כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני רק יודע שאני יקנה מחשב חדש בשנה הבאה (רוב הסיכויים בקיץ).. בגלל כרטיסי הDX10 ויצאת המרובעי ליבה של אינטל. האם הקיץ יהיה זמן טוב לקנות מחשב חדש
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני בן 17, י"בניק מנתניה. בשבוע שעבר חזרתי ממשלחת של שבועיים לארה"ב במסגרת הבי"ס והחלטתי שאני מעוניין בצורה רצינית לשקול אפשרות של תוכנית students exchange לארה"ב, ולעשות שם חצי שנה\שנה אחרי סיום י"ב ולפני הצבא, שיידחה בשנה אני מניח. התחלתי לחפש באינטרנט בימים האחרונים אך הרוב המוחלט של התוכניות שמצאתי לא מציינות שותפות עם ישראל. האם מישהו כאן מכיר תוכניות שכן פועלות עם תלמידים ישראליים? האם מישהו מכיר אנשים שהשתתפו בתוכניות כאלו, או השתתף בתוכנית כזו לפרק זמן ארוך(חצי שנה\שנה?) בעצמו? תודה על העזרה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיר חזקקק מקפיץ כזה של איזה מישהי עם לודאקריס - חדש מה שאני זוכר מהשיר זה שהתחלה לודאקריס קצת מדבר וזורק כזה "!luda" אופייני לו וכשמתחיל השיר אז יש איזה מישהי שאומרת איזה 10 פעמים אה (אה אה אה אה אה אה אה אה" ) מעלה למישהו משהו???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את המספר טלפון של התמיכה של חברת לוג'יטק בארץ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ליל כל הקדושים (Halloween) אני פשוט מת לראות את saw 3.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מסתבר שאם אתה שייך לצופים (בארה"ב), ואתה פעיל נגד הפרת זכויות יוצרים - מגיע לך תג. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4646 יש לכם רעיון איך ייראה התג? שילחו תגובה ;D
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
28.10 תחרות בן לאומית להרבה סוגי כלבים מי שמע ? מי הולך ? אגב מי היה היום או ראה או משהו תערוכת הדני ענק ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי ראיתי לפני כמה דקות את הפרסומת (החדשה?) של הוט. זה פרסומת לVOD שלהם, "לראות מה שאתה אוהב". ברקע מתנגן שיר שקט, אני לא כל כך זוכר את המילים שלו, אבל אני בטוח שעוד מישהו ראה את הפרסומת הזאת.. מישהו יודע את שם השיר? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסתבר שיש לי בוחן ביום שני בזה. המורה לא הסבירה את זה כמו שצריך (אולי כן אבל אף אחד לא הבין =/) ואני צריך שמישהו יסביר לי את זה... נגיד יש לי תרגיל כזה (מתוך דף שהיא נתנה): ___S(8) + ___O(2) --> __SO(2) ואני צריך לאזן את זה, מה אני עושה? (היא אמרה שהתשובה היא להוסיף 8 לפני הגופרית בתוצר אבל אין לי מושג למה.) הבעייה העיקרית זה שאח"כ זה מסתבך עוד יותר... __C(6)H(12)O(6) --> __C(2)H(6)O + __CO(2) זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
-
מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317484,00.html פשוט פיגור של כותרת זה כמו שתגידו ''שר האוצר ניסה להשתין בקשת הפוכה לאסלה ופספס, הוא ניקה אחריו בעצמו''
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור: http://img.sheezyart.com/art/swf/82/821125.swf
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-