עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0HNiE,

טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה

4. Started by Port23,

חברים , יש ברשותי את כל הפרקים של הסדרה המצויינת הזאת ומזמן לא צחקתי כ"כ ... סידרה שנונה מצחיק בטירוף ומזכירה את סיינפלד במקצת...השחקנים מעולים ,טקסט מצחיק ומקורי פשוט תענוג... ממליץ בחום.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by J0HNiE,

יצא לי לאחרונה להיזכר בכל מיני משפטים שאחד מהמורים שלי אמר לי בארה"ב ואני חושב וחשבתי לשתף אותכם בזה למה אנחנו חוגגים את ימי ההולדת שלנו? הרי זה לא עוד שנה קרוב יותר למותך? )כמובן שזה עיניין של איך אתה מסתכל על ימי הולדת אבל עדין( וברגע שאתה בעצם נולד אתה מתחיל למות.. )שוב עיניין של איך אתה מסתכל על דברים...( ולפני מספר ימים חבר שלי אמר משהו שמשגע אותי שאני חושב עליו.. מה עם כל העולם הזה הוא סתם מקום וירטואלי כלומר משהו בראש שלך וכל האנשים והחפצים שאתה פוגש ורואה הם סתם בדימיון שלך? כי עד היום עוד לא ראיתי אחד שיכול להוכיח שזה לא יכול להיות.. :-X סתם נושאים למחשבה :

• 60 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by Nirel_Cohen,

איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by First Squad,

http://www.jajah.com/

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by manganga7,

מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה

9. Started by דני אופיר,

אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש

10. אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,

11. Started by tamirushb,

שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by cleric,

http://www.lowmorale.co.uk/creep/flash/lm_creep_(FLASH).swf

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. מישהו מכיר את המספר טלפון של התמיכה של חברת לוג'יטק בארץ?

14. Started by netanel1,

ליל כל הקדושים (Halloween) אני פשוט מת לראות את saw 3.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by ShoX,

כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. מסתבר שאם אתה שייך לצופים (בארה"ב), ואתה פעיל נגד הפרת זכויות יוצרים - מגיע לך תג. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4646 יש לכם רעיון איך ייראה התג? שילחו תגובה ;D

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by תחמן מתימן,

שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by AC/DC,

28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. היי ראיתי לפני כמה דקות את הפרסומת (החדשה?) של הוט. זה פרסומת לVOD שלהם, "לראות מה שאתה אוהב". ברקע מתנגן שיר שקט, אני לא כל כך זוכר את המילים שלו, אבל אני בטוח שעוד מישהו ראה את הפרסומת הזאת.. מישהו יודע את שם השיר? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by liverpoolfc,

דחוף מאד,תודה לחברה שיעזרו..

23. התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה

24. Started by bluemail,

מתי תקופת הגיוס שלהם ולאן בדר"כ מגייסים אותם?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.