כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין ללמוד טכנאות, יותר חשוב לי רוצה להשקיע יותר זמן: -התקנת חומרה -הכרת העבודה שהמחשב מבצע -פירמוטים -Bios ורשתות, כי זה נחוץ למטרות עבודה ברוב המקומות. שאלתי היא האם אני יכול ללמוד לבד. *אני חושב להרשם לקורס ללמוד שם, אתם מכירים מקום טוב בצפון, ובכלל האם אתם ממליצים ללמוד בקורס למטרות עבודה, נניח כרגע לתעודה.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח אתר עם פרסומות של גוגל בתקווה לעשות מזה קצת רווחים. אז כמה שאלות בעיניין (ושוב-רק למי שיש אתר עם הפרסומות): 1)אם יש יותר כניסות לאתר-התשלום שלי על כל לחיצה גדל\קטן? 2) הבנתי שה Pay Out הוא 100$ לצ'ק בבית..יש איזשהם מיסים או משהו כזה בהפקדת הצ'ק בבנק? והאם היו לכם בעיות? 3)כמה מקבלים על כל לחיצה? (במידה והשאלה הראשונה לא רלוונטית.) תודה רבה עריכה-ואיך זה שמ-10 לחיצות יש לי רק 0.56 סנט .. זה לא מעט מידיי?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום בבקשה להעביר, פתחתי כאן כי השאלה רלוונטית לכל מי שבונה מפרט מחשב בפורום. אני מתכוון לרכוש מהם מחשב, ורציתי לדעת האם באמת השירות הוא טוב כמו שמתואר שם, האם מישהו התנסה בשירות טוב\גרוע ויכול להעיד?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
האם מישהו במקרה יודע אחרי כמה זמן ואם בכלל,נחסם האי מייל אם הוא מוגדר כלא פעיל? זאת אומרת אם אני לא נכנסתי לאי מייל במשך כחצי שנה ומעלה,האם הוא נחסם?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני בטוח שכולכם מכירים את התופעה: בצילום וידאו במצלמות דיגיטליות עם חיישנים מסויימים, בגלל שהחיישן קולט את האור "מלמעלה למטה" נוצר עיוות גלי בסרטון, שבו החלק העליון של התמונה מתעדכן לפני החלק התחתון, וכל הוידאו נראה גלי, בעיקר כשמזיזים את המצלמה ימינה ושמאלה. אני מחפש את המינוח הלועזי לתופעה הזו, מכיוון שבזמנו נתקלתי בתוכנה שטענה שהיא יודעת לתקן את האפקט הזה ב post. תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY מוצר מסוים ועקב טעות ההזמנה נשלחה פעמיים ועכשיו נפתח לי unpaid item case. את המוצר הראשון כבר קיבלתי וגם שלחתי EMAIL לחנות לביטול העסקה השנייה יש ברשותי את הקבלת התשלום מPAYPAL והודעת קבלת התשלום מהחנות, האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות, האם עלי לחשוש ממשהו? אני מאמין שאין בעיה לביטול העסקה ע"י המוכר כל עוד לא יצא משלוח(כי לא אישרתי תשלום על העסקה השנייה) אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב עכשיו שפחות או יותר קיבעתי את מעמדי כג'ובניק עם תפקיד ג'ובניקי למהדרין (אפילו שעשיתי כמה דברים בשירות ולא אני לא מדבר על הטירונות המצוקמקת בניצנים) אשמח לשמוע עליכם ג'ובניקים יקרים על השירות וכו' כי כמה כבר אפשר לשמוע על קרבי (בלי לזלזל חס וחלילה!!!!) אז בואו נשמע איפה אתםאם אתם מרוצים איזהסוגשל ג'ובניקים אתם (חמשושים יום יום שבוע שבוע קל''ב, קל''בל''ב) למה איך וכו'.
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר יש לי מתכונת במדעי המחשב, והיידע שלי לוקה בחסר. מישהו מכיר אתרים שיש בהם לפיתרונות הן ב-C והן במודלים חישוביים? תודה רבה לעוזרים, Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…
-
-
well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לפרסם מודעת מכירה בטרייד זון. כשאני לוחץ צור מודעה, ממלא את כל השדות הרלוונטיים ולוחץ "שלח" מחכה מספר דקות ולאחריהן התהליך חוזר להתחלה ושום מודעה לא פורסמה. חזרתי על התהליך 3 פעמים, מאוד מרגיז. כמובן שהייתי מחובר בזמן שפרסמתי את המודעה. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי! בשבועים האחרונים אני מרגיש איטיות מחרידה לחו"ל, זה מתבטא בעד הורדה של 4KB! בהתחלה חשבתי שזו בעיה זמנית\בעיה אצלי\בעיה בשרת ספציפית\ עומס זמני, אבל זה פשוט לא עובר, עוד מישהוא מרגיש את זה? (אני באינטרנט זהב)
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
על סמך מה אתם בוחרים מקצוע? האם מדובר בשכר, אפשרויות תעסוקה, יוקרה? אני למשל לא יודע מה אני רוצה. בחרתי ללכת על כלכלה כי תמיד יש עבודה בתחום. אני רק מקווה שמקצוע יבש כמו כלכלה לא יגרום לי לזרוק את עצמי מתחת לגלגלים של משאית. איך אתם בחרתם?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-