כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרגע דיברתי עם מישהו במסנג'ר, והוא פלט את אחת השטויות הכי הזויות שמישהו אמר לי בחיים, לכן החלטתי לפתוח את הת'רד הזה (מועד לפורענות ופיגור, אבל למי איכפת?) שימו לב, אחרי שיחה קצרה על שדרוג של המחשב של הבנאדם- שקורי הקליבר אומר/ת: והוא היה מוציא המון חום שקורי הקליבר אומר/ת: וריח של חשמל pika007 אומר/ת: ריח של חשמל....? o_O תורכם D:
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
-
-
אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:
-
- 14 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוףףףף.. עוד 13 ימים וזה היה אמור להגמר.. עכשיו זה 43 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327603,00.html
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
דבר ראשון חייב שיהיה לכם ווינאמפ (winamp) עכשיו מורידים את זה: http://planet.nana.co.il/dj_matan15/KeybVis_alpha.exe ומתקינים ובודקים אם זה עובד, אם לא אז עושים את זה דרך ווינאמפ: נכנסים לווינאמפ ... ctrl+p הולכים ל -plug ins אחר-כך ל - visualization תלחצו פעמיים על- Keyvbis, אחר-כך על start תסגרו את החלון ,תדליקו מוזיקה(דרך ווינאמפ) ותיסתכלו על המנורות שעל המיקלדת הערה: תמיד תדליקו את המוזיקה דרך ווינאמפ אם תדליקו דרך תוכנה אחרת זה לא יפעל
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 29/10/06 לכבוד: BSA לידי: עו"ד נעמי אסיא. הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06 שלום, תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא- "במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ. הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה. "במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כזה האוס עם מילים בגיבריש משהו יפה אם מישהו יודע את השם?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מי שצריך חשבון פרמיום של rapidshare: http://rapidshare.com/files/3152699/rsaccount.rar אני מבקש לא לשנות סיסמא שכולם יהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים את - http://ahom.ru/rabota/tuma.swf אז הנה, עשו לזה remix!!!! http://www.dailymotion.com/video/xd8fg_holly-dolly-dolly-song spam away!!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי המשחק הבא של ארליך ורם ואיזה שעה???
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם קניה של מפרט בNEWEGG זה בטוח ואיך הולך התשלום והמשלוח כמה זמן לוקח לו להגיע? וכמה אני צריך לשלם על כל מוצר נגיד אני רוצה להזמין 6 מוצרים ב5000 שקל כמה מכס?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
טוב מקום יש לי אני רוצה לפתוח מוסך למכוניות לכול הסוגים ולשפר אותם איזה חנויות או איזה יצרנים אני יכול לקנות מהם בקשה לא להרוס רציני בבקשה אם זה היה סבבה אני נותן לכם אם לא תהרסו רציני גם כמו הדיון הקודם ובבקשה לא להרוס רק לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-