עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שליש מההודעות בעמ' האחרון קשורות לסרטים. מה דעתכם על הסרט X? איך הסרט Y? מי ראה את הסרט Z ? וכו'... תעשו ת'רד (אחד) של סרטים ובו תחליפו דעות על כל הסרטים שאתם רוצים, או שבמקביל תבקשו (ממי שצריך) לפתוח פורום סרטים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Vladgi,

קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת? חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל.

• 86 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. כמו לדוגמא פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580288,00.html אני לא רוצה לכתוב בדיוק למה אני צריך את זה, אבלי בלי לקחת אחריות על מה שאני אומר אני יגיד בקצרה שאני גר באזור מוקף בערבים, יעילות משטרת ישראל כבר מוכרת לכולנו, ואני זקוק לפעמים לפיזור קהל אנשים בלי להסתבך בפלילים. כמובן שבטווח הרחוק אני עובר דירה.. אבל זה יקח שנה וקצת מישהו יודע איך זה נקרא באנגלית? אולי אפשר למצוא בEBUY

• 9 תגובות
    • 17.5k צפיות
  5. Started by blackthought,

למישהו יש מושג איפה אפשר ללמוד יפנית באיזור המרכז ?

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by IG,

בין הפותרים נכונה יוגרלו 20 הודעות כתוספת למונה הספאם [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D

• 86 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by desire,

סלקום מחפשת נציגי שירות ומכירה וסוכני שטח D2D לכל הארץ. חיילים משוחררים, סטודנטים וכל מי שמעוניין מוזמן לשלוח אליי קורות חיים לאימייל 1desire@walla.com או בהודעה פרטית. הגיוס במסגרת מבצע "חבר מביא חבר".

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by darkman,

הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by patrik,

שלום לכם, אני בן אדם בעל מבנה בינוני, לא שמן ולא רזה אני רוצה לפתח את הגוף בבית (בלי חדריי כושר) בתרגיליי אימון וחיטוב הגוף (יש לי משקולת 4 קילו אבל אני לא חושב שאני צריך אימון לידיים חזקות) סה"כ אני רוצה דגש על אימון והורדת היקף הבטן וחיזוק החזה גם לא רוצה חומרים ואבקות חחח אם מישהו יוכל לתת לי שיטות אפקטיביות לאימון בעל תוצאות כמה שיותר מהירות תודה לכולם.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אתר הוידאו של גוגל משתכלל עם תמיכה ברזולוציה שעוד לא ממש קיימת בעולמנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-youtube-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99/

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by djelectric,

הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום! יש בעיה עם התקנת Flash. כאשר אני נכנס לאתר, לוחץ Install - כתוב משהו כמו "Installation has been completed succefully". אמור להיות בסדר - אבל כשאני מנסה להשתמש ביישום כלשהו שמצריך Flash, הוא פשוט מודיע לי שהוא לא מותקן! אנא עזרו לי - תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. ואיך אני יכול לחשב כמה יוצא בשקלים להדליק את כל מחשב 24 שעות בחודש אחד ? (נגיד של ה24 שעות מאמץ מלא..אבל בטוח שזה לא..זה אולי משהו כמו 1-2 שעות ביום מתוך 24) (לפי המפרט של פ-4 שלי אני רוצה לחשב..)

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום לכולם הקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שלי עד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה. אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות, אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו) מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלם האם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה באמת מטרה חשובה תיכנסו לאתר הבא, אומרי ילד ישראלי בן 3 צריך תרומה למלחמה בסרטן. 10 שניות לוקח לך לשליחת אס אמ אס מכל מכשיר פלאפון ותרמת לאומרי 5 שקלים לפחות. תקישו את גודל התרומה במספר בתוכן ההודעה, מ 5 ועד כמה שתרצו ותשלחו למספר 4242. http://www.omri.org.il/ * תעשו מצווה לעצמכם ותשלחו אס אם אס. * אחרי שאתם שולחים אס אם אס אתם תקבלו אישור שתרמתם. * אם אתם יכולים תעבירו ברשימת איי סי קיו.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html תראו איזה שרוטים היפנים האלה שוב הפעם מכוניות חחח איזה יצובים מטורפים!! וואי תראו איפה האגזוז בכמה מכוניות!! חחחחחחחחח :lol: ומזה הטמבון הזה והספוילר המטורף וואי

23. Started by iem,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KaPuT,

בן אדם עם הרבה מאוד זמו פנוי זה יקח קצת זמן לעלות http://pcfil.com/matrix.html

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by moshe55501,

בערך

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים