עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=QBZa12eZSxM&mode=related&search= Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uI7-5pw3P9M&mode=related&search= תהנו

2. אחי הגדול רוצה לקנות מחשב הוא פנה אליי...אמרתי לו אולי תקח תמחשב שלי אני יקנה לך מסך חדש וצורב דיוידי חדש..ותביא לי 2800 שקל.. תמחשב ממני...שלי... בערך מה שהוא שווה... שקל..מחשב סוסון עם מעכת הפעלה והכל..... ואני יקנה מחשב אחר וחדש .. לי יש תמחשב הזה.. Intel Pentium IV 3.0Ghz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... 120 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black MAG 786PFS 17'' CRT כל זה ב 2700.. יוצא לאחי לקנות תמחשב המחשב שאני רוצה לקנות הוא…

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שנים לא ראיתי דבר כזה כל 20-25 שניות ברק אדירר.....מישהו צילם??

• 62 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. הביאו לי לעשות בדיקה של עיוורון צבעים ולא הסבירו לי מה לעשות, אז עשיתי את זה איך שחשבתי ולא עשיתי נכון וקלטתי את זה רק עכשיו! הפרופיל שקיבלתי הוא 82, איך אני יכול לערער לפרופיל יותר גבוהה?

• 49 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by First Squad,

מחפש טרמפ מפ"ת לאשדוד בסביבות ה 4:30 - 5:00 בערב. * מיקום : אזור תעשייה , 5 ימים בשבוע א' עד ה'. לטלפון וברורים נוספים בפרטי.

6. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה להיות טייס בחיל האויר במסוקים או במטוסי קרב, וכמובן יש בעיה והיא עד כה לא הרכבתי משקפיים כי חשבתי שאני רואה טוב, באתי יום אחד לעשות בדיקת עיניים כדי לקבל טופס רישוי כי אני למדתי על קטנוע (טופס ירוק) וגיליתי שאני אכן צריך משקפיים (רק לנהיגה) ומספר המשקפיים הוא 0.75 האם המספר הזה יכול להגביל אותי בלהיות טייס ולהוריד לי הרבה מהפרופיל?

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  7. אני עובד בספק אינטרנט כבר מעל לשנה, ומחר חבר שלי ינסה להתקבל לאותו מקום העבודה. הידע אצלו במחשבים , לא כל כך גדול, ואני מנסה לשפר את הסיכויים שלו בכל זאת להתקבל. חזרתי איתו על כמה דברים בסיסיים, שאני די בטוח שישאלו אותו עליהם: הגדרת חייגן, מנהל ההתקנים, תוכנות דואר, דפדפנים, אנטי וירוס וחומת אש, דוס, IP (גילוי בדוס וכו'), מודם (רשת/USB), ראוטר, כרטיס רשת, דרכים לגילוי סוג הווינדאוס, הסרת תוכניות, מועדפים. לא עולים לי עוד דברים לראש, מישהו במקרה עובד בחברה דומה וזוכר על מה בחנו אותו שם? אני רק רוצה שהוא יעבור את השלב הראשוני ויתקבל, ואז בתחילת העבודה כבר ילמדו אותו הכל בקורס ולא תהיה לו בעיה (מה גם שאני אעזור לו כל הזמן).

8. Started by Chymes,

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

• 24 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by tombcatz,

There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי

10. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אבא שלי קנה תכלב ב1000 שקל ולא מובן לי מה להביא לו לאכול? מה לישתות? מתי? כמה? הוא גם נושך את כל הבית והוא בן חודשיים נובח כיאלו מילחמה חחח פשוט כלב בפעולה לא יודע מה לעשות איתו מאז שהוא בבית אין שקט ! ב5 ליפנות בוקר מעיר את כולם עם הנביחות שלו חח תעזרו לי בבקשה איך לטפל בו כי אין לי סבלנות וגם לכלב אין אני חושב. הוא רק בין חודשיים והוא זכר בלאגניסט, וזה עוד כלום הוא כבר נושך לנו תידיים ותרגליים ותבגדים, מה עושים איתו?...

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by bmw5,

זה שווה לי למלאות 4 טפסים מלאים + אקסטרה ב168 שקל? יש סיכוי טוב ליזכות בפרס ריאשון או שני? http://www.pais.co.il/Pais/Games/Lotto/

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  13. חבר שלי, אמר לי היום שהוא הולך להוציא רישיון על מלגזה, שזה לוקח כולה שיעור אחד של 3 שעות ואז אתה מוציא רישיון ושזה עולה ביחד 400 שקל מקסימום ואחרי זה שאתה מוציא על רכב, אין לך מלווה, הגיוני ? האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. השאלה הנשאלת היא מה יותר איכותי - וודקה סמירנוף או אבסולוט?[הפשוטות ביותר שאפשר לקנות..]

15. Started by skyline,

מאיזה גיל אפשר להתחיל להתאמן עם משקולות מבלי לפגוע בגדילה\בגוף ? במשקולות כידוע יש כל מיני סוגי תרגילים, איך אני יודע איזה חלק בגוף אותו תרגיל מחזק? יש אולי איזה אתר מנחה לזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by תחמן מתימן,

http://www.molvania.com/video_medium_2.html ;D ממכר

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  18. NVIDIA, ATI, GIGABYTE, THERMALTEK וכו..

19. יש למישהו במקרה עבודה שהוא הכין על JFK(John F. Kennedy) באנגלית ומוכן לתת לי אותה, אם אין לאף אחד זה חומר לא יזיק. תודה מראש, טימור.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. יש לי כמה קבצים ואני צריך להפוך אותם לקיו או בין אמרו לי שיש תוכנה שעושה את זה.......יש מצב מישהו אומר לי איך קוראים לה?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  21. Started by elilosky,

איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by First Squad,

היום ב 7:40 נסעתי לעבודה ובצומת ליד הבית שלי נכנסתי לתאונה , שניגרמה בגללי , שיניתי נתיב ואז צץ מאיפה שהוא איזה פריק שנסע מהר ונכנס בי. אני מבין שהתעונה בגללי פני שאני זה ששינה נתיב , אבל לרכב שלי לא קרה שום דבר (סיאט קורדובה) ואצלו קמת רציני בדלת ובצד ( יונדאי) החלפנו פרטים כמו אנשים מתורבתים ונסענו לאחר מכן התקשרתי לביטוח שלי ומלאתי תופס של השתתפות בתאונה. השאלות הם : 1. אם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית אני עדיין מחוייב לשלם השתתפות עצמית? 2. אם ההיתי עושה היט אנד ראן מה היו ההשלכות של זה? תודה. :auto:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זה מתחיל להרגיז אותי... לפני 3 חודשים הוצאתי רישיון נהיגה... כמובן-הרישיון הראשון שמוציאים הוא רישיון זמני עד לתום תקופת המלווה ב-17 לאוקטובר נגמרה לי חובת המלווה,ולפי מה שכתוב על הרישיון הזמני-"הרישיון הקבוע יישלח לביתך בתום הדרישה למלווה ובתנאי שהאגרה שולמה" את האגרה שילמתי לפני 3 חודשים בעת הוצאת הרישיון,אז מה לעזאזל?! כבר עבר שבוע מאז שהייתי אמור לקבל רישיון קבוע,ועדיין אין שום סימן חיים מצידם. יש לכם מושג למי אני יכול לפנות,לשאול,או מה אני אמור לעשות?

24. Started by Kurt,

an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים