...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrraz,

אני מתלבט ולא יודע מה לקנות מחפש המלצה לתירגומון טוב לתיכוניסט

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. העיקר שתיהיה חנות טובה עם שם טוב ואמינות, אחריות של היבואן ולא ייבוא אפור, וכמובן שתשמור על מחירים סבירים של השוק ולא תפגיז (כמו שקם אלקטריק וטרקלין חשמל). תודה רבה. ואגב, האם מישהו ניסה לברר מחירים ישירות מ-ח.י (היבואן של אל.ג'י) ?, האם שווה לקנות דרכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by טוסטר,

היי. הייתי רוצה לקבל המלצה על רדיו דיסק לרכב. (תכל'ס הדיסק עצמו הוא הדבר הכי פחות חשוב אם יש משהו רק עם חיבור AUX וחיבור USB זה עדיף) חשוב לי שתהיה כניסת AUX וחיבור USB יכול להיות בונוס נחמד כרגע חשבתי ללכת על ה DEH2150UBG של פיוניר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720017 אבל אשמח לקבל כל המלצה שהיא בסביבות המחיר הזה... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מתברר שאני בקושי מכיר את הרשת הישראלית. מה, יש אתרים בעברית? למה לא מספרים לי כלום? עזרו ילדים לאיסתרא לגלות אתרים נחמדים בשפת הקודש. אה, ושנה טובה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by IG,

הי, אני מחפש המלצות לטלפון קוי- אלחוטי בעלות של 150~200 ש"ח. נכון לעכשו יש לנו טלפון של פנסוניק שעבד מצויין 15 שנה. אני רוצה משהו שיהייה אמין באותה מידה, לכן אני נוטה שוב לכיוון של פנסוניק, אבל מוכן לשמוע המלצות לדברים אחרים... אני לא צריך יותר מהבסיס... לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא שלוחות ולא סופר דופר טווח... יהייה נחמד אם יהייה ספיקר, אבל לא חובה. בקיצור- טלפון אמין, פשוט עם איכות שמע טובה ועמידות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by tom123,

שירים בסגנון של- 01-infected_mushroom_-_becoming_insane וגם 05. Sesto Sento - Disconnecting אני פשוט רוצה טראנסים שהם לא חפירות יענו הקצב משתנה יש מנגינה וכו' יש המצלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by The Dom,

אני מחפש יצירות ממש יפות שנשמעות לאורך כול היצירה טוב לאוזן, לדוגמא: prelude in g minor -rachmaninoff prelude in c# minor- rachmaninoff turkish march-mozart moonlight sonata וכול יצירה שתשמע מתאים. אני מאד אוהב את הפרלוד בG מינור- אז אם יש משהו בסגנון אני אשמח. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by ori14,

הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Bluetech Shulman Shpongle Zero7 Aphex twin Entheogenic כל מיני כאלה... פשוט הגעתי למסקנה שכבר חרשתי על הכל, והייתי רוצה להרחיב תאופקים שלי אז כמה שמוזיקה יותר מוזרה הזויה אני אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.