עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

אני מחפש מסעדת (טוב, מסעדה זה מילה חזקה קצת) סושי טובה (וזולה) בת"א. אני כבר מכיר את ג'פאניקה והסושיה, אני רוצה לנסות מקומות חדשים. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  2. טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D

3. Started by Big_White,

מצאתי מארז באיבאי שמחירה עם משלוח 50$ מה יהיה המחיר שאני ישלם עליו בסופו של דבר. זה מארז עומד פול טאוור או סופר טאוור לשרת.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by AC/DC,

אמא שלי ואחותי נוסעות לדיוטי פרי ורציתי לישאול אם יש שם BT ביג טיפון יש שם ??

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by ONKYO,

סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by jackhammer,

המבין יבין

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. אנשים יש פה מישהו שלומד בהנדסאים ?? אני מהנדסאים :AR15:

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by ofer1928,

http://youtube.com/profile?user=pixilated1928 תכנסו לסרטון clown

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by shayb19,

CPU ..... CELERON 300 ומעלה .... (רק של אינטל) לא מעל 800 MEMORY 64 SDRAM ומעלה להתקשר ל 054-566862 או לאמלל ל .... :*) shayb19@bezeqint.net * שכחתי לציין שזה למען פרוייקט חשוב מאוד !

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Dina Eliyahu,

שלום איך ניתן לאתר תמונות מחזור של בית ספר שונים בארץ, שנות ה80

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  13. Started by composite,

שלום. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה (אם טעיתי; מצטער). אני מצלם כדרך קבע במצלמה דיגיטלית. את התמונות אני מעביר למחשב ומאחסן אותן שם. הבעיה היא, ששם הן נשארות. אני כמעט ולא מפתח אותן כי כבר נמאס ללכת למרכז המסחרי הקרוב וכו' בשביל לפתח את התמונות. אין לי זמן לזה. אני יודע שישנן אפשרויות לפתח תמונות בבית, באמצעות הדפסה (שמעתי על זה, ואני רואה שלטי חוצות ל- "מדפסת תמונות ביתית" של Canon כל הזמן). האם אפשר לקבל המלצות\טיפים או מקום אחר שאני יכול לשאול בו, כדי שאקנה את המדפסת המתאימה ביותר לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by urich,

טוב עכשיו שפחות או יותר קיבעתי את מעמדי כג'ובניק עם תפקיד ג'ובניקי למהדרין (אפילו שעשיתי כמה דברים בשירות ולא אני לא מדבר על הטירונות המצוקמקת בניצנים) אשמח לשמוע עליכם ג'ובניקים יקרים על השירות וכו' כי כמה כבר אפשר לשמוע על קרבי (בלי לזלזל חס וחלילה!!!!) אז בואו נשמע איפה אתםאם אתם מרוצים איזהסוגשל ג'ובניקים אתם (חמשושים יום יום שבוע שבוע קל''ב, קל''בל''ב) למה איך וכו'.

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by Meir787,

יש לי 24. מישהו רוצה ?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by sh2006,

אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה

17. שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  18. Started by Albetron,

כנראה אחד הדברים היותר שגויים שעדיין קיימים בימינו הוא דפוס מחשבה תבניתי בלתי ניתן לעוררין שמאלץ אנשים לחיות בתפיסה ששגשוג התפתחות וכל החיים בכלל בעצם מתבססים על עבודה כצורך קיומי..אין עבודה=העולם לא זז..מה שלמעשה יצר כבר לפני אלפי שנים מערכת שכל אחד כפוי מלידה לחיות בה. היום המערכת הזאת פשוט כושלת, עובדים ועדיין יש עוני, מחלות אסונות ולא חסר מה להוסיף..אף אחד לא העלה בדעתו שאולי כנראה מערכת שמבוססת על עבודה יצרה את הצרות האלו? ותשימו לב שלמרבה האירוניה שהעבודה בעצם נועדה כדי להעלות ולשפר את רמת החיים! אני מסכים שיש לאנושות רצון להתפתח בתחומים מדעיים טכנולוגיים ורוחניים אבל למה חייבים למסד את הרצון הזה לתוך מערכת כושלת? מה אתם חושבים?

19. Started by eladh777,

שלום, יש לי שאלה על HD. סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)? יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4704

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  21. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by -Almog-,

שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  23. שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by nbd,

למישהו יש אתר לקניית חומרה כזה כמו ksp ו Pach בארצות הברית?? בבקשה אם למישהו יש אתר יחסית זול לקניית חומרה למחשב בארצות הברית אז תגידו לי ומי שרוצה ממש לעזור אז אם למישהו יהיה אתר חומרה בניו יורק זה יהיה קטלני תודה מראש {"_"} נדב

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

http://www.tzsofit.co.il/skits.html תוכנית חמודה לאללה =]

דיונים חדשים בפורומים